SkønhedHår

Et par tips om hvordan man kan øge øjenvipper

Lange og fluffy øjenvipper ser kvinder giver dybde og mystik. Visuelt øje, indrammet af en smuk, synes større og deres farve - lysere. Hvilken kvinde drømmer ikke at have en lignende dekoration! Det bare ikke gøre kvinden til at opnå det ønskede mål - at have fluffy lange mørke øjenvipper.

Hvordan kan man øge øjenvipperne, ved hjælp af traditionelle opskrifter? Det er bedst at spørge de bedstemødre, der er vant til at klare sig selv, ved hjælp af de enkleste midler under armene. En af de mest populære metoder til at medvirke til at styrke vipperne, - er brugen af forskellige olier.

For eksempel, ricinusolie eller olivenolie ikke kun stimulerer vækst af øjenvipper, men også styrke strukturen, forhindrer afsætningsprocessen. En god måde at fremskynde væksten af øjenvipper betragtes som mandelolie. Hvis sengetid smøre øjenvipperne med en vatpind dyppet i smør, derefter i to uger vil det være muligt at sikre, at de bliver tykkere og mørkere.

Her er et par tips om hvordan man kan forbedre vækst af øjenvipper. For at styrke dem, kan du også bruge balsam baserede olier, kogte hjemme. For eksempel blande castor og burre olie, tilsæt en blanding af vitamin E og lidt aloe juice. Denne balsam også anvendes på øjenvipperne før sengetid dagligt.

Fremme fornyelse og vækst af øjenvipper kan være at bruge en anden enkel procedure - kæmning. Dette bør være en speciel børste, som sælges i kosmetiske afdelinger af butikker eller skønhedssaloner. Kæmning, mærkeligt nok, ikke blot forlænger vipperne, men hjælper også til mere jævn påføring af mascara.

Nem folkemusik retsmidler til at styrke vipperne - i deres overkommelighed og enkelhed. Men en forudsætning for at opnå en stabil effekt af at styrke øjenvipper og øge deres længde i dette tilfælde er den konstante brug af disse midler.

Hvordan kan man øge øjenvipper hjælp kosmetiske procedurer

Hvis i de kommende dage forventes at særlige lejlighed, hvor en kvinde skal vises bevæbnet med uimodståelig charme, folkemusik retsmidler er ineffektive her. Du skal blot bede om hjælp i skønhedssalonen.

Master Estheticians kan male øjenbryn og øjenvipper og til at give dem den ønskede form ved hjælp af specialværktøj og farvestofsammensætninger. I dag er det muligt at male øjenbryn og øjenvipper er ikke bare sort, og forskellige nuancer af sort og brun. Også i kabinen kan være bøjet vipper med særlige pincet.

Effekten af farvningsprocedurer og øjenvipper curler opbevares i omkring tre måneder. Dog kan svækket øjenvipper misfarves meget tidligere. Desuden kan sådanne procedurer ikke anvendes ofte, fordi farverne indbefatter hydrogenperoxid, tørring øjenlåg hud. Husk, at såre dine vipper nemmere end at genskabe dem.

En mere radikal metode, der anvendes i skønhedssaloner til at forlænge øjenvipper - det er deres bygning. Tykkelse og længde på samme tid valgt efter behag og kundernes muligheder.

Hvordan kan man øge øjenvipper bruge makeup

Endnu hurtigere, for ikke at sige - et øjeblik, metoden til at øge længden og tykkelsen af øjenvipper - Makeup. Kun det skal gøres ordentligt, i overensstemmelse med alle påføringsteknikker af kosmetiske produkter og i nærværelse af en sans for proportioner.

Først skal du væbne sig med høj kvalitet kosmetiske produkter: blæk og en særlig opstrammende sammensætning til øjenvipperne, øjenbryn blyant, eyeliner at skitsere øjnene samt makeup remover og nærende creme til alder. Det er bedre at bruge selv med blækket til at forlænge virkningen.

Før du starter make-up, anvende en lidt pulver på vipperne. I dette tilfælde vil meykap holder længere og ser pænere. For at øge den nødvendige mængde til at anvende mascarabørste holder vandret. For forlængelsesflige øjenvipper, - tværtimod, lodret.

Hvordan kan man øge øjenvipper ved hjælp af de nyeste lægemidler

I dag, der er et alternativ folkemusik retsmidler, styrker vipperne og fremskynde vækst - kosmetisk præparat "Bimatoprost" eller "Kareprost" præsenteret på hjemmemarkedet i flere udgaver. Den består af fedtsyren er til stede, som findes i mange celler i kroppen. Anvendelsen af denne forberedelse løbet af 16 uger, er det muligt at øge mængden og længden af vipperne næsten fordoblet. Den synlige resultat er synlig allerede efter 4 uger. Bimatoprost har en styrkende virkning for svækkede vipper, revitaliserer og nærer dem. Nok til at anvende dette middel en gang om ugen, og spørgsmålet om, hvor hurtigt at vokse øjenvipper, vil blive afgjort næsten af sig selv. Men er det ikke anbefales at bruge bimatoprost ofte, hvis det intraokulære tryk sænkes. En anden bivirkninger - hud pigmentering omkring øjnene. For at undgå dette er det nødvendigt, at huden var ingen makeup, og du har brug for til at tørre huden efter påføring af midlerne.

Så har vi listet et par forskellige måder at øge øjenvipper. Hvilken en til at vælge, for at nå dette mål, vil løse enhver kvinde, efter deres vaner, finansielle formåen og tilgængeligheden af fritiden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.