Intellektuelle udviklingBog af drømmetydning

Drømmetydning: drømt om en slange. Hvad drøm?

Mange undrer sig: hvis drømte om en slange - hvad en drøm? Denne drøm ofte symboliserer fjenden, snu, fare, og besvær. For nøjagtig fortolkning skal tage hensyn til alle omstændighederne i søvn.

Winters drømmetydning: drømt om en slange. Hvad drøm?

Meget ofte er disse drømme er en advarsel om, at en person er omgivet af sovende under dække af venskab skjule giftige tanker. For en kvinde, denne drøm indikerer tilstedeværelsen af en farlig rival. Se slanger, der truer menneskebarn - en påmindelse om, at de mangler og svigt på uddannelsesområdet er dårligt for fremtidens børn. Kubla slange i en drøm betyder, der omgav den sovende væve, der helt forvirret situationen. Uden problemer og tab for at opklare situationen vil ikke lykkes. Hvis en mand drømmer, at han havde slanger i stedet for hår, er det et tegn på de udspekulerede, modbydelige og destruktive tanker. Dræb krybdyr i en drøm - en foregribelse af tung og smertefuld konflikt. Klem giften ud af munden - at vikle sig i gavn for nogens intriger.

Drømmetydning Meneghetti: drømt om en slange. Hvad drøm?

Da krybdyr - krybende og glat, er det et symbol på list og bedrag og bedrag. Efter alt, Slangen forført af et æble fra træet til kundskab om Eva, så det er den måde at fristelsen. Krybdyr også symbolisere frygten for døden og rædselsvækkende handlinger mod sovende, hans angst om hans helbred, ønsket af samleje, frygten for, at modstanderen vil være mere adræt og list.

Tsvetkova drøm bog: drømt om en slange

Krybdyr symbolisere forræderi og bedrag. Hvis de kommer kravlende til manden, det er et varsel om sygdom.

Hasse drømmetydning: drømt om en slange. Hvad drøm?

Krybdyr symboliserer de fjender af kvinder. Dræb slangen - med ære at overvinde problemerne og komme ud af en vanskelig situation.

Engelsk drøm bog

Krybdyr i drømme - udførelsesformen af fjenden. Hvis en mand drømmer , at han er at træde på dem eller trykke ned i livets fjender kan ikke skade ham. Hvis krybdyr kravle ud fra sovende - til sejr over deres fjender. Men hvis du drømte om en slange bid, og derefter kravlede væk, så i det virkelige liv fjender vundet søvn, forårsager ham en masse smerte, sorg, og vil ikke blive straffet for det. Denne drøm er altid en advarsel: ikke tillade nogen at blande sig i personlige liv!

Russisk drøm bog: drømt om en slange. Hvad drøm?

Krybdyr betragtes som en af de meget komplekse karakter at fortolke. Og her er de ofte legemliggøre bedrag, misundelse, ondskab eller død. Denne drøm kan betyde en kvinde. På den anden side, kan drømmen betyde nyt liv og stor visdom.

Oriental Dream Book

Krybdyr symboliserer de fjender, og dermed den måde, de opfører sig i en drøm, er det muligt at forudsige adfærd af fjender søvn, og derefter, som vil udvikle sig i virkeligheden af sagen. Hvis slangen forsøger at bide en mand i en drøm, at det i virkeligheden vil lide under snigløb fjenden. Dræb krybdyr - at komme sejrrigt fra kampen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.