Hjem og familieTilbehør

Skæreknive til kød. Knive til udbening og skæring af kød

I hvert køkken, uanset antallet af familiemedlemmer og niveauet af gastrins kulinariske mesterskab, kan du møde mindst flere typer knive. Ofte, hvis vi taler om deres hverdagsbrug, adskiller de sig kun i størrelse og visuelt. Men i virkeligheden er valget af denne sædvanlige anvendelse af objektet meget vigtigere end det forekommer ved første øjekast. Det vigtigste er at huske, at der under hensyntagen til sanitetsnormerne for skæring af hver type produkt skal der være en separat version, som en kniv til opskæring af kød.

Grundlæggende typer af knive og deres egenskaber

Afhængigt af formålet, størrelse, form og materiale, der bruges til at gøre bladet og håndtaget, er der et stort antal af dem: til brød, rengøring og skæring af grøntsager og selvfølgelig skæreknive til kød. For at gøre det bedste valg skal du bestemme dine behov og kende mindst de vigtigste egenskaber og parametre for hver model.

For brød anbefales det at vælge en enhed med et serrated blad. Meget ofte synes det, at uden sådan en model i køkkenet kan gøre, men vi ved alle, at det mest positive endelige resultat kun er muligt med overholdelse af småblade.

Apparatet til rengøring og skæring af grøntsager er oftest repræsenteret af varianter af mellemlængde. Dette gælder både kniv og håndtag. Tynde modeller, ofte svagt buede og spidse mod enden, hjælper med til bedre at fjerne selv den tyndeste hud fra det forarbejdede produkt og skære det med de rigtige skiver.

Den universelle version - den såkaldte kokkens kniv - er lidt bredere og længere end den tidligere model. Han håndterer perfekt de mest almindelige typer skiver i køkkenet i hverdagen. Det kan være ost, pølse, brød osv.

Gastronomisk eller en kniv til opskæring af kød - den største. På grund af den stærke struktur kræves en mindre mængde strøm og tid fra mennesket til forarbejdning af kød og fisk.

For hvert produkt - sin egen enhed

En separat kniv til opskæring af kød skal være i hvert køkken. Og det bør kun bruges til det tilsigtede formål. Uanset hvor omhyggeligt skålene og bestiket skylles ud efter arbejdet, herunder det, der er under behandling, kan mikropartikler af produkter, der endnu ikke er blevet udsat for varmebehandling, vaskes ud efter arbejde, og på grund af dette kan de forårsage meget alvorlig forgiftning og endda føre til dødelige udfald.

Rå kød og blod ved skæring efterlader efter sig mikrober af en forskellige ætiologi, fuldstændig for at ødelægge, hvilket det kun er muligt at koge i færdigheder i flere minutter. Selvfølgelig gør ingen selv dette efter at have arbejdet med råvarer, og hvis kniven er en, så skære brødet eller grøntsagerne efter kødet, selv før det vaskes, og frugt er strengt forbudt. Ellers garanteres ubehagelige konsekvenser.

Hvis skæreknive til kød kun bruges i arbejdet med råproduktets specifikke form og ikke længere anvendes til noget, er problemerne helt udelukket.

Pas på din families sikkerhed

Indtrængningen af skadelige mikroorganismer forbliver selvfølgelig helt mulig, især når det gælder håndtag af en kniv, men hvis alle produkter, som dette bestik blev brugt, senere vil gennemgå en fuldskala varmebehandling, vil familien være helt sikker. Knive til udbening af kød kan bruges til behandling af andre grupper af produkter, men det er bedre at undgå det. Brug ikke alle familiemedlemmer med en enkelt tandbørste, og med bestik - alt hvad der handler om madlavning bør være individuel for hver type produkt.

Selvfølgelig ville det være dejligt at have ikke kun en separat skærekniv, men også en grøft til skæreoperationer.

Hvis finansiering tillader det, kan du købe mange af sådanne enheder, der er forskellige i størrelse, type metal, formål osv., Men det er stadig mere hensigtsmæssigt at købe flere muligheder, der helt opfylder ejerens behov og udfører bemærkelsesværdigt godt.

Typer af skæreknive

Til dato anvendes følgende kødknive, hvis faglige kvaliteter er fremragende til at udføre de opgaver, der er tildelt dem:

  • udbening;
  • filetting;
  • akser;
  • burresnerre.

Hvis vi taler om et stort stykke eller endda om at skære en hel krop af et dyr, er knivhatchet til kød simpelthen uundværlig, og hvis det ofte er nødvendigt at adskille fileterne fra knogler, i dette tilfælde en model med en tynd, lang, let buet Form og et meget skarpt blad. Udvidet ved bunden og lidt indsnævret og buet mod slutningen hjælper det, selv uden særlige evner, at adskille lænken fra knoglerne med maksimal produktivitet og med mindst mulig tid og kræfter.

Definer købstypen på forhånd

Før du køber knive til kød, om det er professionelle modeller eller beregnet til udbredt brug i hverdagen, skal du tilpasse dig selv til visse økonomiske omkostninger. Normal kvalitet bestik af denne kategori er købt i flere årtier, så prisen er passende.

Vær opmærksom på bladets kvalitet

Uanset model og hovedformål med dette uundværlige objekt i køkkenet afhænger kvaliteten af det arbejde, der udføres med det, først og fremmest af bladets tilstand og sværhedsgrad, med særlig opmærksomhed i den forbindelse krævede knive til udbening af kød. Derfor vil tilstedeværelsen af selv et hus, for ikke at nævne de offentlige catering systemer, et værktøj til skarphed overflødigt helt sikkert ikke være. Under købet er det værd at være opmærksom på legeringen af metal, der ligger i bunden, fordi det medfører de bedste resultater, skærpning i et tilfælde, når det anvendes til andre formål, kan blot beskadige knivens kniv.

Håndtaget er meget vigtigt

Meget ofte, når man vælger skæreknive til kød, er forbrugeren absolut ikke opmærksom på håndtaget. Og forgæves, fordi det afhænger af det ikke kun bekvemmelighed og komfort i arbejdet, men også sikkerhed. Det bedste blandt de mange modeller er fortjent, den ene hvis håndtag er bladets fortsættelse og helt udelukker muligheden for at falde ud af det.

Et værk værd at rose

Kødknive til kød omfatter ikke blot adskillelse fra knogler og opdeling af de resulterende stykker i batchstykker. Den fineste skæring med temmelig store mængder af den forarbejdede filet eller skinke for at opnå det ønskede resultat skal ske hurtigt, men meget kvalitativt. Ved hjælp af en enhed, der er egnet til dette i størrelse, opnår grundlæggende egenskaber og parametre, selv begyndere fantastiske resultater.

Små hemmeligheder for begyndere

For at få det bedste resultat for husmødre, især begyndere, er det værd at notere følgende hemmeligheder:

  • Til skæring af frosne produkter skal klingen dyppes i varmt vand og holdes der i nogle få sekunder;
  • Hvis det drejer sig om skrøbelige friske produkter, for eksempel som meget frisk brød eller kage, så vil det ikke skade for at holde et øjeblik eller to i fryseren;
  • Ved skæring af løg er det nødvendigt at dunke bestiket fra tid til anden i koldt rindende vand.

Populære cykler til knive

Og for at undgå unødvendige pengeudgifter, husk:

  • Der er ingen selvskærende knive. Intet blad, selv lavet af innovativt stål af høj kvalitet, kan blive skarpere end at skære brød eller grøntsager.
  • Der er ingen laser skarphed. Moderne videnskab og teknologi har endnu ikke nået sådanne højder, at hvert sekund kan bruge en laser til at skærpe knive.
  • Der er ingen modeller lavet af Damaskus stål. Engang en sådan type metal eksisterede, men i årenes løb var hemmeligheden bag sin produktion tabt og er i øjeblikket ukendt. Meget ofte anvender moderne enheder et bestemt mønster, der efterligner antikken, men under det er der ofte meget billige og substandard produkter.

Skæreknive til kød er vigtige redskaber til madlavning i ethvert køkken, medmindre det selvfølgelig ikke er en familie af vegetarer. Kvaliteten af det færdige produkt afhænger primært af dets forberedelse og forarbejdning og er specielt oprettet for at opnå det bedste resultat og giver hurtig og høj kvalitet skæring og skæring af råproduktet, hjælper kniven til at klare denne vanskelige opgave selv for begynderen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.