BilerBiler

Sådan kontrolleres generatoren uden særligt udstyr

Selvfølgelig, for større reparation af generatoren ikke vist sig at producere deres egne hænder, men altid tjekke kan give. Den vigtigste komponent tester måleren, eller som det kaldes, tester.

Nu starter vi med at kontrollere regulatoren relæ. Sådan kontrolleres generator tester? Meget simpelt. Tag multimeter og indstille kontakten i "måling" position. Start bilen og måle spændingen over batteripolerne, samt udgangene på generatoren. Dens komponent skal nå mere end 14,2 V. Næste presser på speederen og re-målte spænding. Afvigelse fra normen selv polvatta op betyder funktionsfejl regulator.

Generatoren indbefatter også en diodebro, som også skal testes. I dette tilfælde skal skifte tilstand af multimeter til "Sound" og begynde at foretage kontrol. Det skal bemærkes, at dette objekt inkluderer 6 dioder er opdelt i 2 lige store dele - både positive og negative. Ved test vil forekomme knirke. Men det er værd at bemærke, at testen skal udføres i begge retninger. Hvis knirkelyde forekommer i begge tilfælde er det nødvendigt at udskifte en del, da det symboliserer, at broen er brudt.

Nu, vi lærer at kontrollere for generatoren, nemlig del - rotoren og statoren, uden hvilken hans arbejde er utænkeligt. For at starte Afbryd Statorens ledere fra dioden broen. Da det er en cylinder med en indvendig spole, skal du først lave en visuel inspektion. Yderligere inkluderet er taget multimeter og "modstand måling" mode. Driftsklar spole vil være tilbøjelige til uendeligt på skalaen af indretningen, men beviserne er mindre end 50 kW gennemsnitlig nødgeneratorrummet udskiftning.

Sådan kontrollerer generatoren og statoren er mere end forståeligt, men med rotoren lidt sværere at håndtere. Hvad er denne enhed? Denne indre metalstang med magnetiseringsviklingen, på en af sine sider er anbragt slæberinge, via hvilke der glider børster derpå. Ligesom statoren, skal efter ekstraktion rotor undersøges for skader. Bedst af alt, hvordan man kan kontrollere generator lære af kyndige mennesker, eller gå til en autoværksted, fordi rotoren helst blive testet på specialiseret udstyr. Børsterne, som er placeret på denne del, har en vis mængde af fremspring fra holderen, som ikke er mere end 5 mm. Det er også værd at vurdere, om de bevæger sig frit i holderen, og om de er slidte. Ved installation af generatoren på plads til at gøre det med forsigtighed og nøje kontrolleret.

Samt at tjekke generatoren VAZ, kan findes i litteraturen. Glem ikke om at kontrollere generator lejer, på grund af deres uregelmæssige arbejde kan føre til alvorlige skader. karakteristisk støj opstår, når sliddet af disse dele, som er klart hørlig, selvom du nahodtes ved siden af bilen. Slitage kan skyldes ukorrekt stramning af generatoren bælte.

Nå, nu ved vi lidt om, hvordan du kontrollerer generatoren på egen hånd, og det er bedre at søge professionel hjælp.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.