Kunst og underholdningLitteratur

Pavel Petrovich Kirsanov: en karakter

"Fædre og sønner" - en hidtil ukendte I. S. Turgeneva, en milepæl for tiden. Den blev skrevet i 1860. Hans karakterer bliver yngre generation kender russisk emuleret. Og folk som Pavel Petrovich Kirsanov, karakteristikken er angivet i denne artikel, bare levede videre.

Hvilke sted gør Kirsanov i romanen?

Roman Turgeneva viser den skarpe sociale periode, hvor de gamle fundamenter er ved at smuldre med utrolig fart, og i deres sted er nye og progressive.

Pavel Petrovich Kirsanov, som viser de særlige kendetegn ved sin position "old-timer" er central for arbejdet. Han, sammen med flere andre karakterer, er de "fædre", det etablerede sociale klasse.

I Paulus repræsenterede Kirsanov ansigt en hel generation, der modtager fra andre blot beskyldninger og fordømmelse. Og dog, er de stadig - det er at leve deres dage ser på den stigende fremskridt i samfundet.

Fra titlen er det klart, at romanen - denne form for konfrontation: unge og gamle, nye og gamle. Paul Kirsanov Turgenev i et par steder nihilistisk og revolutionerende tanke Bazarov. Ved afslutningen af det arbejde, læseren bør vide, hvem af dem vil vinde.

Historien om livet

Begivenhederne i den hidtil ukendte er i 1859. Ved godsejer Nikolaya Kirsanova har en ældre bror Pavel Petrovich Kirsanov. Karakteristisk straks giver det en stærk og intelligent mand. Han er en militær mand, han dimitterede fra korpset Sider. På grund af sin status Jeg har altid haft succes i samfundet, især blandt kvinder.

I otte og tyve år gammel fik han rang af kaptajn og var ved at forberede en strålende karriere. Men pludselig hans liv ændret sig dramatisk. Selvfølgelig, mødte han en kvinde, der er blevet fatalt for ham.

En vis prinsesse R. i Petersburg samfund havde ry for at være en letsindig dame, og et åg. Men Kirsanov elsker med hende bevidstløs. Prinsessen, i første omgang svarede ham til gengæld, hurtigt mistet interessen for officer.

Pavel Petrovich var dybt imponeret over resultatet, men gav ikke op. Den passion for denne kvinde slugte det forbrændes indefra. Det er overraskende, at han ikke føler tilfredsstillelse af deres møder, glæden ikke var i hans hjerte, en bitter skuffelse i brusebadet.

I sidste ende bryde med prinsessen, Kirsanov forsøgte at gå tilbage til mit gamle liv. Men hun havde ikke give slip. I enhver kvinde så han hendes træk. Selv Kugler, elsket af sin bror Nicholas.

Sammen med sin bror, boede han i Marino ejendom, og derefter gik til et fjernt Dresden, hvor hans liv blev slukket.

udseende

Kirsanova Pavla Petrovicha udseende ændrede sig med udvikling af nye begivenheder. I første omgang bliver læseren præsenteret en rigtig aristokrat, velplejet mand klædt ulasteligt. Bare se på ham, var det klart, at Kirsanov - den ædle og galante verdensmand. Opførsel og tale forrådt det i ham.

Turgenjev sagde, at hans hvide hår var i perfekt orden, den pågældende var ikke have rynker og var meget rart.

Men i tvister med Bazarovym Pavel Petrovich forvandlet. Han ikke længere udstrålede ro. Som hans irritation voksede fra en misforståelse af den unges synspunkter, øge antallet af rynker, og helten selv forvandlet til en affældig gammel mand.

billede

Aristocrat Pavel Petrovich Kirsanov, hvis kendetegn er meget positiv, viser en smart, upåklageligt ærlig, principfast. Men han - repræsentant for den gamle generation med stive vaner og holdninger.

Kirsanov er langt fra almindelige mennesker ikke forstår eller accepterer det. Og hans folk bange for, rammende Bazarov. Hero - tilhænger af alle de engelske. Dette afspejles i hans opførsel, vaner, samtaler. Pavel Petrovich Kirsanov Quotes fuldt afsløre hans karakter og synspunkter. Liberal principper, som han praler, er der stadig kun på læberne. Men på trods af dette, han er en værdig modstander Bazarov, selvom altid det og mister.

Paul Kirsanov karakteriserer "gamle garde". Hans afgang i Dresden er meget symbolsk som inkarnerer sig af en hel generation i fortiden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.