SkønhedKosmetik

Allantoin - hvad er det? Creme med allantoin: brugsanvisning, anmeldelser

Naturlige bestanddele af vegetabilsk og animalsk oprindelse er meget brugt af forskere til udvikling af alle former for kosmetik. Kæmpe rolle unikt stof kaldet "allantoin". Hvad er det, i ethvert medie, der er indeholdt? Især nyttigt denne information er for folk, der bekymrer sig om deres sundhed og skønhed.

Hvad er allantoin

For første gang denne kosmetisk produkt blev isoleret fra fosterhinderne i fugle. Allantoin rolle i forbindelse med den bedste embryodannelse og vækst af vævsceller in vivo.

Undersøgelserne viste, at mennesker ikke producerer denne forbindelse, og dens naturlige kilder anses for at være nogle af de dyr og planter. En biprodukt af oxidationen af urinsyre er allantoin. Hvad er det, og hvor de fleste af dens indhold?

Sådan får

Plant kilder anses for at være rødderne af kulsukker narkotika, hvedekim, spirede bønner og sojabønner, og risskaller. De har længe været brugt til at fremskynde heling af sår og væv reparation.

Det højeste indhold af allantoin indeholdt i ekstrakt slim snail vin og dens sydeuropæisk slægtninge arten Helix Aspers Mueller.

Fremstilling af komponent af naturlige kilder anses for at være en dyr proces, så grundlæggende det er produceret syntetisk. Det konstateredes, at de organiske og syntetiske analoger ved dets karakteristika næsten umulig at skelne.

struktur

Vegetabilsk allantoin - hvad er det fra et kemisk synspunkt? Det er et produkt af spaltningen af urinsyre, en purinbase. Anlægget formular indeholder glucose, caroten, mucopolysaccharider, fructose, glucuronsyre, tannin, glucosid. Syntetisk allantoin sammensætning er identisk med det naturlige modstykke. Alle disse komponenter forårsage en række egenskaber af stoffet.

nyttige egenskaber

Anvendelsen af syntetiske eller naturlige form allantoin helt sikker. Det forårsager ikke allergiske reaktioner eller toksiske organisme nederlag.

Det Allantoin gavnlig virkning på huden, fordi den har en række terapeutiske egenskaber, fravær af lugt og tillader dets anvendelse i alle kosmetiske former.

Tilstedeværelsen af et antimikrobielt og antiinflammatorisk virkning gør det muligt at beskæftige sig med en bred vifte af sygdomme, der påvirker huden.

De antioxidante egenskaber beskytter kroppen mod frie radikaler og for tidlig ældning, der aktivt bruges til at generere anti-aging kosmetik.

Due peeling effekt allantoin eliminerer døde celler fra hudoverfladen, hvilket forhindrer tilstoppede porer og dannede komedoner.

Tilstedeværelsen af fugtgivende og blødgørende egenskaber med til at drage omsorg for tør og sart hud, lindrer irritation og kløe, hvilket fører til forbedrede beskyttende funktioner i huden.
Det er i stand til at accelerere regenerering, helingen af beskadigede væv og øge væskeindhold i cellerne. På grund af disse egenskaber er med held behandlet med forbrændinger og revnede epitel lægemidler, herunder allantoin. Hvad er det, blev det klart. Det er fortsat at finde ud af, hvilke lægemidler og kosmetiske former, den indeholder.

hvor at bruge

En masse af de helbredende egenskaber af molekylet tillader brug af allantoin i en række forskellige midler til at drage omsorg for hele kroppen huden. Nogle er rettet mod opblødning huden covers og derefter indsnævres, den anden - for genoprettelsen af forvitret og brændt af solen epitel.

Takket være multi-komponent sammensætning af allantoin føjes til cremer, shampoo til at vaske hår, antiperspiranter, deodoranter. Hans tilstedeværelse i de sidste to livsmidlerne reducerer de bakterielle celler på grund af antimikrobiel aktivitet.

Tilstedeværelsen af anti-inflammatoriske egenskaber, forøgelse af metaboliske processer og fremskyndelse af regenerering af celler kan anvendes i sammensætningen af til behandling og forebyggelse af perifere vaskulære sygdomme afdelinger lægemidlet salve stof.

Creme med allantoin

Denne form anses for at være den mest almindelige. Allantoin er en del af anti-aging, nærende, fugtgivende, solcreme, barbercreme.

Med deres hjælp genoprette huden efter udsættelse for UV-lys, glat fine rynker, forbedrer hudens tone og hydrering af huden, lindre irritation og tørhed af epitel. Under dermatologisk testet og fundet effekt af allantoin, og forbrugernes tilbagemeldinger indikerer et positivt resultat efter brug af sådanne midler.

Allantoin perfekt kæmper med strækmærker på huden, hvilket er hvorfor det er føjet til cremen af strækmærker for gravide kvinder. Efter barnet er født, mange mødre fortsætte med at bruge den til fuld genoprettelse af elasticitet af epitel. Positiv feedback beviser, at allantoin virker på huden strække og fjerner dem.

Den mest effektive forbindelse har i børns cremer. Anmeldelser børnelæger tyder på, at det er helt eliminerer ble udslæt, anti-inflammatorisk effekt og hurtigt lindrer babys sarte hud.

Gelbaserede allantoin

Betragtes som en af de mest effektive former for skønhed. Allantoin gel omfatter typisk andre aktive bestanddele, for eksempel D-panthenol, vegetabilske ekstrakter, æteriske olier. Det påføres på huden efter barbering for at reducere solskoldning, for beroligende eller epitel befugtning, sår ardannelse.

Naturlige dermatologiske præparater anses et middel til "Kameloks" (gel med allantoin), fremstillet af JSC "Vertex". På grund af sammensætningen af et flerkomponent gel sker via forebyggelse af arvævsdannelse og strække epitelet samt deres behandling.

Otshelushivayushim Allantoin har en reducerende virkning og er i stand til at reducere kløe.

Tilstedeværelsen af ekstraktet af aloe juice manifesterer regenererende, keratolytisk, blødgørende og antiinflammatorisk virkning.

Tilstedeværelsen af løg ekstrakt og bromelain har en synlig fibrinolytisk, antiinflammatorisk virkning, forbedrer stand af væv i vommen.

På grund af den æteriske olie af rosmarin reducerer betændelse, forbedre mikrocirkulationen blod antioxidant handling udføres.

Instruktioner om brugen af gelen

Til profylakse og til behandling af ar og strækmærker lægemiddel "Kameloks" anvendes 1 eller 2 gange om dagen til de ramte områder med bløde massage bevægelser. Til engangsbrug nok på 2 til 5 ml gel.

Det stof er ikke kontraindiceret under graviditet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.