ComputereOperativsystemer

Fejl "operation er blevet aflyst på grund af de nuværende restriktioner for computeren": hvordan man kan bekæmpe det?

I dag er stort set alle "styresystemer» Windows familie, når forsøger at få adgang til, lad os sige, at registreringsdatabasen, Group Policy-reaktoren eller endda et konventionelle kontrolpaneler kan ofte findes ved fremkomsten af den 'operation er blevet aflyst på grund af de nuværende restriktioner for computeren.' Lad os se på, hvorfor denne situation opstår, og hvordan man kan bekæmpe den.

Når den mest almindelige advarsel "Operation aflyst på grund af de eksisterende restriktioner for computeren?"

Når man overvejer problemet er der to mest almindelige valg: måske er driften afbrudt på grund af restriktionerne på denne computer administrator, og kan skyldes eksponering for virus og malware.

Du skal dog ikke udelukke andre fejl versionen, dog vil fokusere på de mest grundlæggende punkter, og foreslog en metode til at korrigere denne situation.

En mulig forklaring på fejlen

Faktisk både, som de siger, finder sted. Det første tilfælde er ganske enkel. Hvis adgang til bestemte funktioner eller komponenter i operativsystemet virkelig er blokeret af administratoren eller systemadministratoren terminalnetværk, alt er klar. Vi bliver nødt til at henvise til dem, blev restriktionerne ophævet. Der er intet at bekymre sig om.

Men hvis brugerens egen terminal er selv en administrator, og ingen andre i systemet er ikke længere registreret eller ikke virker, fremkomsten af meddelelser, der forsøger at få adgang til noget, og at noget er blevet aflyst på grund af begrænsninger i kraft en computer, for at sige det mildt , kan undre. Hvordan skete det?

Og det skete på grund af indblanding i systemet for virus, som nu er blevet langt mere selektiv, så at sige, end nogensinde før. I det store, de ikke angribe hele systemet, men kun nogle af dens komponenter, og som et resultat, står vi med et delvist tab af administratorrettigheder. Men for at beskæftige sig med dette muligt. For at gøre dette, selvfølgelig, er ikke let, men nu vil vi se, hvordan du sætter din computer til en normal tilstand.

korrektion teknik: kontrollere for virus

Så har vi en situation, hvor nogle drift adgang til visse tjenester eller komponenter i systemet er blevet aflyst på grund af de nuværende begrænsninger i computeren. Ofte det drejer sig om, som allerede nævnt, at systemet registreringsdatabasen, eller andre tjenester.

Den første ting du skal bruge nogle kraftige antivirus. Selvfølgelig kan du drage fordel af regelmæssig software installeret på systemet, men hvis den er gået glip af virus, er der ingen garanti for, at selv med dybdegående scanning med de nyeste signaturer databasen det vil give resultater. Det er bedst at anvende den uafhængige nytte (du kan endda bærbare versioner). Det er bedst til at klare sådanne opgaver Kaspersky Virus Removal Tool, og Dr. Web Cure det! Men dragten og alle andre.

Trin to: Brug af AVZ hjælpeprogrammet

Nu, hvis en advarsel udstedt igen, det system, at operationen er blevet aflyst på grund af de nuværende restriktioner for computeren, lad os genoprette adgangen til de nødvendige komponenter.

Til dette har vi brug for en meget interessant hjælpeprogram AVZ. Det er nødvendigt at vælge de mester søgeproblemer, såkaldte fejlfinding guiden. Opkald fra hovedmenuen "Filer", og starte scanningen.

Ideen er, at ved udgangen af processen i resultaterne vil blive vist, at som regel er fem centrale tjenester blokeret. Dette register, Explorer, "Denne computer" for at administratoren menuen, Task Manager og Kommandoprompt. Naturligvis afhængigt af graden af eksponering for virus, kan listen omfatte andre tjenester, for eksempel, det samme kontrolpanel.

Nu bør tildeles alle de tilgængelige indstillinger og klikke på knappen løse problemer (Fix udvalgte problemstillinger).

Fjernelse systemregistreringsdatabasens komponenter

Meddelelsen "Operationen blev aflyst på grund af de nuværende restriktioner ... for computeren" ikke vises igen, denne "behandling" af computersystemet er ikke umuligt at afslutte. Det er fortsat at gøre en anden operation.

I øjeblikket restaureret adgang til tidligere blokerede tjenester. Af disse er vi interesserede i systemet registreringsdatabasen. Gå til redaktøren bruge regedit kommando, der skal indtastes i menuen "Kør" eller på kommandolinjen og derefter henvise til HOTKEY_LOCAL_MACHINE i underafsnit Software gradvist gå ned i træet, indtil linjen Explorer.

Vinduet til højre vil være til stede mange obskure rekord NoViewOnDrive. Det skal straks fjerne (fremhæve og tryk på tasten Del). Systemet vil vise en sikkerhedsadvarsel, præget af en gul trekant med et udråbstegn. Det er okay. Vi trykker på knappen "OK", lukke editoren og nulstiller systemet. Først nu kan du være sikker på, at alle restriktioner fjernes. "Operation aflyst ..." og meddelelser som denne mere end du ikke vil genere.

Du kan også bruge Group Policy Editor, men det kun duplikerer poster i registreringsdatabasen, som i dette tilfælde er meget lettere at arbejde.

resultat

Afslutningsvis vil jeg sige, at selvom metoden til at korrigere sådanne ubehagelige situationer kan nogle brugere synes alt for indviklede, men af alle de eksisterende metoder er den mest effektive.

Nogle har imidlertid forsøge at hente fra "venstre" websteder logfiler (.reg) til automatisk at korrigere eller bruge nogen automatiserede værktøjer. Men i de fleste indberettede tilfælde særligt håndgribeligt resultat, der ikke virker, fordi maskinen sådanne programmer er, at sige det mildt, meget selektivt og omhyggeligt, eliminere en grov indblanding i driften af systemet (i dette tilfælde, registreringsdatabasen).

Af den måde, og registreringen skabelon filer downloadet fra internettet, også egner sig ikke til den enkelte situation. Derudover kan de blive udsat for virus på tidspunktet for overførslen til computeren terminal.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.