SundhedPræparater

Det stof "Revit" - vitaminer til at holde vagt sundhed

Lægemiddel "Revit" - en multivitamin, kendetegnet ved et højt indhold af vitamin A. Vitaminet 1 tablet, der indeholder 2.500 IE - daglig dosis. Det er endvidere sammensat af vitamin B1 og B2 og 1 mg lille ascorbinsyre 35 mg. Denne lille orange kugler med en let syrlig smag, som mange mennesker kan lide smagen.

Inkluderet i præparatet vitaminer bestemme dets farmakologiske virkninger: reguleringen af metaboliske processer, og normalisering af metabolisme.

Retinol (vitamin A) er involveret i dannelsen af epitelceller og knogle i syntesen af rhodopsin (visuel pigment). Takket være det normalt immunoglobulin syntese, opretholdt normal celledeling (især immunkompetente). Det vil sige, at forbedre den generelle beskyttelse af kroppen fra forskellige infektioner.

Thiamin-hydrochlorid (vitamin B1) - støtter nervesystemet og forbedrer kulhydratstofskiftet.

Riboflavin (vitamin B2) katalyserer processerne cellulær respiration og visuel perception.

Ascorbinsyre (vitamin C) i kroppen er meget vigtig. Dette vitamin er involveret i redoxreaktioner i syntesen af hæmoglobin i metabolismen af aminosyrer, forøger absorptionshastigheden af jern maven. Funktion nervesystemet og immunsystemet er umuligt uden vitamin C. Vækst af knogler, dannelse og vedligeholdelse af tænder og en sund hud er også muligt kun med sin deltagelse.

Lægemidlet "Revit" - vitaminer, der let absorberes i tyndtarmen og indgår i det systemiske cirkulation, trænger ind i væv og organer i hele kroppen. Deres vigtigste opgave - forebyggelse af vitaminmangel med øgede fysiske og neuropsykiatriske belastninger. For at øge den samlede modstand af organismen til sygdommen efter operation eller i dårligt vejr, og ordineret medicin "Revit" - vitaminer, der vil reducere forkølelse og infektionssygdomme.

bør ikke tages Dette lægemiddel til mennesker, der lider af alvorlige nyresygdomme såsom kronisk glomerulonephritis. Det er kontraindiceret til patienter med nedsat metabolisme af jern og kobber, med fructoseintolerans, med en historie af hypervitaminose A.

Særlig forsigtighed for kvinder, der drikker store doser af lægemidlet "Revit": vitaminer nødt til at afslutte at tage mindst 6 måneder før undfangelsen, hvis det er planlagt. Man skal ikke tage på samme tid forskellige vitamin komplekser. Dette kan føre til en overdosering i kroppen af et enkelt stof, som er fyldt med ubehagelige konsekvenser.

Det er også vigtigt at kende de chauffører og folk med farlige job, der tager vitaminer "Revit": vejledning advarer om muligheden for svimmelhed, døsighed og endda sløret syn. Også, bør ikke gives dette sæt af børn under 3 år.

Der er lægemidler, som er dårligt kompatible med stoffet "Revit" vitaminer reducere anti-inflammatoriske virkninger af glukokortikoider. Nitritter og påvirke absorptionen af retinol cholestyramin. Kombinationen af vitamin A og retinoider kan være toksiske.

En af komponenterne i lægemidlet "Revit", riboflavin, kan ikke kombineres med streptomycin. Det reducerer også effektiviteten af visse antibiotika, såsom erythromycin, lincomycin, tetracyclin, og andre. Riboflavin metabolisme, især i hjertevæv, hæmme amitriptylin og imipramin, tricykliske antidepressiva.

Som enhver anden medicin, "Revit" kan give uvurderlig hjælp til kroppen eller alternativt at forvolde alvorlig skade. For at forhindre, at sidstnævnte, bedre at tage lægemidlet på recept. Tag dragéer "Revit" efter et måltid, cirka 15 minutter profylaktisk dosis på 2 tabletter om dagen, kan behandlingen nå seks dragéer. Den optimale metode til modtagende kan kun sige en læge har patientens historie.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.