Hjem og familieBørn

Sådan lære et barn at svømme? De første svømmeundervisning: Tips

Alle ved, at livet opstod i vand. Det er ikke tilfældigt næsten alle elsker at tilbringe tid i de farvande eller i poolen. Fordelene ved svømning er ubestridelig. Under svømning arbejde alle muskelgrupper, styrker det kardiovaskulære system, lungefunktion forbedres. Efter opnåelse vandbehandling slappe. Go svømning er gjort mulig gennem hele året. Sommer til at gøre dette, er der gode damme, og dets tjenester udbydes af talrige puljer om vinteren.

At lære at svømme fra de første dage

Lær dit barn at svømme fra de første dage af sit liv simpelthen. Efter alt, børn har en medfødt dykning refleks. Alle de 9 måneder af fosterudviklingen er i et vandigt miljø. Ingen tilfældighed, at mange forældre er tilbageholdende med at bære og fødsel i badeværelset.

De første lektioner med en nyfødt kan gøres derhjemme. To måneder Baby generelt føles godt i vand og praktisk talt ikke brug for hjælp fra forældre. Men hvis du går glip af denne gang, bliver nødt til at begynde træningen fra bunden. Et nyfødt barn kan selvstændigt under vand holde vejret og gøre en særlig svømning bevægelser. Mange voksne er interesseret i, hvordan børn svømme under vand. Der er intet overraskende i dette. Naturen tog sig, at den nyfødte føle sig trygge i vandmiljøet.

svømmeundervisning med en baby under et år,

Uddannelse bør begynde, når den nyfødte navlestrengen såret er fuldstændig helet. Den første svømning lektion nødvendigt at udføre derhjemme. Badeværelse helt nok for en lille person. Uddannelse er ønskeligt at udføre under tilsyn af en specialist.

Lektionen begynder med det faktum, at barnet tager bad med en forælder. Vandtemperaturen skal ikke være under 37 grader Celsius. Vandtemperaturen kan sænkes nogle få grader med hver successiv erhverv. I løbet af året, skal uddannelsen nå mærket af 28 grader Celsius.

Det er meget vigtigt under uddannelsen er sundhed forældre. Frygt og dårligt humør kan overføres til den nyfødte. Det bør også vide, hvordan man holde barnet under rejsen. Hvis barnet ligger på ryggen, må det fastslås ved halsen og balder. I bugleje nødvendig for at opretholde barnets hage.

Se hvordan små børn er svømning, altid en fornøjelse. Og den erkendelse, at disse øvelser også opnå store fordele, skaber en mere positive følelser. Svømning kan du hurtigt blive stærkere lille krop. Børn lærer meget hurtigere end at sidde, stå på benene og gåtur.

Svømning fra de første dage - et sundt og roligt barn

Der er ikke en læge, der vil benægte fordelene ved svømning for spædbørn. Start lektioner fra en tidlig alder, forældre beslutter flere problemer på en gang. Et meget vigtigt argument er sikkerhed. Barnet, som vi lærer at svømme fra de første dage af hans liv, aldrig være bange for vandet. Det betyder, at sandsynligheden for, at han ville drukne i dammen eller generelt vil være bange for at gå i vandet, det er næsten ikke-eksisterende.

Hemmeligheden er ikke det faktum, at fremtiden for menneskers sundhed afhænger af, hvordan man korrekt pleje for dem i de første år af sit liv. Svømning er fremragende simulator. Erfaringer lad du virkelig lægge et solidt og pålideligt grundlag for fremtidige helbred. Derfor er det vigtigt at starte tidligt svømmeundervisning fra en tidlig alder.

Et andet positivt punkt er svømning hærdning. Børn at vænne sig til den lave temperatur vand, og temperaturen falder godt overført. Disse børn er langt bedre fornemmelse i vinterkulden og praktisk ikke bliver syge.

Ulemper grudnichkovogo svømning

På trods af de enorme fordele ved sejlads med en nyfødt, bør forældre være opmærksomme også af den anden side af mønten. I nogle tilfælde kan svømme påvirke barnets helbred. Den væsentligste årsag ligger i det faktum, at den nyfødte er ikke i stand til at udtrykke deres følelser. Han kan ikke fortælle, at proceduren han ikke kunne lide. Derudover kan mens svømning i ørerne eller næsen af barnet få vand. Og det er fyldt med mellemørebetændelse og andre inflammatoriske processer.

Før du lære et barn at svømme, bør du helt sikkert rådføre sig med distriktet børnelæge. Anbefales ikke til sessioner med spædbørn, der har fødselsdefekter, samt den lave score på den Apgar.

Skulle første omgang at beslutte, hvor at lære et barn at svømme. Faktisk under dives baby kan sluge lidt vand. Swimming pool med chlorerede vand præcis forkerte version. Efter disse lektioner i spædbarnet kan ske fordøjelsesbesvær, kolik, eller vil blive pine. Ideelt for svømning, du skal bruge kogt eller filtreret vand.

Klasser med et barn ældre end et år

Med en voksen barn svømmeundervisning vil være en stor fornøjelse. Proceduren vil elske dit barn. I dag, mange puljer opererer i de store byer, hvor gruppen rekrutteret til de forskellige aldersgrupper. Børn har det sjovt plaske i vandet med deres jævnaldrende. Men forældre skal vide , hvordan at svømme i poolen korrekt. Efter alt, dybden er meget større end i hjemmet badeværelset.

For sikkerheden og trivsel for barnet er altid ansvarlige forældre. Derfor i timerne kan ikke adskilles fra barnet på et trin. På trods af at svømmeundervisning ofte afholdes i "soppebassin" (med en lavvandet dybde af puljen), kan barnet glide eller miste balancen. Så før du lære et barn at svømme, er det ønskeligt at erhverve sikkerhedsudstyr. Dette kan være produktet af skum eller gummiringe. Ofte skal specialværktøj være i puljer til udlejning.

Hvad hvis et barn er bange for vand?

Nogle børn selv almindelig hygiejne i badeværelset procedurer lider meget dårligt. I dette tilfælde, processen med badning bliver til en reel test ikke kun for børn, men også for forældre. Man behøver blot at forestille sig, hvordan man opfører sig i foran barnet rigeligt vand. Med frygt helt sikkert brug for at kæmpe!

Frygt for vand - dette er ikke et indfald eller ulydighed. Kid ubevidst bekymrede for deres sikkerhed og liv. Derfor, i intet tilfælde kan ikke skam barnet, skælde ham eller at sætte ham i et eksempel på samme alder. Ved at følge nogle få enkle trin, kan forældre hjælpe barnet uden problemer at overvinde deres frygt.

Overvind frygt og gå til poolen!

Det er ikke nødvendigt at skræmme barnet rigeligt med vand. I første omgang vil et lille bassin tilstrækkeligt. Det er nødvendigt at omdanne processen med badning i et spændende spil, som vil blive afbrudt ved den første anmodning fra den lille mand.

Psykologer siger, at frygten for vand i høj grad er modvilje mod kvælning. Det er nødvendigt at lære barnet at holde vejret ordentligt. Gør det nemt, kan du bruge sprayen. På denne måde kan have det sjovt med din baby i badet, efterhånden vænne ham til vandet. Badning i badeværelset, kan du også erstatte og bruser. Og om svømmeundervisning for begyndere sendes kun, når barnet vil være normalt at tage en stor mængde vand.

Svømning i åbent vand

Svømning udendørs er lidt forskellig fra den udførelse af aktiviteter i poolen. På trods af at den rene luft og solens stråler bidrage til at styrke børns sundhed, kan en open-air svømning være farligt. Først og fremmest fordi vi ikke kan vide med sikkerhed, om vandet er egnet til vandbehandling. Desuden har mange skruppelløse besøgende forlader en masse skrald på strandene, hvoraf nogle er i vandet.

De, der har besluttet at stadig holde de første svømmeundervisning med barnet i dammen, bør foretrække betroede websteder. Ideelt set bør dette betales ved stranden, som er regelmæssigt rengøres og kontrolleres sanitære tjenester. Dette er det sted, hvor barnet lærer at svømme vil være muligt med den mindste skade på helbredet.

De, der har et sommerhus i landet, kan et godt alternativ være en pulje. Og det er ikke nødvendigt at bygge en dyr konstruktion. I kommercielt tilgængelige frame pools, som blot tilføjet og demonteret. Denne mulighed er billig og kan meget vel tjene i et par år.

Forbered barn til sommerferie

Disse forældre, der ikke straks taget hånd om at lære deres børn det grundlæggende i svømning, tendens til at gøre det lige før udgivelsen. Men for at lære de grundlæggende teknikker i barnet kan ikke være i et par dage. Start klasser skal være mindst en måned før ferien.

Det er vigtigt ikke at haste barnet. Efter alt, alle har deres eget tempo for læring. Der er børn med et særligt organ struktur. De er ganske svært at holde sig oven vande. Så børnene har brug for mere uddannelse for at lære at svømme rigtig godt.

Før du forlader dit barn bliver nødt til at købe høj kvalitet badedragt, såvel som et middel til sikkerhed på vandet. En stor mulighed ville være armlets. De vil ikke gribe ind i barnets og tillade ham at føle sig mere trygge i vandet.

Lær at svømme på ryggen

Den enkleste anses fri svømning. Det er denne metode til at studere børn i første omgang. Med hver klasse en god instruktør øger barnets evne. Allerede i det tredje - fjerde lektion, er forældre spekulerer på, hvordan at lære et barn at svømme på ryggen.

Lær at svømme på ryggen bare har brug for! For det første fordi flyderen på denne måde er meget lettere. En person kan være i vandet i længere tid, og liggende på ryggen, kan du nemt komme til hægterne. Desuden sådant organ position i vandet gør det lettere at trække vejret. Børn, der kan svømme på ryggen, har en bedre koordinering. Dette vil igen, hjælper til at forbedre hjernens funktion og mental udvikling.

Det anbefales at svømme på ryggen de børn, der har problemer med ryggen og kropsholdning. På denne måde perfekt styrker musklerne i ryg og bækken.

Det har rygcrawl også det psykologiske aspekt. Problemet er, at mange børn ikke kan overvinde frygten for store mængder vand. De, der formår at flyde på ryggen, frygten vender at glemme for evigt. Hertil kommer, at børn, der har mestret denne type navigation, bruger det næsten konstant.

Sikker svømning - nøglen til en vellykket udvikling!

Fordelene ved svømning, kan du tale i timevis. Lær børn denne lektion er muligt og nødvendigt fra en tidlig alder. Før du lære et barn at svømme, behøver vi kun tage hensyn til de særlige forhold i en lille krop. Hvis forældrene gør det rigtigt, vil de hjælpe dit barn overvinde frygt og styrke sundheden er fint.

Svømning er sikker på at blive en af de foretrukne aktiviteter for barnet. Specielt at vandbehandling kan udføres på ethvert tidspunkt, og i al slags vejr. Man behøver blot at købe en billet i poolen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.