Hjem og familieBørn

Har jeg brug for særlige næsedråber for barnet?

Hvis barnet har en løbende næse, er de vasokonstriktor lægemidler til brug voksen strengt forbudt. Der er særlige næsedråber til børn. De har på de sarte umodne kolber besparende effekt. Meget ofte læger ordinere medicin, olie-baserede, som smyagchayusche effekt på næseslimhinden, lad det ikke tørre ud.

For at forstå de mange forskellige midler uden at konsultere en læge er vanskelig. Derfor, når lægen tildeler eller andre midler, er det nødvendigt at spørge, hvad effekt det har konkret.

En af de mest almindeligt anvendte lægemidler - "Protargolum" - næsedråber børn på grundlag af kolloidt sølv have en desinficerende virkning. Medicinen er ordineret, selv meget små børn: 4 dråber i hvert næsebor om morgenen og om aftenen. I øjeblikket Pediatrics Europa opgav dette stof: det menes, at sølv ikke er fjernet fra kroppen og ophobes i leveren, forårsager bivirkninger i fremtiden. Men de, der forsøgte disse næsedråber til børn, feedback giver overvejende positive. Det noterer sig, at effekten af dette værktøj er langt mere effektiv end vasopressorer, og tvivler på, at sundheden for barnet stærk skader kan være forårsaget. Men hvis du bruger disse dråber til en næse for barnet, de har brug for at blive fortyndet i 2 gange. Apoteket solgt 2% opløsning.

Hvis barnet begyndte vejrtrækningsproblemer han wheezes, slim i næsen går - men barnet glad og spiser godt, betyder det ikke, at han har en kold. Måske krummer stadig ikke reguleret slim produktion - det ofte er tilfældet i børn under 2 måneder. I dette tilfælde, næsen er nok til at rense en speciel vatpind eller suge klizmochki - blæse din egen barn ikke ved hvordan.

Hvis en ung patient virkelig koldt, som regel en børnelæge foreskriver en sådan næsedråber for barnet som "Derinat". Det har ingen kontraindikationer og kan bruges selv for spædbørn.

I udnævnelsen af vasokonstriktor narkotika - oftest er det "Nazivin" eller "Vibrocil" - du skal være meget forsigtig med doseringen. I tilfælde af overdosering hos børn falder brat temperatur og tryk, og det er nødvendigt at søge lægehjælp.

Børn ældre end 2 år, kan du anvende en dråbe olie på grundlag af, for eksempel, "cavitons" eller "Evamenol". De bevarer slimhinde fra tørring, men deres anvendelse er ubrugelig i tilfælde af bihulebetændelse eller virussygdomme.

I tilfælde af alvorlige komplikationer lægen ordinerer næsedråber til børn, lavet på basis af antibiotika. Den mest berømte af denne gruppe af lægemidler "Bioparox".

Meget ofte tilstoppet næse hos børn, især små, som er i kontakt primært med hjem og ikke går i børneinstitutioner, opstår på grund af allergiske reaktioner. Så længe det allergen ikke er identificeret og fjernet fra hjemmet, er det muligt at gøre det lettere at trække vejret dryp barn "Zyrtec" eller "Nasomet". Meget ofte er farmaceuter rådes til at købe "Allergodil" - dette er en meget effektiv medicin. Men det er ikke egnet til børn, i alderen mindre end 4 år.

Ofte forældre købe baby-drop uden at vente på udnævnelsen af børnelæge. De tror, at stoffet, hvis den sidste tid har været med til, og nu er det nødvendigt at bruge for dem. Dette er forkert.

  • Kroppen vænner til dråberne i næsen og den anden ansøgning vil ikke være så effektive som den primære.
  • Det er meget vanskeligt at navigere på narkotikamarkedet, og det er usandsynligt, uden en læge kan gætte den rigtige medicin.

Og vigtigst af alt - alt medicin har bivirkninger, og dets anvendelse bør være forsigtig, især når det kommer til børn. Dråber i næsen - dette stof!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.