Hjem og familieBørn

Barnet ikke spiser modermælk: symptomer, årsager og løsning på problemet

Unge mor er forpligtet til at stå over for mange udfordringer. Det faktum, at barnet kræver en omhyggelig og ansvarlig holdning. Udseendet af barnet i familien er altid ledsaget af en række vanskeligheder, som ingen kan undslippe. Det bør fodres udelukkende af den time, regelmæssigt skifte bleer, til at overvåge helbredstilstand. Hvis vi mener, at i dag kun 24 timer, bliver det klart, hvorfor nye forældre viser så megen bekymring.

I nogle tilfælde er der en situation, hvor barnet ikke spiser modermælk. Pleje mor vil helt sikkert mærke denne funktion, og vil forsøge hurtigst muligt at ordne det. underernærede ikke forlade barnet. Mangel på essentielle vitaminer og mineraler har en negativ effekt på hans tilstand.

beviser

Bemærk, at et barn spiser ikke modermælk, er det muligt for flere karakteristiske indikatorer. Normalt selv uerfarne forældre straks bemærket en ændring i adfærden hos dine krummer. Det behøver ikke at være et geni eller har en højere akademisk grad. Nok til at virkelig elsker deres barn og med hele sin sjæl til at ønske at tage sig af det. Problemet skal løses, hvis barnet ikke spiser modermælk. Tegn peger på et problem skitseret nedenfor.

tearfulness

En sulten baby ikke sove roligt snuffling næse. Han vil hele tiden bekymrende, spinning, kigge efter moderens bryst. Tearfulness - en klar symptom, at barnet ikke spiser modermælk. Bare en baby kan ikke fortælle dig om det er, men meget håb om, at forældre vil forstå det uden tale konvertering. Den knægt er meget irritabel, konstant råber, krævende større opmærksomhed. Så han forsøger at holde nær hendes mors kærlighed, krølle, at en af de vigtigste basale behov ikke er opfyldt.

udtrykt bekymring

Hvordan til at fortælle, hvis et barn spiser modermælk? Dette spørgsmål bliver ofte spurgt mig selv unge, uerfarne forældre. Simply, de er bange for at gå glip af noget, eller laver en fejl. Kvinder, der fødte første barn, læst en masse artikler om børns tema, konstant analysere deres egne handlinger. Et andet kendetegn ved det faktum, at barnet ikke spiser modermælk er konstant angst.

Udtrykt bekymring manifesteret i det faktum, at barnet vågner hver time og sov meget mindre lagde ham timer. Selvfølgelig kunne han ikke fortælle sine forældre, der har en følelse af sult, men det kan forstås af hans opførsel.

grunde

Hvorfor et barn ikke spiser modermælk? Som regel, til dette formål der er objektive grunde. Hvis forældrene virkelig tage hensyn til dem, kan de undgå denne ubehagelige øjeblik i fremtiden.

nok mælk

Den mest almindelige sorg af unge mødre, der kun kan opfylde. Dette er et alvorligt problem, der kræver større opmærksomhed. Hvis en kvinde producerer nok modermælk krumme vil uundgåeligt være sulten. Som ung mor ikke altid ved, hvor meget der skal betragtes som normal, kan det nemt underfodring sin lille søn eller datter. Læg mærke til problemet kan ofte kun forlænget grædende baby. Når lidt mælk mor, er barnet ikke tager på i vægt. Hvis tiden ikke deltage til sagen, kan barnet selv tabe betydeligt.

Stress i mødre

Ammende kvinder er nødt til at huske på, at nogen af dets umiddelbare indvirkning på oplevelsen af barnet. Det er derfor, du skal prøve med alle midler at beskytte sig mod alle former for følelsesmæssig uro. Stress i mødre være bestået krummer - han bliver urolig og whiny. Nogle babyer stoppe sugende og endda gå sulten. Hvis barnet er 1 måned, ikke spiser modermælk, er situationen er fyldt for ham ekstremt negative konsekvenser. Normalt begynder immunsystemet til at lide.

Barnet bliver kræsen, ofte syg. Modermælk, ligesom de fleste uigennemtrængelig beskyttelse, beskytter krummer fra alle negative. Sammen med måltider barnet modtager den varme og omsorg. Absorberende ærbødige holdning, føler han sin mors kærlighed. Således dannede troværdigheden af verden.

fordøjelsesproblemer

Mange unge forældre spørger om, hvordan man kan forstå, hvad barnet havde nok modermælk. Der er ikke noget enkelt svar. Men omsorgsfuld mor føles altid. Kid ser fredeligt, velnærede, glad og munter. I tilfælde af enhver overtrædelse til mave-tarmkanalen ofte bekymre barnet bliver tårevædet. Fordøjelsesproblemer kan forårsage, at barnet ikke vil være i stand til at indhente alle nødvendige for vækst og udvikling materiale. Det vil opleve en mangel på mad, fordi hans krop er bare ikke klar til at fordøje modermælk.

Adressering

Når årsagen til konstant grædende baby er installeret, er det nødvendigt at gå videre med handlingen. Hvis barnet ikke spiser modermælk, hvad de skal gøre i dette tilfælde? Det er klart, at du skal tage en beslutning så hurtigt som muligt, for ikke at såre deres egne dampe.

korrekt ernæring

Det er underforstået, at mumien selv skal have en fuld måltid, undgå alle farer. Det er bedre at opgive halv-færdige produkter, der giver præference til sunde naturlige produkter. Justering af magt, vil det være muligt at spore ændringer i den synlige tilstand af barnet.

Den roligere barnet opfører sig bedre suckles og sover, jo mere han føler sig godt. Når kvinden på grund af manglende tid til deres manglende sans for ernæring, det helt sikkert vil blive skuffet. Du kan ikke ignorere sundheden for deres egne børn.

Jo større den ammende moder tænker om sig selv, jo bedre er det som et resultat af at tage sig af dit barn. Kompetent og ansvarlig holdning til deres egen sundhed vil gerne ønske alle kvinder.

kompetent lokke

Når mødre virkelig ikke har nok mælk, er det nødvendigt at fodre barnet ud. Til dette formål almindeligt anvendte blanding. I sin struktur og sammensætning, de perfekt efterligner modermælk, selvom det kan ikke helt erstatte det. I mellemtiden, selv om problemet forsvinder på grund af manglende fødevarer krummer. Med en blanding af velnærede barn bliver et rosenrødt Hvalpe med en god appetit.

Kompetent lokke bør begynde med en omhyggelig analyse. Som regel, hver har sin egen individuelle billede af tingenes tilstand. Jeg tænker over, hvordan man kan forstå, hvad barnet havde nok modermælk, vil kvinden være mere opmærksomme på de mindste ændringer og udsving i appetit på sit barn. Hvis dit barn har vendt fire eller fem måneder, kan det lokke en speciel babymad og grød. En meget lille krummer skal være så hurtigt som muligt blive oversat til blandingen. Hvis mængden af mælk vil falde med tiden og videre, er det ikke i det mindste vil lide under følgerne af sult.

Således er spørgsmålet om spædbarnets ernæring er en meget afgørende emne, som forbliver gyldig på alle tidspunkter. Forældre, der har små børn, du ved, hvor svært det er at vokse ud af krummer en voksen barn, har minimale tegn på uafhængighed. Det skal bemærkes, at aldrig, under nogen omstændigheder, er det ikke nødvendigt at spare på mad. Hvis modermælk er ikke nok, skal du skifte til blandingen. Dette produkt skal adskille sig fremragende kvalitet. Billige det kan ikke være objektive og klare grunde. Vi bør ikke bukke under for tåbeligt at søge emballagen med blandingen til en reduceret pris. Hvis du bare reflektere over det faktum, om barnet spiser modermælk, så du skal virkelig overveje magt. Husk, at intet er vigtigere og dyrere sundheden for din søn eller datter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.