ModeTøj

Skidragter til mænd, kvinder og børn

De første skidragter dukkede op i begyndelsen af halvtredserne i det 20. århundrede, og siden da, både professionelle og amatører skiløbere stor interesse i spørgsmålet om valg af denne særlige beklædningsgenstand. Novice skiløbere, at komme ind i en sportsforretning, tabt blandt en række hængende på bøjler og ligger på de mange hylder af udstyr: her og ski jakker og overalls, og handsker. Du kan også se de finere detaljer i en ski garderobe, såsom beskyttelsesbriller, masker, hatte, og endda termisk undertøj.

Hvordan man ikke at blive forvirret og ud af området præsenteret til at vælge de ting, der er af høj kvalitet og vil vare mere end et år? Professionelle skiløbere, skiløbere i bjergene for år, give nogle råd om valg af tøj til en ferie i bjergene.

Det første trin er at erindre om de betingelser, som vil blive drevet af dragten. Vi taler om, at jakke og andet tilbehør til Booth til at blive båret af dig ved en temperatur under nul, med kraftige vindstød, i sneen, stormen, og måske i sne eller regn. Desuden vil en stor mængde tid holdes i immobiliseret tilstand, nemlig under opstigning til toppen af vejen i åbne kontormiljøer. Så du bør være opmærksom på sådanne materialer, tøj af, som vil matche sæsonen, varme i den bitre kulde og vil ikke blive slidt under den aktive bevægelse af skråningen af bjerget. Det er grunden til, skal alt udstyr være designet til bagateller og købe skidragter, så glem ikke om sådanne ting som termoundertøj og endda specielle opvarmning sokker.

I processen med montering bemærke, at disse kostume detaljer som manchetter, bukse freebies, bør kraven passe stramt til kroppen, eller efter den første nedkørsel fra bjerget de nabotsya sne og din ferie vil blive forkælet. Yderligere er det ønskeligt, at tøj var mindst flere godt syet og beskyttet mod fugt lommer. Det er nødvendigt at sætte dem i en række små ting, ligesom et lommetørklæde.

Valg skidragter, er det bedst at overveje de lyse farver. Iført denne tøj, vil du være sikker på, at i tilfælde af en nødsituation redningsfolk vil være lettere at få øje på i sneen lyspunkt. Det er også ønskeligt, at på din jakke der var reflekser.

Det er væsentligt, at dragten har mindst tre lag af materiale, hvoraf det første skulle give maksimal ventilation af kroppen, den anden - beskyttelse mod lave temperaturer, og den tredje - på eksterne faktorer såsom regn eller sne. Samtidig i dyre dragter fugtbarriereegenskaber af det ydre lag er muligt at opnå ved anvendelse af en membran stof, der perfekt ånde, men på grund af sin struktur, er fugt. Stof billigere dragter eller vejrtrækning fint, men samtidig lade vandet, eller din krop vil forblive tørre, men også at trække vejret normalt og vil ikke være.

Separat er det nødvendigt at tale og så vigtige ting som termoundertøj. På grund af den særlige filamentviklede fra en flerhed af fibre, opnås det en løs føler, skyldes som bevarer den luft, der er en fremragende termisk isolationslag. Bemærk, at i tilfælde af termobelom det er okay at spænde et tal - kun i dette tilfælde vil være den bedste varmeregulering.

Da prisen på skidragter, de starter ved $ 150-200 per person - udgifter til temmelig stor, men det er ikke værd at gemme, ellers det næste år, du vil blive tvunget til at besøge en sportsforretning igen.

Nogle mener, at kvinders skidragter i udseende er signifikant forskellige fra mænds. Ja, og dette udstyr er der en måde, men det er ikke så kategorisk som i tilfældet med afslappet tøj.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.