Hjem og familieGraviditet

For tidlig fødsel på 33 uger af graviditeten. Forvarsel for fødsler på 33 uger. Konsekvenserne af præterm fødsel

Fødslen af et barn - en vigtig, ansvarlig og lykkeligt øjeblik i livet af enhver kvinde. De fleste af en sådan manipulation finder sted på linjen 37-42 uger. I denne periode barnet er udviklet nok og klar til at træde ind i et nyt liv. Ved fødslen børnelæger sikker på at vurdere hans tilstand. Til dette formål et bestemt interval - Apgar. Det forudsætter den samlede analyse af de fem kriterier, som hver er vurderet på en skala fra nul til to inklusive. Normalt raske børn har fra 8 til 10 point. Sidstnævnte tal lyder meget mindre. , Ikke alting sker dog, som det ønsker.

Der er tilfælde, hvor en kvinde går i arbejdskraft i 32-33 th uge. Det er denne tilstand og vil blive diskuteret yderligere. Den artikel vil fortælle dig, hvad er forvarsel for fødsler på 33 ugers svangerskab. Du vil lære, hvad de skal gøre i en bestemt sag. Også finde ud af, hvad konsekvensen kan være udseendet af krummer på dette udtryk.

Født på 33 ugers svangerskab

At få et barn i 7-8 måneder anses for tidligt. Født på 33 uger af graviditeten kan være truet eller begyndt. I den første situation, er lægerne gør alt for at opretholde graviditeten. Til dette formål er den vordende moder ordineret sengeleje og anvendelsen af visse lægemidler. Blandt dem er forpligtet til at have beroligende (beroligende), lægemidler rettet mod lempelse af livmoderhalskræft muskler. Derudover kan lægerne udpege yderligere sammensætninger og forbedrer blodcirkulationen og fremme tilførslen af ilt til fosteret.

Hvis arbejdskraft ikke kan stoppes på 33 uger af graviditeten, anses de for at være begyndelsen. I sådanne tilfælde, lægerne vælger den mest bekvemme og sikker levering taktik. Det kan være en naturlig proces eller kejsersnit. Det hele afhænger af fostrets tilstand og sundheden for den vordende moder.

Årsagerne til for tidlig fødsel

Født på 33 uger af graviditeten kan begynde på grund af påvirkning af eksterne faktorer, men også på grund af de interne patologiske processer. Ofte, social status og levevis i fremtiden mor fører til denne situation. Årsager, der gik ind for tidlig fødsel ved 33 uger af graviditeten er følgende situationer:

  • alkohol og narkotika, anvendelsen af visse lægemidler i de tidlige og senere faser;
  • overdreven fysisk aktivitet, seksuel kontakt;
  • hormonelle abnormaliteter, sygdomme i reproduktive organer;
  • medfødte defekter i livmoderen og dens hals;
  • cervical inkompetence eller tidlig åbning af fødselskanalen;
  • pelvic infektion og urinveje, kronisk hjertesygdom og nyresygdom;
  • forkert placering af placenta og dens løsgørelse;
  • personskade og tilstedeværelsen af tumorer i livmoderen.

Faktisk kan årsagerne til denne uventede proces være meget. I hvert tilfælde deres act faktorer. Det er værd at bemærke, at hvis fødslen fandt sted på sigt 33 uger, så sørg for at finde ud af årsagen. Dette vil hjælpe dig med at vælge yderligere taktik adfærd med nyligt mor og hendes baby. Desuden vil afskaffelsen af de fundne faktorer sikre, at situationen ikke gentager sig i fremtiden.

Hvordan det starter?

For tidlig fødsel på 33 ugers svangerskab sjældent begynde pludseligt. Normalt har de deres forstadier. I denne situation, taler om den truende tidlig fødsel. Men hvis kvinden i tiden ikke søger lægehjælp, så processen er ved at vinde momentum og er allerede begyndt at tale om fødsel. Forvarsel for denne betingelse kan være de samme symptomer som i den fulde sigt graviditet. Lad os undersøge dem i detaljer.

Udledning af fostervand

Fødsler på 33 uger af graviditeten kan begynde at briste af membraner. Det skal bemærkes, at denne faktor ofte anses for at være ikke meget gunstige. Efter at have fundet barnet i moders liv uden vand i mere end seks timer fører til ubehagelige konsekvenser. Det er derfor, ofte med for tidlig udtømning af vand læger vælger taktik for kejsersnit.

Udledning af fostervand er normalt kraftigt. Kvinden føler sig ligesom benene begyndte at flyde varmt vand lappede. Det skal bemærkes, at nogle gange er det indledes med fysisk aktivitet. Ligeledes kan tidlig brist membraner skyldes deres infektion. Der bør lægges særlig vægt på den kendsgerning, hvilken farve er fostervandet. Grønlig skær angiver lidelser fosteret. Det forværrer situationen kun yderligere. Hvis vandet er klart og rent, er chancerne for et positivt udfald af begivenheder steget.

ømhed

Hvad er tegn på tidlig fødsel på 33 uger? Den første kvinde føler smerte. Det kan have en anden lokalisering. Oftest ubehagelige emne i den nederste del af maven og lænden. Men der er undtagelser. Når smerten og intermitterende kramper, så kunne det være produktiv og uproduktiv arbejdskraft. I det første tilfælde, en kvinde er sandsynligvis til at føde selv. Når uproduktive slagsmål smerte kun udmattende fremtiden mor, der ikke bringer nogen resultater. I sådanne tilfælde kan læger bruger medicin til at stimulere den cervikale åbning.

Når ømhed fange hele underlivet og kvinden føler sig svag, kan vi tale om placenta abruption. Dette er en meget ubehagelig situation, som ofte ledsager fødslen ved 33 ugers svangerskab. Anmeldelser af læger siger, at i et sådant tilfælde, kunne enhver forsinkelse koste livet af mor og hendes barn. Derfor er de ansatte i fødeafdelingen holder en nødsituation kejsersnit.

Ptose i maven og udledning af kork

Harbinger af, hvad der vil begynde levering i 32-33 uger af graviditeten, kan det være adskillelse af slim stik, der er ofte ledsaget af abdominal prolaps. Normalt er denne proces finder sted to uger før fødslen. Derfor, hvis du bemærker ved de beskrevne funktioner, er det nødvendigt så hurtigt som muligt at se en læge. Der er en stor sandsynlighed for, at din graviditet kan opbevares i et par uger.

Passage af slim stik kan være en engangs-eller gradvis. Således er den samlede mængde af slim er omkring to spiseskefulde. Udeladelsen af maven kan ses af dit udseende. Desuden skal den vordende moder være opmærksom på, at det er blevet lettere at trække vejret. Den gynækolog finder også, at højden af livmoderen bliver mindre.

Separation af blod

For tidlig fødsel på 33 uger er ofte ledsaget af blodige udledning. Det er værd at bemærke, at de kan være rigeligt eller knappe. I det første tilfælde er der tale om patologi. Det kan ofte være en uterusruptur, delaminering af barnestole eller andre ubehagelige situationer.

Når fattige spotting det mest sandsynligt kommer til skade på slimhinden i livmoderen. Det er ikke så skræmmende som den ovenfor beskrevne situation. Imidlertid er der også behov for barsel lægehjælp.

Fødsler på 33 uger: konsekvenser for mor

Hvor farligt er situationen for kvinder? På dette tidsrum kroppen af den kommende mor endnu ikke er forberedt til udseendet af barnet. fødsel af et barn til moderen og alle dens organer som en overraskelse. I dette tilfælde kan livmoderen bande opfører sig anderledes.

Hvis livmoderhalskanalen udfolde sig som det skal, vil den fødsel for kvinder finder sted på samme måde, som det ville være sket i tiden. I så fald, når livmoderhalsen er ikke klar endnu (som det ofte er tilfældet ved første fødsel), er lægerne tvunget til at udføre stimulering. Men denne manipulation ikke altid producere effekten. Sommetider læger nødt til at udføre kirurgi. Dette fører til, at den nyligt udbygget mor efterlod et ar på livmoderen og maven, og inddrivelse processen tager en masse tid.

Der er ofte komplikationer af fødsel ved 33 ugers svangerskab. Anmeldelser af læger har rapporteret situationer, hvor der er en svaghed på arbejdskraft, eller, tværtimod, den hurtige proces.

Fødsler tvillinger på 33 uger

Ofte flerfoldsgraviditet slutter tidligere end normalt. Næppe nogensinde den vordende mor kan ikke fortælle deres børn op til 40 uger. Læger tale om gode resultater, når børnene optræder i 36 uger. Der forventes en godt resultat under fødslen i 34 uger.

Når flerfoldsgraviditet 30 uger efter en kvinde indtastede visse lægemidler, der fremmer en hurtig udvikling af lungerne hos spædbørn. Det er grunden til fødslen ved 33-34 ugers svangerskab fører til det faktum, at børn allerede kan trække vejret på egen hånd. Ikke desto mindre er deres kroppe stadig meget sårbar og kræver, at visse betingelser.

Konsekvenser for barnet i tidlig fødsel

Det kan ende med fødsel ved 33-34 uger af graviditeten til barnet? På dette stadium i udviklingen er vigtig for barnet hver dag eller endda en time tilbragt i livmoderen. Det er grunden til læger forsøger så hårdt for at redde kvindens graviditet, selv for et par dage.

Hvis den vordende moder i tide til at gælde for fødeafdelingen, vil eksperterne har tid til at komme ind før fødslen til hendes visse lægemidler. De vil være rettet mod at opretholde selvstændigt arbejde af organer af barnet. Udseendet af baby på 6 måneder, og fødsel på 33 uger, anmeldelser er ganske gunstige. Cirka 90 procent af børnene, der er opstået i denne fase af udviklingen, ikke bare overleve, kan de ånde på egen hånd. Nogle kiddies stadig brug for intensiv terapi. Mange af dem spiser et stykke tid gennem et rør.

Varmeregulering af for tidligt fødte børn er endnu ikke klarlagt. Enhver overnedkøling eller overophedning kan føre til ubehagelige konsekvenser. Det er derfor, det er så vigtigt at yde rettidig bistand til krummer. Læger sætter babyer i en speciel inkubator. Der er alle betingelser er fastsat børnene: den rette temperatur opretholdes, er det muligt at få mad og nødvendige medicin. I mangel af medfødte defekter børn allerede efter 2-4 uger kan være i nærheden af min mor.

Ofte tidligt fødte børn er berøvet naturlige fødevarer. På det tidspunkt, mens børnene er under opsyn af læger, mødre har simpelthen mistet modermælk. For at undgå dette, bør du kontakte en konsulent på amning umiddelbart efter fødslen. Specialisten vil fortælle dig, hvornår og hvordan man kan udtrykke mælk til efterfølgende haft mulighed for at fodre dig selv barnet. Efter alt, vil dette give fødevarer krummer hurtigt tilpasse sig til miljøet.

Vi bør også siges om tidlig fødsel af en dreng. Hvis din søn blev født ved 33 ugers perioden, hans testikler har sandsynligvis ikke i pungen. Ikke noget skræmmende om det. Det er ikke nødvendigt at eskalere panik. Normalt en måned eller to efter den rette pleje de reproduktive organer af baby tog sin sædvanlige position. Men der er undtagelser. Vær sikker på at henvise til kirurgen, lægen tog situationen under din egen kontrol. Hvis det er nødvendigt, efter et stykke tid, kan du have behov for kirurgi.

Homebirth: udtalelse læger

Mange kvinder i den seneste tid foretrækker at føde hjemme. Disse repræsentanter for mere retfærdig sex føler, at indfødte vægge lette denne proces. Fremtidig mor købte individuelle jordemødre eller gøre alting selv.

De fleste eksperter er glødende modstandere af en sådan ordning. De hævder, at leveringen processen skal foregå udelukkende i de særlige institutioner. Hvis vi taler om for tidlig fødsel, lægerne her og gøre en sådan handling kaldes barnemord. Ikke alle babyer på dette udviklingstrin kan overleve på egen hånd. Mange børn har brug for akut behandling. Ellers kan barnet simpelthen dø. Og mor har brug for inspektion kvalificeret læge.

konklusion artiklen

Du har lært, at som generationerne går ved 33 uger af graviditeten. Hvis du er i sidste trimester viste sig over forvarsel og symptomer, bør du hurtigst muligt at komme til lægen. Det kan stadig have en chance for at udvide din status og ikke at adskille mor og barn. Læger nødvendigvis gøre alt for at redde barnets ophold i livmoderen i mindst et par dage.

Hvis du bliver konfronteret med det faktum, at for tidlig fødsel allerede er begyndt, skal du ikke fortvivle. Vær sikker på at følge alle lægens anbefalinger. Vær tålmodig, vil du har brug for det. Måske baby du ikke få ret. Når et barn er under tilsyn af læger, er det endnu bedre. Tænk behagelig og forsøge at holde forsyningen mælk til din baby. Sundhed til dig og din nye baby!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.