Mad og drikkevarerOpskrifter

"Turtle" - salat original og meget smuk

"Turtle" - salat original og meget smuk. Oftest er det er kogt på børnenes ferie, fordi denne parabol er lavet i form af en fantastisk karakter. Det skal også bemærkes, at en sådan salat der er mange madlavning muligheder. Men vi kun betragte den måde med svesker og kogt kylling.

Hvordan at koge "Turtle" salat for kun et par timer

Nødvendige ingredienser:

  • hård ost af enhver sort - 110 g;
  • kyllingebryster (kan tage og andet kød) - 200 g;
  • Hønseæg er store - 4 stk;.
  • udstenede svesker - 90 g;
  • grønt æble creme - 1 stk;.
  • valnød - 110 g;
  • salt tilsat jod - bør føjes til forarbejdede ingredienser, hvis det kræves;
  • højt kalorieindhold mayonnaise - 130 g

Hvordan man laver en salat, "Turtle": kødforarbejdende

"Turtle" - en salat, til madlavning, der vil passe til enhver form for kød. Men hvis denne parabol er for børns ferie, er det bedst at erhverve lys og fedtfattig kyllingebryst. Således bør mørbrad frigives fra huden, vaskes i koldt vand og kogt med salt i en halv time. I løbet af denne tid, kødet er blødt og mørt. Yderligere bryster brug køligt, rent af brusk og knogle, og derefter skåret i små tern.

forarbejdning tørret frugt

"Turtle" - flere lag salat, og hvert produkt bidrager med deres noter. Men opnås lækker og usædvanlig parabol takket være tilstedeværelsen i den af svesker. Før du tilføjer tørret frugt, er det nødvendigt at forberede sig ordentligt: Vask grundigt, for at sortere og suge i kogende vand i 20 minutter. Efter at du skal beskære læne sig tilbage i et dørslag, grundigt vasket, fri for overskydende væske og hak fint med en kniv.

Forarbejdning andre ingredienser

Nu er vi nødt til at vaske en sur grønt æble, frigøre det fra huden og kernen, og derefter gnide på en stor rivejern. Også skal bearbejdes og hård ost. Æg skal være korrekt vaskes, kogt kog, sat i koldt vand og afkøles, renses derefter for at adskille proteiner fra æggeblommer og gnid dem på en lille rivejern separat.

Salat "Turtle" med svesker omfatter valnødder. Men de er kun nødvendigt til dekoration. I den forbindelse anbefales det at købe nødder i en holistisk renset form. Det er ønskeligt at godt vasket og tørret i en mikrobølgeovn.

dannelse af salat

Forarbejdede ingredienser skal spredes på en flad fad stor som følger: kyllingebryst, ost, sur æblegrøn, æggehvider, æggeblommer og svesker. Hvert produkt lag nødvendigvis promazyvat fedt mayonnaise.

salat dekoration

Fadet er i fuld overensstemmelse med sit navn, er det nødvendigt at dekorere overfladen af ét stykke valnød, der ligner en skildpadde shell, og i bunden, anbefales det at sætte kogt æg i form af hovedet, som bør improviseret for at gøre øjne, næse og mund.

Det skal også bemærkes, at denne salat vil være mere smuk og original, hvis du lægger på kanten af plader af grønne blade, og andre ingredienser, hensigtsmæssig måde af fødevarer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.