Sport og FitnessHockey

Hvordan man lærer at skate: praktiske tips for begyndere

Når vinteren kommer, at personen har et ønske om at skate. Det styrker også de sundhedsmæssige og humør elevatorer, og en god tid er sikret. Det eneste problem er, at ikke alle er i stand til at stå på skøjter. Erkendelse af, at behovet for at lære, og mange nå skøjtebaner og hævder, at "stå på skøjter, jeg har aldrig i mit liv ikke slå ud." Men hvorfor, trods alt, når de ikke var i stand til at stå, og når vi har lært, så spekulerer på, hvordan kan du ikke elsker denne sport.

Du ved ikke, hvordan man lærer at skate? Bare rolig, efter at have tilbragt noget fritid, du kan hurtigt mestre de grundlæggende bevægelser, der vil tillade dig at stå støt på isen.

Valg af skøjter

Til at begynde med vil du stifte bekendtskab med, hvordan man vælger skøjter. Da du er nybegynder, kan du begynde at tage på leje skøjter, men du kan købe. Faktisk skal til redet nogen heste passer, hvad enten det er hockey, kunstskøjteløb, eller gratis. den sidste mulighed for dig, ville imidlertid være den mest egnede, du også vil ikke gøre komplekse bevægelser og drejninger. Køb skøjter kun på størrelsen af hans fødder. Mange mennesker tror, at de skal være en eller to størrelser større, men det er roden af falsk erklæring. I sådanne skøjter, vil du ikke kun føle sig utilpas, men ikke undgå forekomsten af blodige vabler. Skøjter på foden skal sidde stramt, skal du rette dem stramt binde snørebånd.

uddannelse

Så lære at skøjte - det er en enkelt dag, har du mindst to gange om ugen for at deltage i en skøjtebane. Hyppig motion - god succes. For klasser med få mennesker vælger ruller eller en tid, hvor antallet af turister til dem lidt. Hvis du har mulighed, kan du leje en træner, der i et par lektioner kan sætte dig på isen. Du kan søge hjælp fra en ven, der er allerede en lang tid at stå på skøjter. Men hvis begge disse muligheder i dit tilfælde uhensigtsmæssigt, bliver nødt til at lære på egen hånd.

Spørg dig selv spørgsmålet: "Hvordan man lærer at skate" og købte skøjter, kan du nemt gå til skøjtebane, hvor du forventer det mest virkelige prøve. Og kun samle sin vilje i en knytnæve, vil du være i stand til at overvinde dem. Ja, det vil være vanskeligt, men bliver nødt til at vente.

At lære at ride

Sæt på din skøjter, blonder dem stramt. Dårligt strammet skøjter vil hæmme dine bevægelser. Gå nu til skøjtebane, men ikke bare gå i kamp. Limit stå ved en side. Dette er for at få dine fødder bruges til de nye "sko", og at føle isen.

Da du ikke altid kan være i stand til at løsrive sig stadig har fra siden. Slip dine hænder og bøj knæene. Bemærk, at kun på bøjede knæ, kan du lære at skate. På lige ben du går, du ikke lykkes, det eneste, der venter dig i dette efterår. Så benene bøjet, hvad de skal gøre næste? Prøv at lave små bevægelser, indstilling selv målet er ikke at køre en lang distance og ophold på hans fødder og ikke falde. Af den måde, lander på isen, vil du have ikke kun én, som lærer at skate uden at falde er simpelthen umuligt. Fall, ved den måde, også skal være i stand til. Prøv at gøre det sidelæns, men ikke tilbage.

En lidt tilvænning, begynder at bevæge sig. Husk en anden ting, det er ikke nødvendigt at udføre tænderne bevægelse, men sover ikke at gå. Vent et øjeblik, og prøv igen. Undervejs din krop selv vil fortælle dig, hvordan og hvad de skal gøre. Her er det vigtigste uddannelse. Sætter på skøjter en gang, ikke smide noget, men fortsætte fast for at gå til mål.

Og et par ord om bremsning. Den nemmeste løsning er at køre til siden. Hvis du ønsker at bo i midten af banen, så prøv at installere benene bøjet lidt frem skate sokker. Tja, eller vente til skøjterne ikke stopper. Dette for en nybegynder nok.

Må ikke tvivler på, at du vil lykkes. Du skal dog ikke spørge for meget fra dig selv. Anyway, kan du ikke bare lære at skærpe skøjter eller gøre en vanskelig tur. Alle kommer med tiden, samt tro på dine evner. Det betyder ikke noget for dig tyve år eller fyrre.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.