Sport og FitnessHockey

Power bevæger sig i ishockey: gennemførelsesregler

"The kujon spiller ikke hockey," - sagde i en velkendt sang. Dette er faktisk en meget præcis udtryk, der afspejler essensen af sporten. Det er svært at forestille sig uden power teknikker i ishockey. Hver atlet skal til enhver tid være klar til at udføre denne handling. Eventuelt hvor besidde imponerende muskelmasse. De vigtigste ting - er den teknik.

Nogle gange i kamp afspilleren og overdimensionerede høj stærk, at vinde den første på grund af deres færdigheder. Seerne interessante at se ikke kun den gaming opposition, men også for den enkelte. Power bevæger sig i ishockey giver underholdning og dynamik denne sport.

klassifikation af konfrontationer

Magtkampen kan udføres på to måder: Du og bekæmpe. Hit - Denne teknik, når en defensiv spiller stopper modstanderen ved at kollidere med dem. Med andre ord, det gør det vanskeligt at bevæge sig mod et mål på nogen måde. Det skal bemærkes, at ikke alle de hits tilladt efter reglerne. Dog er de betragtes som de bedste power teknikker i ishockey. Hvis en spiller går ned i en modstander, da han uden pucken, fjernes.

Kampsport kaldet tricks, der gælder for brugen af forskellige muskelgrupper. Dybest set er det musklerne i stammen, ben og skulderåget. Faktisk er den tvekamp trykker op mod muren, og skubber en modstander.

Hensyn til sikkerhed teknikker i hockey

Som allerede bemærket, er sporten kendetegnet ved sin mod, og skal have modet til at opnå succes i det. Alle strøm bevæger skal udføres korrekt, at du ikke har fjernet og holdet ikke forblive i mindretal. Alle hits og kunsten er begrænsede regler, der bør være godt at vide.

Modstander med pucken får lov til at skubbe kroppen eller hofte, håndfri brug. Når du accelerere, til at gå ned i afspilleren med pucken, kan du ikke gøre en begyndelse BRT fødder af is mere end to gange. Dette gøres for at sikre, at spillerne ikke har modtaget alvorlige skader. Også, når en spiller indsætter en kuffert til sin modstander, han har til at se den på fjenden, og ikke ned på pucken.

Hvis du ikke følger denne regel, kan du miste duel på den første etape. Hvis du ikke kan se bevægelsen af en modspiller, ville han være i stand til at unddrage sig den kraft af modtagelse i hockey, og du vil flyve ind i bestyrelsen.

Hockey - et spil i sindet og styrke

Power teknikker er en integreret del af alles favorit spil. Hver ishockeyspiller skal beherske teknikken med deres præstationer, for når farlige angreb modstandere kan stoppe hjælp fra kompetent ydeevne. I denne sport en masse hårdt handling.

En af de mest effektive er den magt modtagelse mølle i hockey. Dens essens er at komme tættere på modstanderen, torso og erstatte det, så fjenden fløj over dig. Denne handling er glimrende henrettet Eagles i en kamp med USA for 2016 World Cup.

Overvej de uudtalte regler for den magt teknikker:

  • slutte sig til kampen er kun i de nødvendige situationer, du først nødt til at afveje alt, så at handle;
  • spille rent, før du udfører teknikken, er det nødvendigt at sørge for, at fjenden venter på ham, og er villig til at acceptere;
  • ikke nødvendigt at få personlig og kæmpe, vise respekt for modstandere;
  • Vælg den bedste tid for posten i kamp, når modstanderen mindst stabil på deres fødder.

konklusion

Power bevæger sig i ishockey - ikke en nem ting med hensyn til ydeevne. Hvis du opfylder modstanderen med pucken, skal du justere til det. Ellers kan du hvirvle og du støder ind i siden, i stedet for fjenden.

Hvis du ønsker at skubbe modstanderen fra pucken, skal du give dig selv en kant i hastighed og tage den rigtige position. Under angrebet, altid holde lav landing, fordi der i tilfælde af svigt af spin kan være genstand for alvorlig skade.

Det skal bemærkes, at kravet om at bruge magt bevæger at stoppe modstanderen. Være smartere, så prøv at bedrage fjenden, skarpt at gå ind i uventede side, svigtende ham. Oftest forsvareren angriber ikke alene, han forsøger at hjælpe partnere. Sammen vil angrebet være langt mere produktiv, og du er mere tilbøjelige til at komme i besiddelse af pucken.

Husk, at hockey - et spil for rigtige mænd, så hvis du ønsker at blive en atlet, træner fysisk formåen og viljestyrke.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.