BilerBiler

Bilen med deres hænder malet.

Der kommer et tidspunkt, hvor køretøjet skal males. De årsagerne til dette kan være anderledes :. Scratch, erstatte nogle dele, maling osv udbrændthed bil maleri med dine egne hænder kan opnås på flere måder. Farvning proces afhænger af skadens art og selve køretøjet.

En ridse på bilen

I tilfælde, hvor bilen blev fundet bunden, skal du tjekke dens dybde. Hvis bunden ikke er nået før malingen, men kun på overfladen af lakken, den nødvendige polering. For denne del er overskrives ridser fint sandpapir (fortrinsvis mikrokosmos 2000) efter slibepasta og poleret.

Dybe ridser som nåede metallet kræver maling, ellers begynde metal korrosion. For at gøre dette, skal du placere sliberidser med sandpapir 360. Afhængigt af bilen maleri bil med hænderne kan gøres på to måder: ved hjælp af en spray maling eller ved hjælp af en sprøjtepistol. Oftest dåser af maling anvendt til maling dele af gamle biler. Denne form for maleri betragtes ikke som professionel, men tilstrækkelig til gamle biler. Derudover kan det udføre enhver bil ejer, ikke at lægge en stor indsats. Fremgangsmåden er ganske enkel - efter forbehandling (slibning og affedtning) hendes spray anvendes flere lag maling.

Bil med hænderne malet ved hjælp af en sprøjtepistol anses for at være en professionel. maleri kvalitet afhænger af udstyr: pistol, kompressor, filter. Kvaliteten af materialer: maling, primer, kit, opløsningsmiddel. Lige fra præparatet og -forholdene :. Slibning, kit, kammer temperatur osv, er processen imidlertid ikke så kompliceret som det ser ud ved første øjekast. Høj kvalitet metallisk maling til motorkøretøjer med deres hænder kan kun ved hjælp af en sprøjtepistol. Oftest denne type maleri er gjort for at fastholde og ingen gamle biler. proces sekvens:

  • Det første trin er at forberede overfladen til maling et køretøj. Hvis det er nødvendigt, justeres fastklemte dele og bruge kit at gøre dem så glat. Forsøge at holde fyldstofslaget var så tyndt som muligt.
  • Dernæst overflade er dækket af to eller tre lag af jord. (Brug af primeren pistol.) Primeren skal være tør for 12- 24 timer. Efter det er poleret med sandpapir 360, før det forsvinder fra overfladen glans.
  • Overfladen bliver derefter aftørret med en vævsklæber (egnet SilFix) og en klud gennemvædet med benzin (til affedtning).
  • Påfør flere lag maling. Den skal bevæge sig jævnt og ensartet pistol. Malingen skal tørre i 20-30 minutter.
  • At sikre, at ingen huller, anvende 2 lag lak. Lak skal tørre i et par dage.
  • lak kan poleres overflade, hvis det ønskes.

Udskiftningsdele, maling og andre burn sager

I disse tilfælde, at køretøjet maleri med hænderne lavet på samme måde som i tilfældet med ridser. Kun her er der nogle nuancer. I tilfælde af udskiftning elementer, behøver måske ikke at dække jorden (hvis emnet allerede er dækket med jord). Også i disse tilfælde er detaljer malet helt og derfor vanskeligt at afgøre, om bilen er malet. Generelt er det bedst at male de dele af bilen helt, ikke stykker.

bilen med deres hænder male et meget interessant proces. Du kan tegne et billede på din bil. Diligence og fantasi har ingen grænser.

Advarsel!

Fordampning fra malingen, lak og andre materialer der er skadelige for kroppen, så sørg for at bruge specielle masker. Det anbefales at anvende gummi masker med kulfiltre.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.