Kunst og underholdningMusik

Den "Variety": sammensætning (først og ny), historien om holdet

Og du ved, når "Blandet" gruppe dannet? Dens sammensætning er kendt for dig? Hvis ikke, anbefaler vi, at du læser artiklen. Den indeholder oplysninger om pigens hold.

Historien om skabelsen

I 2003 blev den vokal konkurrence "Folkets Artist" blev lanceret i "Rusland" TV-kanal. Seks af dens medlem, kom til det endelige, fusioneret ind i holdet. "Blandet" er, hvordan kunstneren. Første del: Kazakova Oksana, Natasha Pavolotskaya Arina Ritz Vatlina Olga Zaitseva og Anna Maria Alina.

Piger underskrevet en kontrakt med producenten Evgeniy Fridlyandom. Han har beredt dem en musikalsk materiale. Vi taler om stilarter såsom R'n'B, soul og lys pop.

"Blandet" gruppe, hvis sammensætning er en sekstet, indspillet flere originale kompositioner. Mange lyttere smag deres sange "Two snefnug", "ding-dong" og "Willow". Men det er ikke alt. Sangen "Beautiful Love" blev et hit. Den selvstændige titlen klip pige gruppe så på hundredtusinder af borgere. Efter dette, "Blandet" var inviteret til forestillinger på natklubber og ved større koncertsale i landet. Pigerne blev filmet til plakater og dækker af modeblade.

I dag er der kun få bands, spiller live. "Variety" og vedrører en gruppe af dem. Sammensætning, navne på deltagere, rapporterede vi. Overvej nu biografi af hver af de sangere.

Anna Alina

Hun blev født i 1981 (23 af maj) i Saratov. Med 7 år besøgte jeg en musikskole, samt forskellige klubber (dans, engelsk, tegning). I en alder af 15, Anne begyndte en kreativ aktivitet. Pigen deltog i vokal "Utah" konkurrence, blev dets vinder. I to år, Anna Alina var solist i Saratov Philharmonic. En indfødt i Saratov demonstrerede deres evner og talent i konkurrencen "Blue Bird", der fandt sted i Maikop. Men det er ikke alt. I 1999 Anne modtog Grand Prix på konkurrencen Moskva "Roza Vetrov".

Pigen har to eksamensbeviser - af den musikalske eksamen (Saratov) og hovedstadens gymnasiet (Gnesinka). Anna Alina "lyser op" i musicalen "I" (Projekt A. Shulgin). En "Folkets Kunstner" gik på showet i 2003.

Arina Ritz

Attraktive blondine er en indfødt af Republikken Moldova. Hun blev født i april 1981 en by kaldet Balti. Fra 6 år gammel pige er involveret i dans og musik (spiller klaver). Lærere forudsagde en lys fremtid for hende.

I 1996 Arina ankom i Moskva for at deltage i festivalen Hebraika. Unge skønhed har udført den berømte jødiske sangen "Balalaika". Hun fortsatte med at deltage i forskellige konkurrencer.

Ved 17, pigen fra første gang trådte GITIS. Hendes valg faldt på fakultetet for "Skuespiller pop." I 2002 blev Arina tildelt diplomet.

Oksana Kazakova

Brændende brunette blev født i 1982 i Leningrad (nu - St. Petersborg). Siden barndommen, studerede hun musik og deltog i festivaler og konkurrencer. I en alder af 17 fik han på overførsel af "Morning Star". Pigen vandt juryen hendes bløde stemme og evnen til at stå på scenen.

Maria Zaitseva

Den mørkhårede sangerinde i gruppen "Diverse" blev født i 1983 i Moskva. Hun er uddannet fra gymnasiet med en engelsk bias. Som barn deltog han i et dansestudie. Masha kan ikke kaldes en professionel musiker. Pigen var engageret i selv-uddannelse. Jeg skriver musik, sang med mikrofon hjemme og drømte om at blive en stjerne.

I en alder af 15, Mary gik til casting i "pile" gruppe. Producer Igor Seliverstov imponeret over hendes vokal. Han var klar til at tage pigen i bandet, men hun ville have til at forlade skolen. Zaitsev var ikke tilfreds med sådanne tilstande.

Olga Vatlina

Slank og blond blonde (1983 s.) Mange år dedikeret dans klasser. En dag indså hun, at hun ønskede at blive en sanger. Musikskole Olga ikke deltog. Vatlina tog privatundervisning i sang.

Natasha Pavolotskaya

Hun blev født i Kirov i 1984. Hun er uddannet fra musikskolen (klaver klasse) skole med en engelsk bias og Humanities University. Med 13 år deltog i sang konkurrencer og festivaler.

"Blandet" gruppe: den nye sammensætning

I marts 2011 udløbet kontrakt mellem Friedland og vokalister. Fem af de seks medlemsgruppe nægtede at fortsætte samarbejdet med producenten. Kun Oksana Kazakova var klar til at forlænge kontrakten.

Yevgeny Friedland ikke overtale pigerne til at forblive. Men at stoppe der er en gruppe, han har heller ikke til hensigt at. Producenten har annonceret casting for de dygtige og attraktive kvinder. Snart Oksana Kazakova sluttede Abdullayev Marina Julia Tatchina, Troshanova Drozhdin Masha og Marina.

Støbning fandt sted i to etaper. Først deltagerne var at sende producenten af videoer, hvor de taler om sig selv og deres mål. For at komme til anden runde mislykkedes flere piger. Støbningen deltog ikke kun Moskovitter, men også skønheden i andre byer. En professionel jury vurderede stemmebåndene og eksterne data piger. Taget i betragtning, og kvaliteter som artisteri, evne til at bevæge sig på scenen og selvtillid. To Marina Julia og Maria kom i alle disse parametre.

Hvordan har publikum tryllebundet opdaterede gruppe "Diverse"? Sammensætningen af pick up er nødvendig: alt den kloge og smukke. På kort tid producenten har udarbejdet pigerne til koncerten programmet. Kvintetten har indspillet omkring 10 nye sange. Snart bandet gik på turné. Pige bandet gav koncerter ikke kun i Rusland, men også i SNG-landene. Overalt deres præstationer tog fremragende.

Som konklusion

Nu ved du, hvornår og hvem skabte en gruppe af "Variety". Sammensætningen af den første og den nuværende blev præsenteret i artiklen. Vi ønsker den talentfulde og smukke pige succes!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.