BilerBiler

BMW X4: specifikationer, prøvetur

For nylig, i foråret 2014, året verden blev vist den nye bil fra den berømte tyske producent - BMW X4. Tekniske specifikationer for maskinen, skal det siges, fortjener særlig opmærksomhed, og derfor værd at overveje dem nærmere.

Den nye modifikation af begrebet

Sports Activity Coupé, der blev gennemført for første gang i X6 model, nåede et andet segment, gennemsnittet i det forløbne år. Denne model er den BMW X4 2014. Foto bil tydeligt viser de særlige kendetegn ved "bayerske" - perfekte krop linjer, den "ser" af forlygter, som ikke kan forveksles med nogen anden bil, en sporty design. er blevet oprettet denne crossover baseret på X3 platform er imidlertid skelnes fra dens forgænger dimensioner. Kroppen er steget til 15 mm, men her med hensyn til højden af bilen i bakgear "tabt" 3,7 cm. Det skal også bemærkes, at i modsætning til den version af X3, denne model er kun tilgængelig i firehjulstræk ydeevne, der bør venligst fans af dette mærke. Også at bemærke er den individuelle opmærksomhed og udvendige udseende X4. Sporty, selvhævdende, endnu mere aggressiv - sådan har vendt denne model. Skrånende hætte, LED-lys, fyldt med glasoverflade, underspillet rack - alle disse detaljer giver den sande karakter af denne bil.

Hastighed og kraft

Ting at tale mere detaljeret, taler om BMW X4? Specifikationer - det er, hvad der virkelig betyder noget. I denne model anvendes uafhængig affjedring arkitektur, udviklere omkonfigureres også dæmpningselementer. Igen, sammenlignet med X3 er en opgraderet model i alle planer. Løb er blevet sværere og mere fintmasket. Seks forskellige motorer udbydes til bilen - tre diesel- og tre benzin. Deres tykkelse, afhængigt af typen i området fra 135 kW / 184 l. a. og til så meget som 230 kW / 313 l. a. Som du kan se, kan du afhente nogen BMW X4. Tekniske karakteristika (i form af magt) er imponerende, især når de betragtes i kapacitet udgave 313 liter. a. Dette er - en model af BMW X4 35d AT xDrive. Dens maksimale hastighed er 247 km / t, op til "hundreder" bil accelererer lidt mere end fem sekunder. Men der er denne version er dyrere end for eksempel 28i AT xDrive med lavere satser - mere end 2,7 millioner rubler. Den mest billig model er den førnævnte 28i - hvis du tager bilen til et komplet sæt af hjemmet, vil det koste 2.304 millioner rubler.

ledelse

Komfortabel kørsel - det er mere end BMW X4 er anderledes. Specifikationer tillader os ikke kun til hurtigt at nå den acceleration, men også at føle den sand fornøjelse af kørsel. Udformningen af suspensionen forbliver den samme - den forreste kan man se to arme, bagmonteret multi-link system. Indstillinger af denne model er blevet forbedret, og også øget bærehjulene. Det dirigerer føreren til en mere sportslig kørsel. På hvert hjul kan ses ventilerede bremser også opmærksomhed bør bemærke tilstedeværelsen af elektrisk strøm. Hver model af denne modifikation har en elektronisk styret multiplate kobling, som omfatter forakslen. Generelt at være bag rattet i bilen - det er en sand fornøjelse. Og prøvekøre BMW X4 bekræftet det. Det er nødvendigt at sige et par ord om det.

Testkørsel BMW X4

Mange bilister har oplevet dette mønster på motorveje og veje, og langt de fleste af dem sagde selvsikkert: "Det er virkelig et nyt niveau". Selvfølgelig ikke uden sine kritikere, nogle, for eksempel mener, at alt for mange steder, hvilket ikke er typisk for en sportsvogn. Men der allerede - et spørgsmål om smag, men i forvaltningsplan producenten lykkedes.

salon

Diskutere BMW X4, de tekniske karakteristika ved den model og dens funktioner, kan vi ikke ignorere den måde bilen ser indefra. Selvfølgelig er det udvendige design er vigtigt, men det er i det indre føreren tilbringer al sin tid. Hans forgænger X3, varierer BMW X4 model 2015 diskret kuppel og en sports orienteret. Også værd at bemærke er den nederste repos - før sæder blev installeret på 2 cm over. På trods af at i har været anvendt til fremstilling af sport koncept (og de fleste sportsvogne, som er kendt, er der ikke meget plads) inde kan nemt rumme op til 4 eller endda 5 personer.

Kosttilskud

Vi kan ikke ignorere fejlfri montering og efterbehandling af fremragende kvalitet, hvor dyre materialer blev brugt. Inden der er alt hvad du behøver - et medie-skærm med høj opløsning, der er integreret i informationstjeneste af, hvad slags situation hersker på vejene som en concierge service, en farve head-up display. Hvis der er et ønske, for et gebyr, kan du købe sådanne kosttilskud som kørsel assistent og fartpilot. Mere kan installeres intelligente fjernlys kontrolsystem. I almindelighed, som du kan se, at modellen af BMW X4, de tekniske egenskaber er blevet diskuteret ovenfor, er det en rigtig dejlig bil, der er i en forholdsvis kort tid af sin eksistens, allerede har vundet popularitet blandt fans af brandet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.