FinanserKreditter

Hvor det er rentabelt at tage et lån til pensionisten? Gunstige kredit for ældre borgere i Sberbank

Inden der gives et lån til låntageren, kontrollerer ethvert kreditinstitut dens finansielle levedygtighed. Borgere, der har nået pensionsalderen, kan ikke kaldes som sådan. Anyway, for bankerne.

Hvad hvis hårdt brug for penge? Hvilken bank er mere rentabelt at tage kredit pensionist? Overvej et par finansielle institutioner, der giver folk i pensionsalderen penge på kredit.

Hvordan man får et lån for ældre mennesker?

Pensioneret, indgivelse af ansøgningen til banken for at forstå, hvilken gruppe den tilhører låntagere. Der er kun tre.

Den første - den mest uinteressante i form af en gruppe af låntagere af banker, som ikke er særlig meget af en chance for at udstede favorable lån til pensionister. Borgere i denne gruppe har ingen andre finansielle investeringer, med undtagelse af pensioner. Og det er ikke i stand til at give nogen form for ejendom (løsøre eller fast) til sikkerhedsstillelse. Også, de ikke har en garant, der kunne hjælpe dem i behandlingen af et lån. Hvis banken godkender udstedelse af penge og dermed pensionister er beløbet generelt ikke overstige 30-50 tusind rubler.

For at gøre en gunstig lån til pensionister, bør medlemmer af den anden gruppe har nogen form for ejendom (fast eller personlig), at give det som sikkerhed. I dette tilfælde det beløb, som banken kan låne øges betydeligt. For at bekræfte din pension vil også være nødvendigt at give et certifikat fra pensionskassen for mængden af månedlige betalinger.

Medlemmer af den tredje gruppe, kan regne med den mest gunstige kredit for pensionister. Det handler om arbejdende pensionister, låntagere , der er villige til at dokumentere deres indtjening. Forudsætning: at modtage et lån skal tilbagebetales, før de når 75 år.

Hvorfor banker nægter at låne de ældre?

Hovedårsagen til, at bankerne ikke ønsker at se deres låntagere pensionister, desværre, er den forventede levetid. De russiske kvinder det varierer fra 72-75 år og for mænd - 57-62. Med andre ord, banken med rette frygte, at lånet ikke vil blive tilbagebetalt til tiden, og i stedet for resultatet vil være et tab. Kun få af de ældre mennesker har råd til at løfte dyre ejendom eller bringe kautioner tilfredsstillende til banken betingelser.

Hvilke banker arbejder med pensionister?

Selvfølgelig, for ikke at sige, at ældre mennesker ikke har mulighed for at tage et banklån. Der er omkring 200 finansielle institutioner, der er villige til at give lån til pensionister. Det er også muligt at tage et lån i kredit og brugsforeninger (PDA), eller de mikrofinansieringsinstitutioner (MFI'er). Men i den sidste pengeinstitut årlig rente kan simpelthen være en enorm og op til 700%.

Overvej de banker, der udsteder pengene til ældre mennesker til rimelige priser samt finde ud af om det er muligt at tage et lån på gunstige vilkår for pensionister i sparekassen.

sparekasse

Denne bank kan tilbyde sine fremtidige pensionister låntagerne de mest gunstige kreditprodukter hvis interesse varierer. Højden af den årlige afgift for lånet afhænger af den periode, hvor der træffes de midler, samt på værdien af sikkerheder. Dokumenter, der er nødvendige for at tegne gunstig kredit for pensionister, er standard. Det er et identitetskort og en pension certifikat.

At arrangere et realkreditlån med Sberbank, skal pensionisten har en høj betalende position og betydelige sikkerhedsstillelse aktiver.

Rosselkhozbank

Banken yder lån til to kategorier af pensionister: beskæftigede og arbejdsløse. Hvis låntager er i stand til at stille sikkerhed, vil renten være lig med 15% om året. I fravær af ejendom, der er egnet til at gøre et løfte, kan hastigheden øges med 10-12 point. Beløbet er udstedt til pensionisten, vil blive beregnet for hver enkelt sag individuelt. I nogle situationer, et lån på op til 100 000 rubler.

Fra de dokumenter, bortset fra pension kort og pas, identitetskort, kan du bruge en kontrakt af personlig forsikring låntager. Dette er en af de banker, hvor de mest favorable lån til pensionister.

Sovcombank

Banken er fokuseret på arbejdet med låntagere, der har begrænsede økonomiske ressourcer. Disse omfatter medicinske fagfolk og uddannelsesmæssige sfære. Sovcombank krediterer også arbejde og ikke-arbejdende pensionister. De krav, der stilles til dokumenter, minimum: Russisk pas og en pension certifikat. Ingen form for garanti er ikke påkrævet. Den kontante beløb, som banken kan give låntager, pensionist, der spænder fra 30 000 200 000, og den årlige rente udgør 26-30%. Det endelige beløb, som en folkepensionist vil modtage på hænderne, afhænger af dens evne til at opfylde sine økonomiske forpligtelser.

Låntagere, der kan anvende til banken bør ikke have alder er større end '84. Og måske, som behovet opstår i udformningen af den enkelte forsikringsaftale. Sovcombank er en af de mest egnede bank, hvor det er rentabelt at tage et lån til pensionisten.

PDA

Kredit- og brugsforeninger, i modsætning til bankerne, foretrækker at arbejde med pensionister, overvejer dem til at være de mest ansvarlige låntagere. Pensioneret mere tankevækkende tilgang til valget af lånet.

Næsten hver PDA har en pensionsordning for de ældre, der er nogle gange mere fordelagtige betingelser end for almindelige kunder. Differentieret rente og er ofte lavere end for arbejdstagere låntagere. Du kan tage op til 10 000 rubler, uden garantien. Men hvis låntageren ønsker at øge det beløb, den vil være påkrævet kaution. Som garanter kan handle pensionister eller medlemmer af låntagers familie. Han selv, med en kredit på CCP, kan fungere som en garant.

Et certifikat fra pensionskassen om størrelsen af betalingen er ikke forpligtet til at give, vil være tilstrækkeligt til at demonstrere den pension certifikat, hvis beløbet ikke overstiger tærsklen på 35 000-40 000.

Kredit gives maksimalt 2 år, men låntager kan forudbetale det. Du behøver ikke at betale en bøde.

Hver pensionist skal slutte sig til CCP og betale entré. I nogle kooperativer gebyr er 50-100 rubler, og dette beløb er udmærket i stand til alle. Hvis genbehandling hver pensionist kan forvente at lette samarbejde.

Gennem sådanne programmer udlån institutioner vise deres låntagere pensionister at pensionering ikke betyder, at livet er forbi. Og at have endnu en lille pension, kan du råd til en større køb.

Hver af ældre låntagere skal beslutte sig, hvad der er den mest fordelagtige lån til pensionister. De skal vælge til hvilken institution er bedre at adresse: banken, PDA'er og andre kreditinstitutter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.