Mad og drikkevarerDesserter

"Kiev" kage "Fra Palycha": altid lækker og frisk

Andrey Pavlovich Suldin i en vanskelig 1991 besluttet at åbne en lille konfekture i Samara cafe, besøgende kaldet "The Pavlovich." Nu er dette mærke er kendt ikke kun på Volga, men også i hovedstaden, og selv i de små byer i Rusland, hvor produkterne fra "Fra Palycha" har sine fans.

Hvordan man starter en virksomhed

Cafe umærket var ganske lille. Det stod kun fire borde, bag hvilket kunne passe seksten. Det gik til venner af ejeren, der kaldte ham blot "Pavlovitj," og beboere i tilstødende huse. Og der var sætningen "sad ved Pavlovich." Senere hængte vi et skilt med allerede fået navnet "The Pavlovich."

I 1994 Pavlovitj, så det og fortsætte med at kalde firmaet, han sluttede Alexander Merbaum. Sammen flyttede cafe i centrum, og et år senere åbnede en restaurant "U Pavlovich." Med dem i "Kunde-M" værker en af deres landsmand, som ønskede at forblive inkognito.

produktsortiment

Ejerne er meget stolte af dumplings manuel støbning, som er lavet kun fra den russiske kød. Indtægter fra restauranter og cafeer helt væk til denne nye forretning. Lån er ikke tiltrukket på det tidspunkt, så i 1998 de misligholdt næppe rørt. Således ejerne var i stand til at udvide sit sortiment. Til dette formål var der to grunde til. Først det kedelige arbejde kun i én retning, og for det andet, som de troede rigtigt, hvis køber ligesom deres kager, kan de være interesseret i, og andre produkter. Denne tilgang til erhvervslivet, som tiden har vist, har fuldt berettiget selv.

Vi vil være mere opmærksomme på deres produkter til den søde tand. Rækken af disse produkter er stort og omfatter en række forskellige kager, wienerbrød, kager, ruller, boller. Mere end hundrede stykker konfekture er opdelt i tre serier: "Gold", "Classic" og "børn".

masseproduktion

Alt er lavet af naturlige råvarer, så de kager "Fra Palycha" priserne er meget høje. For eksempel kagen "Chokolade Symfoni", der vejer 0,48 kg, værd 571 rubler Cake "kirsebær", der vejer 1050 gram er prisen for 712 rubler. Dette er den dyreste position. Du kan finde billigere, men ikke mindre lækre produkter. Antag kage "hjem. Kondenseret med prune "(0,36 kg, 221 rubler).

Selvfølgelig kan du prøve at gentage hjemme, men hvis vi bruger kun naturlige produkter, vil det billigere ikke arbejde, men vil bruge en masse tid. Efter alt, firmaet "The Palycha" råmateriale kommer fra grossister, kager og andre søde sager lavet af erfarne konditorer, hvoraf nogle blev uddannet i udlandet.

En af de mest populære kager

"Kiev" kage "Fra Palycha" købere blev kendt i lang tid. Den er fremstillet i henhold til opskriften i 1956, da de sagde landet "sovjetisk -. Så stor" Hans klassiske opskrift vil tage os til det tidspunkt, hvor produkterne var nærende og lækker, uden E-komponenter. Palmeolie i dem var der ikke. Find en smeltende i munden konfekten er nu let. Kun "Kiev" kage "Fra Pavlovich", hvoraf en form har den appetit, motiverer en køber for at tilfredsstille en svaghed for slik i fuldt.

Serveres med te eller kaffe dessert bogstaveligt gør slikke fingre. Han er skrøbelig på grund af det høje indhold af protein og smuldre under skæring og spise. Uforvarende hjælper ikke andet ske og fingre. Det er ikke kendt som en mand i hans skøn, og damerne er normalt vild med ham, som de siger, behøver ørerne ikke ottyanesh. Og de sidder, hælde te eller kaffe i kopper, ved at placere et stykke for stykke, indtil deres trang til søde sager er ikke helt tilfreds, og kage - alle spist.

Hvad er i denne dessert

Kage "Kiev" "Fra Palycha" har en klassisk komposition. Den indeholder hasselnød og søde brasilianske cashew. De er jævnt fordelt over de vigtigste shortcakes der er bagt i en piskede protein skum stejl - marengs med tilsætning af hvedemel. Mellem sig selv, de er forbundet med chokolade creme "Charlotte". Det er lavet af fint smør, som er hamret ind i sukkersirup, kogt på sødmælk, eller det kan erstatte den kondenseret mælk.

Det har duftende vanilje og cognac. "Kiev" kage "Fra Palycha" indeholder desuden en vis fraktion af stivelse, te sodavand, emulgator E-491, konserveringsmiddel sorbinsyre, E-200 og endda naturfarvning carmin. Allerede på sammensætningen viser, at denne kage ikke er beregnet til daglig brug. Det er for højt kalorieindhold. Men til ferien, fødselsdage, sjældne sammenkomster med venner, han er uerstattelig. I disse tilfælde er det kun de mest alvorlige kost tilhængere begynder at tælle kalorier. Alle bør vide, at kagen "Kiev" "Fra Palycha" polukilogrammovoy kalorie servering har 441 kalorier. Lejlighedsvis sådan en fornøjelse kan og bør tillade sig. Ellers hvilket liv? Permanente restriktioner dårligt for sundheden.

Kage "Kiev" "Fra Palycha": anmeldelser

Kage dekoreret med roser og vanille fem vignetter af chokolade creme på kanterne. Shortcakes høje, indeholder mange godt purerede nødder. Lighter seredinka blød, og toppen og bunden er sprød smag. De er mørkere, og så ser det ud til, at kager større end det faktisk er. Der er kun tre, at for meget. Smagen af ristet hasselnød og chokolade creme - en perfekt kombination. "Kiev" kage "Fra Palycha" erobrer selv emballagen, og derefter, da den blev åbnet og aroma, rig chokolade, vender tilbage til sin barndom og tilføjer spænding - så siger næsten alle købere. Savle begynder at flyde, før det koges kedel. Og senere desillusion ikke forekommer, og der er ecstasy skabt af konditorer, chokolade-møtrik fortælling. Mange anser det bedste af, hvad der prøvet for sidste gang, selvom jeg synes, at priserne "Fra Palycha" kager er høje.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.