HjemlighedGør det selv

Trapper foldes med egne hænder

Hvis du har et loftsrum i dit hus, sparer foldestigen dig ledig plads på første sal. Du kan gøre det selv eller købe det i en butik. Men den første mulighed er mest foretrukket, da du kan udføre et design, der passer til det rum, hvor det vil blive placeret.

Dimensioner af folde trapper

Hvis du skal lave en stige, skal du styres af standardstørrelser. De betragtes som de mest acceptable, da brugen af enheden med deres konto vil være mest behagelig. Som en optimal bredde af stigen march står 65 cm. Hvis vi taler om højden af stigen, anbefaler eksperter ikke at gøre denne parameter mere end 3,5 meter. Ellers kan det forårsage skade. Blandt andet vil dette design være ubelejligt at sænke og hæve. Antallet af trin skal begrænses til den 14. eller 15.. Den foldende stige vil være bedst egnet, hvis afstanden mellem trinene er 19,3 centimeter. Tykkelsen af trinnet bør variere fra 18 til 22 millimeter. Hvis trappens øverste del er fastgjort til loftet eller åbningen i den, er det vigtigt at vælge den korrekte vinkel af konstruktionen. Standardværdien er en værdi i området fra 60 til 75 grader. Hvis du bruger en mere imponerende hældning, vil designet være farligt, men hvis hældningen er mindre, optager stigen en for stor mængde ledig plads. Når du laver en foldet stige, skal du overveje at den skal modstå en vægt på 150 kg. Trappen, som er indbygget i lugen, tjener som den bedste mulighed. Bredden af strukturen skal være 70 centimeter, mens længden - 120 cm, disse parametre anses for at være den mest hensigtsmæssige til brug.

At lave en foldet stige af to sektioner

Folding trapper til loftet kan kun fremstilles med et bestemt sæt værktøjer. For at udføre arbejdet skal du have en hacksav, som er beregnet til arbejde med træ. For at måle, bør du forberede et målebånd. Det vil tage en master og en kortsløjfe på 4 stykker. Forbered to stænger, hvis længde svarer til lukkets bredde. Det samme antal stænger skal udføres med en mere imponerende længde end den første. Forskellen mellem disse parametre skal være 20 centimeter. Tykkelsen af stængerne kan variere fra 2 til 3 centimeter. Brug selvlukkende skruer, ankre og kroge som fastgørelsesanordninger.

Funktioner af arbejdet

Hvis du beslutter dig for at lave folde trapper til loftet, skal du i første omgang reparere en af de kortere stænger på den øverste ende af strukturen ved hjælp af hængslerne. Den anden ende fastgøres fast til bunden. To trapper skal monteres på trappen, så de placeres skråt og ikke forstyrrer bevægelsen. De vil fungere som stivere til konstruktionen. Det næste trin vil være en savning med en afvigelse på 2/3 af stigenes længde. Efter at begge dele skal forbindes sammen med løkker. Det er vigtigt at sikre, at monteringen er korrekt lavet. Dette sikrer den korrekte foldning af strukturen. Den øverste bjælke er fastgjort til vægoverfladen under lugewayen. Hvis du laver en foldestige med egne hænder, skal den fastgøres på vægoverfladen ved hjælp af en krog. Løkken skrues i kosuren direkte ved siden af det sted, hvor saven blev lavet, mens krogen skulle fastgøres til væggen. Som et minus af dette design er det, at det vil forblive i syne. Dette kan undgås, hvis produktet bruges mere komplekst design, det skal fastgøre sektioner på lukkedækslet.

Gør trapper i broen

Folding trapper til anden sal kan fremstilles på en sådan måde, at de ikke kan ses på et tidspunkt, hvor de ikke bruges. For dette skal strukturen gøres på en sådan måde, at den består af tre separate sektioner. For at gøre dette er det nødvendigt at lave en luge, der fører til loftet. Du kan bruge improviserede materialer. Det er vigtigt at bestemme placeringen af åbningen. Som dimensioner af trappen kan du bruge de dimensioner, der er begrænset af parametrene på 125x70 centimeter. For at skære lugen ud, er det nødvendigt at tilføje ca. 8 millimeter på hver side til de angivne mål. Disse huller skal sikre lukning af dækslet, men samtidig vil isoleringen ikke blive beskadiget.

Materiale forberedelse

Hvis du laver trapper til loftet med dine egne hænder, skal du forberede firkantede stænger med en side på 50 millimeter. Disse emner skal være 4. To af dem skal være mindre lange. Du har brug for et 10 mm krydsfinerark, du kan bruge to paneler af hele arket. Dette kan hjælpe mesteren, som ikke havde et enkelt lærred.

Gør trapper

Når en foldestige er fremstillet med egne hænder, skal tegningerne udarbejdes af mesteren på forhånd. Ved den første fase skal der skæres i enderne af stængerne, som skal have en dybde på 1/2 af tykkelsen. Efter det er nødvendigt at gøre behandlingen med lim og fikser alle skruerne. Først skal du analysere om diagonalerne passer til hinanden. For at undgå at skifte diagonalerne er det nødvendigt at installere tørklæderne midlertidigt, som er lavet af 4 mm krydsfiner. Derefter bliver du nødt til at slippe af med dem, forstærke lærredet med 10 mm krydsfiner, ved hjælp af selvlukkende skruer monteret rundt om omkredsen. I næste fase kan du fortsætte med at montere åbningen. For at sikre en god lukning af lugen skal der indføres en dørlås i låget.

Arbejde med mekanismen af en foldet stige med en luge

Ved at tegne en foldestige kan du gøre arbejdet korrekt. Det næste skridt er at begynde at manipulere åbningsmekanismen. Tilbehør før starten af processen, du kan købe i butikken, men de kan fremstilles uafhængigt. Oprindeligt på kartonet skal du skildre konstruktionen af strukturen, i fremstillingen som vil blive brugt hjørner. Derefter skæres kartondelene ud, hvilket gør det muligt at prøve dem. Dette sikrer nøjagtig bestemmelse af længden af hængslerne. Du kan finde i din garage jern hjørner, stykker af metal, samt trimning tin strimler. Alt dette kan være nødvendigt for fremstilling af trapper.

Materiale forberedelse

Til processen kræves der et hjørne, to forskellige længder af striber samt et stykke stålplade.

Anbefalinger til arbejde

Det næste skridt er at markere placeringen af hullerne til hængslerne. Afstanden mellem dem skal bestemmes af erfaring. Dernæst skal du lave huller til montering af M100 bolt. Når samlingen er færdig, er det ikke nødvendigt at spænde fastgørelseselementerne. Nu kan du løse den ønskede åbningsvinkel og skubbe den fremtidige mekanisme til den ønskede vinkel. Så på metallet bør noteres område, som når åbnet vil overlappe hjørnet. Dette vil skære elementet med et stiksav. Nu skal metalbåndene bringes til den rette visning, for det er de nødt til at afskære overskydende længde og også rundt om deres ender. Dette eliminerer svingning og vil ikke hæmme bevægelsen af strukturen. Det næste skridt er at samle hele mekanismen sammen igen. På dette kan vi antage, at en mekanisme er klar, du kan fortsætte med at arbejde på den anden.

Gør den anden mekanisme

Det er vigtigt at gøre det på samme princip, at det viste sig at være nøjagtigt det samme som det første, kun i en spejlversion. For at gøre dette skal du forbinde alle dele med klemmer og bore de nødvendige huller. Når et hul er klar, er det nødvendigt at installere en bolt i den og bore en anden. Derefter snor detaljerne sammen og er lige i længden. For denne teknologi skal du lave alle detaljer. Som følge heraf skal mesteren modtage et par helt identiske mekanismer.

Endeligt arbejde

Hvis du beslutter dig for at lave metalfældningsstiger alene, er det næste skridt at installere gearene på lugen og prøve alt på døråbningen. Det er vigtigt at tage hensyn til fikseringens højde på gulvets stråle. Dette indikerer, at delen ikke må gå ud over overlapningen. Hvis fejlen stadig er tilladt, kan du foretage installationen af midlertidige søjler. Luven skal indstilles på en sådan måde, at den åbner godt og ikke rører åbningens vægge.

Fremstilling af støttemekanisme

Hvis der fremstilles aluminiumstiger, vil de også have brug for en støttemekanisme. For at gøre dette skal du lave to metalbånd, hvis bredde er 20 millimeter. Nyttig i denne proces og et hjørne. For at gøre dette, ved enden af en af strimlerne, bør et stykke metal styrkes ved svejsning, som hviler mod to strimler. Fra hjørnet er det nødvendigt at lave en slags støtteområde. I sidste ende skal du få et hængsel, som forbliver let bøjet, når du åbner luken, men det vil pålideligt holde lasten. Derefter skal denne knude installeres, så den bliver helt nedbrudt, når mekanismerne åbnes så meget som muligt. Dette sikrer en jævn fordeling af belastningen mellem elementerne, når foldestigen er åben.

Egenskaber ved fremstilling af trapper på snorene

Du kan gøre aluminium foldet trapper, sådanne designs er lette i vægt og ikke optage meget plads. Imidlertid er der ofte trapper lavet og ved brug af træplader. I dette design kan ikke kun trinene, men også bowstringen bruges. Begge disse bestanddele skal fremstilles ud fra en tommelfart, hvis bredde er 100 millimeter. Længden af den første sektion skal svare til lukkets dimensioner, mens den anden vil være noget mindre, men den bør ikke røre loftet ved foldning. Den tredje sektion vil have en længde, der gør det muligt at forblive på gulvfladen. For at skabe et mere æstetisk udseende af strukturen er det muligt at male ansigterne med et fræser. På strængerne skal du lave en lille rille for at installere trinene. Selvdrejende skruer og lim giver mulighed for at forbinde alle detaljer i en enkelt struktur. Sløjferne kommer til at deltage i marchens afsnit og tillader også stigen at udfolde og foldes. Hvis du tager højde for disse regler, vil arbejdet blive vellykket, og du vil nå det forventede resultat.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.