Mad og drikkevarerSupper

Bean suppe: opskrift. Bean suppe af røde bønner med kød

Folk, der ikke skyr supper og værdsætte fordelen af bælgplanter, skal opdage opskriften på "bønnesuppe." Af røde bønner, friske, tørrede eller på dåse, viser det sig, ikke blot nærende og velsmagende, men også meget attraktivt udseende. En ekstra bonus kan tjene et stort udvalg af bønnesuppe. De kan være med kød - og så komme hjem træt mand. Og du kan tilberede vegetar indstilling, som vil støtte de kræfter i de faste dage. Der er meget enkle opskrifter er - lækker og velsmagende. Således at enhver værtinde vil finde sin egen personlige måltid.

bacon suppe

Prøv at starte den mest enkle opskrift. Bean suppe fra røde bønner på det er udarbejdet på grundlag af bouillon - kylling eller oksekød. Det skal bruge omkring to liter. Fire hundrede gram tørrede bønner flyttede med koldt vand i mindst tre timer (og det er bedre at suge dem hele natten). Derefter stamme ud bønnerne, hæld bouillon og koges forsigtigt. Fire gulerod og løg skåret i terninger og pripuskayut ghee. Efter zazharki forskudt i gryden, og i samme pan stegt skiver bacon 200 gram. Hvis han er til dig zhirnovat - Udskift bacon. Af denne grund, er det ikke nødvendigt at hælde suppen opvarmes med olie. Crispy stykker sættes i en fælles pulje et eller andet sted i en time efter starten af madlavning bønner. Tag fadet ud af ovnen vil komme, når bønnerne blødgøre (men ikke begynder at falde fra hinanden!), Og det i sig selv vil blive tykkere lidt.

Italiensk bønnesuppe

I Italien også, ligesom bønnesuppe fra røde bønner. Opskriften givet til kokke i dette land, selvfølgelig, kan ikke undvære pasta - og det bringer i et fad mere krydret. Igen, før fremstilling glas gennemblødt bønner, forkogt bouillon - fortrinsvis oksekød (halv liter). I olivenolie i fem minutter pripuskayut ringe selleri stilk, hakkede gulerødder og løg firkanter. Hæld derefter grøntsagerne hakket to fed hvidløg og skiver af skinke hundrede gram (tilladelig substitution af røget pølse). Et minut ind i skibet lagde hakkede tomater i egen saft, 800-gram pot. Juice også udledes i potten. På samme tidspunkt hældes gennemblødt bønner, tilføje en skefuld timian, laurbær blad og lidt peber. Hældte bouillon, er kog efter låget lukket - og suppen en halv time vantrives ved minimal brand. Fjernet fra panden laurbær kvartal pyuriruetsya suppe blender og kommer tilbage. Med ham hældes en halv kop enhver pasta, er suppe overladt til varme, indtil de er kogt.

Suppe med kød

Dåse komme til undsætning, når kokken er noget begrænset i tid. Hvis du ikke ønsker at suge bønnerne, kan du sætte til at bruge dåse - er ud over vidunderlige bønnesuppe fra røde bønner. Opskrift tilvejebragt heri sammen tilråder ikke bruge kød og hakkekød dem. Et pund oksekød formalet stegt med hakket løg og skift i gryden. Der hældes også Bank of røde bønner og majs Bank. Om der skal flette dem med væsken - du bestemmer. Som grundlag tomatjuice hældes i en liter fortyndet vandglas. Som anbefalede Zira krydderier, rød og sort peber, oregano og hvidløg tør. Suppe til at varme op, men ikke koge - alle ingredienserne er allerede forberedt.

fransk suppe

Anerkendte gourmeter og kulinariske konger tilbyde deres oprindelige opskrift. Bean suppe fra røde bønner, ifølge den franske, viser det sig, den mest lækre, hvis du tilføjer den skovsyre. bønner glas er traditionelt blevet udblødt natten over, om morgenen vandet er erstattet med frisk (liter og en kop), bønner sendes til pladen ragout. Den gennemsnitlige gulerod skæres helt store skiver og let stegt i vegetabilsk olie. Når bønnerne nå halvt klar, er rod føjet til dem. Efter en kort madlavning lagt skiver af frisk tomat med krydderier - laurbær, en blanding af alle tilgængelige typer peber og salt. Da de nåede de ønskede blødhed bønner hældte en halv kop tunge fløde, er suppen drysset med friskkværnet muskatnød og asafoetida (hvis sidstnævnte ikke kan finde -. Slettes fra listen) Efter kogning, sætte en lille flok af skovsyre og næsten øjeblikkeligt fjernet gryden fra komfuret. Serveres fransk bønnesuppe fra røde bønner lagt med croutoner. Det er tilrådeligt at stege dem drysset med parmesan ost.

Mushroom suppe med bønner

Bælgplanter er perfekt kombineret med den "tavse jagt" bytte. Og forbereder bønnesuppe lavet af røde bønner med svampe er meget enkel. Det tager omkring et kilo bønner vaskes og kogt efter slikke razvalivanie - længere end foreskrevet af den tidligere opskrift. Ved næringsmediumsassays bønner omdannes til en puré, indføres i det to spiseskefulde smør og halv kop creme. Bemærk: hvis tilberedning meste af vandet er kogt væk, og mosede det viser sig for tyk, er det nødvendigt at fortynde den til en halvflydende tilstand - med vand, vegetabilsk bouillon eller en lys bouillon. Et hundrede gram svampe Mindre skåret, kogt eller stegt, og derefter tilsættes til suppen. En yderligere højdepunkt kan være ærter. En halv kop frisk nødt til at koge; hvis du dåse - bare dræne væske fra. En lille grøn på pladen - og komme til middag!

Arabisk opskrift: Bean suppe af røde bønner

Orientalske retter er attraktive ikke blot skarphed og krydderi, men også ikke-standard madlavning. Selv hvis bare at koge suppe med røde bønner opskrift med kød, som skal være præ-yngel, vil du ikke finde på noget andet køkken. Tredje kilo lam eller oksekød vasket, obsushivayut, groft snit og stegt i en tør pande. Kødet hældes derefter i en gryde med koldt vand og kogte møre. Bouillonen filtreres; den hældes halvt glas røde bønner. Advarsel! Til denne suppe bønner gennemblødt! Fra pærer zazharki gjort med ghee. Særskilt, sauter tre spiseskefulde tomatpuré. Til bløde bønner føjes til disse to komponenter plus flosset med salt, hvidløg og sprukne greens - og en masse andet. Allerede ved anvendelsen, før hælde suppen i plader nedbrydes kød.

Tag dig tid til at forberede sig til selv de test den mest enkle suppe af røde bønner! Opskrift med et foto, vil ikke blot bidrage til at forstå processen med forberedelse, men også vise, hvordan det kan være en lækker ret.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.