Kunst og underholdningMusik

Mozart var død, og hvor begravet? Biografi og arbejde Wolfgang Amadeus Mozart

Wolfgang Amadeus Mozart - en lys repræsentant for Wiens klassiske skole. Han glimrende mestrer forskellige musikalske former for sin tid, besad han en unik og sjælden talent hørelse improvisator. Kort sagt, et geni. Og rundt om liv og død af et geni er normalt en masse rygter og spekulationer. Komponisten døde i en alder af femogtredive år. Hans tidlige død var genstand for kontrovers, det dannede grundlaget for handlingen i litterære værker. Mozart døde? Hvad var årsagen til hans pludselige død? Og hvor Mozart ligger begravet?

Komponist hvis biografi er mere end to århundreders interesserede forskere rundt om i verden, døde i 1791. Biografier af berømte mennesker besluttede at starte fra fødslen. Men Mozarts biografi er så stort, at en hvilken som helst af de perioder, fortjener opmærksomhed. Denne artikel fokuserer primært på, hvordan Mozart døde. Der er masser af spekulation. Men ifølge den officielle version af dødsårsagen var en langvarig sygdom. Men før man går videre til beskrivelsen af de sidste dage af Mozart, skal opsummeres hans biografi.

barndom

Fødestedet for Wolfgang Amadeus Mozart? By af barndommen ungdomsårene er en stor musiker i Salzburg. Amadeus 's far var en violinist. Leopold Mozart viede sit liv til børn. Han gjorde alt for at hans datter og søn var værdig til en musikalsk uddannelse. At musik. Unikke evner fra en tidlig alder viste som Wolfgang Amadeus Mozart, hvis biografi præsenteres i denne artikel, og hans storesøster Nannerl.

Leopold begyndte at lære sin datter at spille cembalo temmelig tidligt. Wolfgang var på det tidspunkt overhovedet lille. Men han fulgte lektioner søster og gentage visse passager i musikken. Så besluttede Leopold, at hans søn sikkert bør blive en komponist. Wolfgang som hans Nannerl, udfører begyndte meget tidligt. Publikum var fascineret af spil nørder.

Ungdomsårene og begyndelsen af skabelsen

Siden 1781 helten i denne artikel, boede i Wien. Beethoven, Haydn - en klassiker. Wolfgang Amadeus Mozart, sammen med disse fantastiske musikere, skabt værker, som aldrig vil blive glemt. Nå sådanne højder det var muligt ikke kun på grund af medfødte talent, men udholdenhed, hårdt arbejde.

Hvor gammel Mozart døde? Komponisten var kun femogtredive. Og i ti år før sin død, han slog sig ned i Wien. I løbet af denne korte periode har Wolfgang udviklet sig fra en lidet kendt musiker i den største komponist.

Huset tilhørte Weber, i en familie, der havde tre ugifte døtre. En af dem - den kommende kone af Wolfgang, Constance. I det samme år, hvor der for første gang krydsede grænsen på Webers hus, begyndte han at skabe operaen "The Abduction fra Seraglio." Arbejdet blev godkendt af wiener offentlighed, men navnet på Mozarts stadig havde ingen vægt i musikalske kredse.

herlighed

Snart Mozart gift Konstantsii Veber. Efter brylluppet, hans forhold til hans far lidelser. Mozart Sr indtil sine sidste dage tilhørte søster-fjendtlige. Peak Fame Wolfgang er i midten af firserne. Et par år før sin død, begynder han at få store gebyrer. Mozarts flytte ind i en luksus lejlighed, leje en tjener og blive et klaver for vanvittigt penge på det tidspunkt. Musikeren slår op et venskab med Haydn, der engang selv præsenterer en samling af hans værker.

I februar 1785 publikum blev præsenteret Klaverkoncert i d-mol. "Hvorfor den store Mozart døde i fattigdom?" - nogle gange kan du høre et sådant spørgsmål. Hvad er grundlaget for udtalelsen fra finansielle problemer pianist og komponist? Ja, i midten af firserne Mozart var på toppen af sin berømmelse. Han var en af de rigeste musiker i Wien i 1787. Fire år før sin død, sendte han sin søn til den meget dyre og prestigefyldte uddannelsesinstitution. Og i det samme år, den store pianist sluttede en frimurerloge. Men i de senere år, den finansielle situation for komponisten noget rystet. Men stadig det var langt fra fattigdom.

økonomiske vanskeligheder

I 1789, Wolfgang kone blev syg. Han blev tvunget til at sende hende til spa resort, der har rystet hans økonomiske situation. Et par måneder senere, Constance gik mod ændringen. Til den tid det havde en stor succes, "Figaros bryllup". Mozart begyndte at skrive stykker til teatret. Han skrev først operaen. Men hans tidlige værker var ikke en succes.

Sidste år for livet af Mozart er blevet meget frugtbar. Han skrev i g-mol symfoni modtog stillingen som kapelmester. Og endelig, begyndte jeg at arbejde på "Requiem". Det virker ved Mozart beordrede den fremmede, der ønsker at ære mindet om hans kone.

requiem

Wolfgang Amadeus Mozart, hvis biografi er overraskende begivenhedsrigt, på trods af hans tidlige død, skrev han utallige værker. Han havde mange disciple, han modtog i løbet af livet af gode royalties fra offentliggørelsen af hans værker. Kort før sin død, begyndte han at skabe sit seneste værk - "Requiem". Arbejde så fangede ham, at han er ophørt med at gøre disciple. Ud over sin sundhed pludselig begyndte at forværres med hver dag, der går.

Oplysninger om, hvordan Mozart døde, blev fortalt år senere, pårørende, vidner den store komponists død. Blandt dem var søn af en musiker. Ifølge minderne om deres kære, Mozart pludselig blev så dårlig, at jeg var nødt til at ringe til lægen. Og ikke noget, men det bedste i Wien. Faktisk lægen hjalp musiker. Men forbedringen ikke længe. Mozart kom helt ned snart.

Akut feber hirse

Ifølge erindringer Sofi Veber - søster-musiker - efter hans tilstand forværredes, besluttede de pårørende at ringe til en anden læge. Årsagen til Mozarts død er kontroversiel, fordi dens symptomer var så usædvanligt, at lægerne ikke får lov til at blive enige om diagnosen.

I de seneste uger, komponisten intensiveret hørelse. Han led af ulidelige smerter, selv fra hans krop røre tøjet. Mozart hver dag svagere. Og desuden, hans tilstand forværret som følge af ufuldkomne metoder til medicin. Patienten blev regelmæssigt blødte: denne terapeutiske teknik i de dage blev anset universel. Dødsårsagen Mozarts måske ville have været etableret, hvis han levede i det XXI århundrede. I det attende århundrede, behandlingerne var, for at sige det mildt, ineffektive. Certifikatet for det geniale i døden stod: akut feber hirse.

Sygdommen lidt mens en god del af Wiens befolkning. Hvordan til at behandle det, behøver lægerne ikke kender. Og fordi en af lægerne, besøger døende, indgået, det kan ikke gemmes.

Generel svaghed

Liv og værker af Mozart - et emne af talrige bøger, film og dokumentarfilm. Hans sjældne talent blev opdaget i en tidlig alder. Men bortset fra de unikke evner, Mozart, i modsætning til konventionelle visdom, ekstraordinær omhu. Oplysninger om, hvordan Mozart døde, det sagde en masse i dag. Der er en version, at den store musiker misundelig Salieri forgiftet. Men komponistens samtidige tænkte anderledes.

Efter Mozarts død, nogle læger hævdede, at han døde af en alvorlig smitsom sygdom. Kroppen kunne ikke bekæmpe det som et resultat af den generelle svækkelse. En svækket fysisk Mozart var på grund af mange års arbejde uden pause og hvile.

I årenes løb, at forskerne stadig vanskeligere at etablere diagnosen en musiker. I de registreringer af Sofi Veber og andre slægtninge til mange modsætninger. Det er disse forhold, og har skabt en masse versioner af død Amadeus Mozart. Lad os betragte hver af dem.

Salieri

Version at Mozart døde i hænderne på misundelig, - den mest almindelige. Og at det var grundlaget for Pushkin tragedie. Ifølge denne version, blev liv og værker af Mozart omgivet af lediggang. Naturen har begavet musiker angiveligt så meget talent, der gør en indsats ikke påkrævet. Alle Mozart lykkedes ubesværet, let. Og Salieri, tværtimod, for alle deres anstrengelser har ikke været i stand til at nå og ynkelige brøkdel af, hvad kunne Mozart.

Arbejdet er baseret på Pushkin fiktion. Men mange læsere i dag skelner ikke fantasi fra forfatteren bekræftet fakta. Heroes Pushkin argumentere for, at geni og onde - uforenelige begreber. I værker af russiske forfatter rører Mozart Salieri gift, fordi de ikke er enige med ham. Han mener, at bringe tomgang, men en begavet komponist ofret kunst.

Troen på, at Salieri er en morder, anses for at være en af de versioner er også fordi i begyndelsen af det nittende århundrede, i en af kirkens arkiver blev fundet hans tilståelse, hvori han tilstod og angrede deres gerninger. Bekræftelse af, at dokumentet fandtes, nej. Men i dag mange af Mozarts beundrere er overbevist om, at det geniale var offer for misundelse "kolleger".

Constance

Der er en anden version af forgiftning. Dens tilhængere mener, at Mozart sendt til lyset fra sin kone. Og jeg hjælpe hende i denne ene af en musiker studerende. Hvis du mener rygterne, den lidenskabelige kærlighedsaffære af Constance og Zyusmayra ledsaget af forklaring af forholdet og ekstremt følelsesmæssig forsoning. Elskede kone af Mozart var et meget ambitiøst, hvis ikke en karrieremager. Og han kunne godt starte med Constance i sagen udelukkende til kalken af hans store lærer. Men hvad Zyusmayru havde brug for at slippe af med Mozart? Det ville have givet ham hans død?

Hertil kommer, denne version er mindre plausibel i betragtning af det faktum, at bevarede sin dagbog efter dødsfaldet af musikeren. Og det er et bevis på den dybeste hengivenhed og kærlighed, der herskede i Mozart-familien.

ritual mord

Endelig er den nyeste version. Hvis vi tager i kun dem, der taler om en voldsom død konto, det er nok den mest plausible. Som allerede nævnt, en stor musiker var en frimurerloge. Murere har tendens til at hjælpe deres "brødre". Men de hjalp ikke til Mozart, da han oplevede alvorlige økonomiske vanskeligheder. De ignorerede selv komponistens død, ikke aflyst som et tegn på sorg til næste møde.

Nogle forskere mener, at mordet var Mozarts hensigt at skabe en kasse. I en af sine sidste værker - "Tryllefløjten" - bruges frimurerisk symboler. Demonstrere noget som det profane ikke blev accepteret. Måske Mozart dræbte sin bror Masons.

begravelse

Om hvor begravet Mozart er kendt. I kirkegården St. Mark. Dato for begravelsen forbliver kontroversiel. Ifølge den officielle version - 6. december. Det er en udbredt opfattelse, at Mozart blev begravet i en massegrav er beregnet til de fattige. Men ifølge historikere, begravelsen fandt sted i den tredje kategori. Det var ikke i begravelsen af de fattige, men ikke ornamenterede farvel ceremoni for den store komponist, pianist og lærer. Som så ofte sker, den sande herlighed til Wolfgang Amadeus Mozart kom efter hans død.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.