Af teknologiElektronik

Hvor meget er udskiftning skærm på tablet. Reparation tabletter

Skader på din favorit gadget, det være sig en smartphone, tablet eller phablet - en af de mest ubehagelige test for den moderne mand. Det er ikke vigtigt, om garantien dækker den specifikke fejl - tid at vente på returnering af enheden til livet nogle gange medlidenhed næsten mere end de penge for reparationer. Men denne snigende form for skader som skærmen er revnet er ikke omfattet af garantien.

En skødesløs bevægelse - og den ulykkelige bruger til panik obbegat værksteder, og lære hvor meget udskiftning skærmen på tabletten falder i depression. Hver workshop kan anslå mængden af arbejde på forskellige måder, hvis ikke vinden udgifter til reparationer, så før du blindt give penge, er det nødvendigt at undersøge mere grundigt som muligt. Hvad hvis tabletten skærmen ikke fungerer? Udskiftning og reparation - hvor meget vil koste den tvungne procedure? Svarene på disse spørgsmål afhænger af den type fejl.

"Garanti" fejl

Hver garantibeviset til tabletten er der en bemærkning om, at ved detektering af mekaniske skader såsom impact mærker, revner, chips og spille gratis reparation kan ikke være tilfældet. Hvis guiden ikke registrerer sådanne skader, vil udskiftning af skærmen af tabletten udføres gratis. For eksempel er den høje følsomhed på skærmen, problemer med displayet eller fejl af displayet værker, der er dukket op uden synlig grund, er grundlaget for garantireparation. Ikke desto mindre bør det huske på, at de reparationstider kan vare i en måned, eller endda en halv - ofte dele af tabletter bestilles fra udlandet. Den gennemsnitlige løbetid garantireparation - 2-3 uger.

mekanisk beskadigelse

Desværre, gadgets, der er beskadiget, selv efter mindre påvirkninger, ikke er dækket af garantien. At se er revnet eller tilhugget skærm producenten ingeniør eller dennes repræsentant vil udsende en Denial of Service. Udskiftning af touch screen og touch screen glasplade i et sådant tilfælde forfalder procedure. Masters måske ikke altid uden at tænke for at nævne prisen - det afhænger ikke kun af mærke og model af enheden, men også af kompleksiteten af det arbejde, såvel som behovet for at bestille dele i de lokale markeder i hovedstaden eller i udlandet. Med tilgængeligheden af nødvendige dele i en workshop, reparation revnet glas kan nå 4000 rubler, og om nødvendigt, bliver nødt til at betale en separat ordre fra 7000 rubler. Desuden er næsten enhver reparationsservice betalt og diagnostiske procedurer - for det er normalt bedt mindst 500 rubler.

reparationstid

Når den krakkede glas på pladen, hvor meget forandring - ikke det eneste spørgsmål værd at spørge master. Vær sikker på at kontrollere vilkårene for reparation. Ovennævnte beløb vedrører primært hastereparationer (inden for to til tre dage efter behandlingen, herunder diagnose), mens perioder på en uge eller længere betyde væsentlig reduktion i priserne. Men dette gælder ikke for de tilfælde, hvor dele der skal bestilles i udlandet. På et sådant behov, skal føreren anmelde umiddelbart efter diagnosen.

Finesser af håndtering et værksted

  1. Det er ikke nødvendigt, efter at have modtaget diagnosen svar på spørgsmålet, hvor meget er udskiftning skærmen på tabletten, når systemet til reparation. Det er nødvendigt at mestre detalje at afhøre om grunden til, at han kaldte dette eller dette tal.
  2. På trods af, at skibsføreren har lovet at ringe og rapportere om resultaterne af inspektion eller reparation, opkaldet er tilbøjelige til at have til at udføre på egen hånd. Også, hvis reparationstid af ugen, anbefales det at styre processen - kunden har al mulig ret til at gøre.
  3. En omhyggelig læsning af kontrakten eller andet dokument, der bekræfter levering af tabletten til at diagnosticere eller reparation, vil hjælpe i nogle tilfælde for at spare tid og penge for kunden - repairman ved først givne lejlighed vil henvise til aftalen, hvis indhold er ofte ikke de eksemplariske kundernes forventninger.
  4. Udgifterne til reparation ikke stige efter master udtryk svaret på spørgsmålet, hvor meget er udskiftning skærm på tablet. Alle uforudsete skal forblive under hans ansvar. I tilfælde af tvivl i integriteten af guiden kan du tage med ham en kvittering for, at beløbet er etableret, og vil forblive uændret indtil det øjeblik af levering til kunden enhed.

Er det værd at spare på reparation?

På trods af at der er en stor sandsynlighed for overbetale for en rettelse af tabletten, dette spørgsmål har en ulempe - for store besparelser kan også føre til tragiske konsekvenser. Ofte om, hvor meget det koster udskiftning skærmen på ejere af tablet enhed ikke spørge de professionelle, og har venner, der nogensinde har nævnt i samtale, at de har de færdigheder, reparation sådant udstyr. Disse bekendte i en venlig tilbud om at reparere tabletten til utrolig lav pris, som naturligvis lyder meget attraktivt. Men hvis det i virkeligheden viste sig at være et velkendt hill-mester, enheden kan ikke repareres selv for penge i nogen tjeneste. At gå til en sådan risiko, er det nødvendigt at indse, at den gnier betaler to gange eller endda tre gange.

Sådan beskytter du dig mod virkningerne af håndværksmæssige reparation

Selv hvis din ven virkelig officielt været reparere gadgets værd indgå en kontrakt med ham eller tage en kvittering, som vil indikere mærke og model af tablet-enheder Optagelse dato for reparation og tilstand af transmissionen. Ingen skade vil også fotografere gadget fra alle vinkler. I tilfælde af skader på den endelige enhed under tilstedeværelse af alle de beviser til guiden, kan du få omkostningerne ved reparationer eller selve enheden.

Reparationsomkostninger tabletter

Budget tabletter, dvs. prisen for enheden mindre end 10 tusind rubler kan inddeles i tre typer - de plader fra mobiloperatørerne, kinesiske surrogat "piller" officielt anerkendt budgettet tabletter. Kun den sidstnævnte type af gadgets på den manglende vilje til at erhverve en ny mening at henvise til reparation. At købe erstatninger bør det erindres, at videresælge en sådan tablet via online platforme, samt at reparere, når det ville være umuligt. For at undgå at falde i denne situation, er det værd, før de køber for at sikre, at det ansøgte varemærke har officiel repræsentation i byen bopæl køberen.

Tabletter fra mobiloperatørerne generelt ikke er mere end fem tusinde rubler; mængden af reparation af sådanne anordninger i slutningen blive højere end dens iboende værdi. De sjældent overraskende kvalitet - renovering nødvendig plade allerede på tredje eller fjerde måned i brug, men oftest spild af penge er uhensigtsmæssig. Hvor meget er glaspladen blev udskiftet i et officielt anerkendt mærke lave ende, er det nødvendigt at spørge rådgiveren, før de køber eller kontakte kontoret for fabrikanten.

Det er vigtigt at huske!

Sammenfatter alle de ovennævnte, er det værd at understrege, at de blinde tillid sælgere gadgets og medarbejdere i reparationsydelser kan spille en grusom spøg med køberen. Du bør ikke tøve med at stille spørgsmål - svarene vil spare store summer af penge, kilometer af nerveceller og utallige tid. Men glem ikke om den omhu og forsigtighed, når du bruger enheden - denne tilgang hjælper bedst at undgå uventede omkostninger. Besparelser på omslaget og en beskyttende film - det første skridt mod en langt mere alvorlige omkostninger. Ansvarlig holdning til de nødvendige ting og kære - nøglen til deres levetid og problemfri drift.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.