ComputereComputerspil

Half-Life 2 Systemkrav til computere

Det er ingen hemmelighed, at Half-Life 2 spil - det er et sandt mesterværk, der vil forblive legendariske gennem årene. Dette skydespil er blevet udødelig klassiker, en reel benchmark for spil i denne genre, som kom ud efter. Og folk stadig venter udgivelsen af den tredje episode af sagaen om eventyr af en stiltiende fysik med et koben - Gordon Freeman. Men vent, indtil nogen ledninger ingen steder, så mange spillere lejlighedsvis tænke over, hvordan at re-pass alle dele af spillet og endnu en gang fordybe sig i den uforglemmelige verden. Og hvis den første del af og tilføjelser til dem er der ingen problemer overhovedet - de er blevet frigivet for lang tid siden, så deres krav er minimale, og de kan køres selv på de svageste computer, med den anden del en smule mere kompliceret. I tilfælde af Half-Life 2 Systemkrav er allerede meget højere, og i virkeligheden bør nævne to mere tilføjelser, eftersynkroniseret Episode 1 og 2. Her har du allerede at se på, hvad er kravene foreskrevne spiludviklere, fordi nogle bærbare computere svage personlige computere kan ikke trække dette projekt. Så hvis du ønsker at spille i Half-Life 2, kan systemkrav stå i vejen. Hvis du ikke ønsker at, så er du nu er at stifte bekendtskab med, hvad der skal være din computer, så du kan køre det dette spil.

processor

Processor - er den første ting, du bør overveje, når du forsøger at køre spillet Half-Life 2. Systemkrav omfatter ikke det eneste punkt, men processoren er normalt angives først. Og i dette tilfælde, hvis du ønsker dette projekt gik på din computer, selv ved de laveste indstillinger, så du bliver nødt til at have en processorhastighed på 1,2 gigahertz. Dette krav kan køres uden problemer - fordi nu stort set alle de processorer er allerede dual-core, og det kræver kun en enkelt kerne. Men som tidligere nævnt, er dette kun minimumskravene. Hvis du vil have de bedste resultater, skal den CPU-kraft øges med halvdelen, det vil sige, du har brug for en kerne med en frekvens på 2,4 gigahertz. I Half-Life 2 Systemkrav er helt acceptabelt, men det skal bemærkes, at processoren ikke altid spillet en vigtig rolle i fastsættelsen af funktionaliteten af spil. Så du bør gå videre til overvejelse af disse muligheder, forskellen hvilke kravene kan føre til meget mere alvorlige problemer.

random access memory

Random Access Memory (RAM for korte), der ofte blot kaldes random access memory, eller "RAM", er det vigtigste element i en computer, hvis det kommer til lanceringen af forskellige programmer, herunder computerspil. Hvis denne hukommelse ikke er nok, spillet simpelthen ikke vil være i stand til at fungere normalt. For at starte spillet Half-Life 2, skal du mindst 256 megabyte RAM, men husk på, at i dette punkt er det bedre at se på de anbefalede krav, for kun da kan du trygt spille uden distraktion på bremsen, nedbrud og andre problemer med manglen på hukommelsen. Det anbefales at have 512 MB RAM på maksimum for at spille Half-Life 2.

videokort

Et andet meget vigtigt element i din computer - dette kort, den er ansvarlig for omdannelsen af oplysninger i visuel form og vise den på en computerskærm. Naturligvis når det kommer til videospil, skal grafikkortet har en masse hukommelse til at konvertere alle de visuelle referencer, som udgør spil, herunder Half-Life 2. Systemkrav på pc'en altid omfatter video hukommelse, og i dette tilfælde, indikator minimalt volumen er 64 megabyte. Men husk, med denne hukommelse, du kan køre spillet på minimum indstillinger, dvs du vil ikke være i stand til at nyde alle dens skønhed. Derfor er det bedre at stole på 128 megabyte, som med videoen hukommelse, kan du slå spillet på de højeste grafiske indstillinger og se verden den måde, det blev udtænkt til designere og udviklere. Systemkrav til spillet Half-Life 2 slutter ikke der - stadig behov for at overvåge mængden af ledig plads på harddisken.

diskplads

Allerede på det tidspunkt for offentliggørelse af dette spil (selv om de kom ud allerede for nogen tid siden), de spil, der passer på en diskette, eller endda på den samme disk, bestået. Derfor bør du ikke stole på det faktum, at spillet vil tage computeren et par hundrede megabyte. For at installere det, er du nødt til at frigive mindst fem gigabyte - og glem ikke, at disken er altid nødvendigt at efterlade tilstrækkelig plads ikke er optaget af spil og programmer til din computer til at fungere ordentligt. Strengt taget er det alle de krav, du har brug for at observere, hvis du ønsker at spille i Half-Life 2. Men hvad med de tilføjelser til denne legendariske spil? Efter de blev frigivet senere, så derfor disse krav er sat en lille smule anderledes.

Minimumskrav til Episode 1

Først, lad os tale om den første udvidelse Half-Life 2: Episode One. Systemkrav til dette spil ikke adskiller sig fra, hvad der kræves i den første del. Processor, vil du brug for alle den samme mængde RAM er uændret, i virkeligheden, som den mængde plads, du har brug for at have på din harddisk. Men her er grafikkortet krav har ændret sig, og nu er tallet, som var opført i den anbefalede kolonne henviser nu til et minimum.

Anbefales til Episode 1

Som du kan se, analogt, og kun minimale ændringer i de anbefalede krav. At blive vist i spillet alle de grafik på det højeste niveau, skal du have på 128, og 256 MB video hukommelse. det nødvendige antal harddiskplads er også steget - det er vokset til seks gigabyte. Men hvis vi taler om Half-Life 2: Episode Two, systemkravene ændrer er langt mere mærkbar.

De minimumskrav til den anden supplement

Så hvad om spillet Episode 2? Hun har optrådt ved et kvalitativt nyt niveau, og derfor kravene til den er højere. For eksempel er den laveste pris er ikke 1,2, og 1,7 gigahertz. Hvad kan vi sige om hukommelse - du har brug for mindst 512 megabyte til selv starte spillet, mens der i de tidligere dele med RAM kan du vride alle indstillinger på maksimum. Minimumskrav til grafikken har ikke ændret i forhold til den første kommer, men den ledige plads, du får brug for et minimum af syv og et halvt gigabyte. Men som med alle andre spil, i Episode Two er tilgængelige og anbefalede krav, der er endnu højere.

Anbefales til den anden supplement

Hvis du ønsker at have spillet Half-Life 2: Episode 2 fungeret uden problemer på den højeste indstilling, du har brug for en dual-core processor med en frekvens på kerner af mindst tre gigahertz, hukommelse på ikke mindre end en gigabyte, grafikkort med 512 megabyte og 12 gigabyte ledig plads på harddisken. Som du kan se, har de krav steget betydeligt i forhold til både den anden del og den første supplement til det. Dette skyldes det faktum, at spillet er blevet langt mere forskelligartet, få mere størrelse verden, det begyndte at forekomme en sådan begivenhed, at det ville være svært at forestille sig i de tidligere dele. Og, selvfølgelig, stærkt forbedret grafik komponent - hvilket er grunden til du skal have en halv gigabyte video hukommelse til den visuelle komponent vises på din computer på et anstændigt niveau, og du kan se, hvad du har udtænkt til spillets skabere. Naturligvis sådan konfiguration af computeren i den moderne verden, hvor processoren har seks kerner, kan RAM være op til otte gigabyte, og videohukommelse - tre gigabyte er ikke ualmindeligt, men der stadig er folk, der ikke har mulighed for at opgradere din gamle computer. Derfor ville det være nyttigt at læse denne artikel, før de beslutter at installere disse spil på din pc eller laptop.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.