FormationHistorie

Bonden, der er det? Hvad adskiller staten fra en bonde livegen

Farmer - det er en af de vigtigste repræsentanter for klasser af den russiske befolkning i middelalderens Rusland, er hovederhvervet landbrug. På grund af det faktum, at i lang tid i Rusland, de fleste af indbyggerne var disse hårde arbejdstagere, denne periode i historien for vores land er af særlig interesse. Dannelse af bønderne falder på den fjortende-femtende århundrede. Allerede masse slaveri blev solgt i det sekstende-syttende århundrede. Farmer - er først og fremmest en mand, der ikke har nogen civile og økonomiske rettigheder.

Hvad er en klasse af livegen befolkning

Med udgangspunkt i den elvte århundrede, begyndte at dominere den æra af livegenskabet. Hvem er baseret på grundejeren livegne arbejdede primært på master, og så på sig selv. At være i denne position, for enhver overtrædelse af landmanden, relateret gensidig ansvarlighed, kunne med rette blive udsat for fysisk afstraffelse. Sæt værten er ikke tilladt at løfte, sælge eller give væk, da det var ejet af grundejeren. Ved midten af det syttende århundrede, livegenskabet var allerede omkring halvdelen af befolkningen. Det er deres arbejde og samtidig skabe grundlag for yderligere udvikling af staten.

statslige bønder

Resterende nezakreposchennoe befolkning beskæftiget i landbruget, i anden halvdel af det attende århundrede blev formaliseret statslige bønder. De boede på offentlig jord og praktiseres opgaver til fordel for myndighederne, samt at betale skat til statskassen. Statens landmand således vurderet personligt fri.

Som et resultat af konfiskation af kirkens godser regeringen øget antallet af statslige bønder. Desuden er deres antal genopfyldes på grund af flyvning af livegne fra landsbyerne, samt af besøgende fra andre lande.

I modsætning til tilstanden af de livegne

Det menes, at kronen bønder Sverige tjent som et eksempel til bestemmelse af de juridiske rettigheder for de statslige bønder. Først og fremmest havde de personlige frihed. I modsætning til livegne blev statslige bønder lov til at deltage i forsøgene. De fik ret til at indgå transaktioner og til at eje ejendom. Statens landmand - en "gratis landboerne", der kunne organisere både detail- og engroshandel, samt at åbne en fabrik eller en plante. Livegne beboere i denne ret havde som deres personlige frihed er helt ejet af grundejeren. Statens landmand - det er en midlertidig medlem af regeringens bedrifter. På trods af dette, er der tilfælde deres transaktioner som ejer af jorden.

Problemer og vanskeligheder i livegenskab

Bønderne var utilfredse med den ulige status i samfundet. Umådeholden udnyttelse af udlejere provokeret optøjer og oprør. Den største bonde opstand var krigen, der overtog ledelsen Stepan Razin, der varede fra 1670 til 1671 år. Loud blev også bonden opstand ledet af EI Pugachev, som varede fra 1773 indtil 1775.

Først i slutningen af det attende århundrede de russiske myndigheder til at tænke over problemet med eksistensen af livegenskabet. Juridisk og den finansielle situation ikke passer, og den mest talrige klasse af landet.

1861 var afgørende: Alexander II udført jordreform, som resulterede i livegenskab blev annulleret, og mere end tyve millioner mennesker har endelig fået deres frihed. Men den fulde fritagelse er opnået, efter to år, hvor midlertidigt forpligtede bønder praktiseres værnepligt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.