FormationHistorie

Reform af Peter 1 Kirke - godkendelse af absolutisme

I en erklæring, absolutisme spillede en vigtig rolle i kirken reform af Peter 1. Positionen af den ortodokse kirke i Rusland i den anden halvdel af det 17. århundrede var stærk nok. På det tidspunkt, hun var i stand til at holde de administrative, retslige og finansiel autonomi i forhold til kongemagten. Den politik, som de sidste patriarker i kirken, havde til formål at styrke disse positioner. Vi taler om Joachim og Adrian.

Kirke reform af Peter 1: kortvarigt på de vigtigste

maksimalt presset midler til statslige programmer i de forskellige karakter af denne reform. Under regeringstid af Peter den første af alle midler var nødvendige for at konstruktionen af flåden (den såkaldte "kumpanstvo"). Efter russiske zar rejste til Grand ambassade, hans nye problem er den komplette underordning af den russiske kirke den kejserlige magt.

Kirke reform af Peter startede efter Adrian død. Så udstedte kongen et dekret af revisionen i patriarken hus, hvor det var nødvendigt at omskrive hele ejendommen. Revisionen konge annullerer afholdelsen af det næste valg af patriarken. Til posten som "vikar tenens af patriarkalske Throne" russiske zar udnævnt Metropolitan af Ryazan Stefan Yavorsky. I 1701 blev det grundlagt munkeorden, hvorefter dengang regerede kirkens anliggender. Således er kirken miste sin uafhængighed fra den kejserlige magt, og retten til at disponere over kirkens ejendom.

Pædagogisk idé af velfærdssamfundet, som kræver produktivt arbejde af samfundet som helhed, udvider offensiv mod klostre og munke. Kirke reform af Peter 1 - er blandt andet, at begrænse antallet af munke, som bemærket i den kongelige anordning udstedt i 1701. For at få tilladelse til en munk, var det nødvendigt at appellere til den munkeorden. Over tid, Peter har en idé i klostret oprette krisecentre for de fattige og pensionerede soldater. Petr Veliky i 1724 udstedte et dekret, hvorefter, i klostret munke beløb afhænger af antallet af mennesker, for hvem de skal pleje.

De forhold, der har udviklet mellem kirken og kongemagten, og resultatet heraf var kirkens reform af Peter 1, krævede et nyt design fra et juridisk synspunkt. En fremtrædende skikkelse i den æra af Peter den Store Feofan Prokopovich var i 1721 Spirituel forordning, som ødelæggelsen af den patriarkalske institution er stillet, og oprettelsen af et nyt organ kaldet "Hellige College". Nogen tid senere, den officielle kontrol af rettighederne for Senatet ændrede navnet til "Den hellige synode af regeringen." Oprettelsen af synode, og det var starten på den absolutistiske periode i russisk historie. I løbet af denne periode, al magt, og kirken i særdeleshed, var i hænderne på den suveræne - Petra Velikogo.

Kirke reform af Peter 1 gejstlige vendt til embedsmænd. Ja, i denne periode, selv på synode overså en verdslig person den såkaldte chefanklageren.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.