Nyheder og SamfundBerømtheder

Skuespiller Sheyn Uest: biografi, personlige liv. De fleste film og tv-serier

Sheyn Uest - en talentfuld skuespiller, der først erklærede sig takket være en trist film "A Walk to Remember". I dette drama, han glimrende spillede rollen som en elsker Landon. Shane også husket som en elsket seere heks Meri Sibli Dzhon Olden mystisk serie "Salem". Hvad kan vi fortælle om den amerikanske udover dette?

Sheyn Uest: familie, barndom

Performer af romantiske Landon blev født i Louisiana, det skete i juni af 1978. Sheyn Uest blev født i familien af lederen og musiker, var ikke filmstjerner blandt hans slægtninge. Drengen var knap ni, da hans mor og far besluttede at forlade. Shane og hans søster forblev med moderen, familien flyttede til Los Angeles.

Dreams of skuespil begyndte at besøge West stadig i deres teenageår. Det er ikke overraskende, at han i de 17 år var første gang på sættet. Den unge mand fik sin debut i "Picket Fence" -serien, en forbrydelse drama fortæller historien om en lille by, hvor hver dag forfærdelige ting ske.

første rolle

Din vej til berømmelse Sheyn Uest, ligesom mange af hans kolleger begyndte med sporadiske og mindre roller. Aspiring skuespiller medvirkede i serien "Boy Meets World" og "Mego", dukkede op i tv-filmen "The Game-kamp", dividere sæt med Dayen Ledd. Dette blev fulgt op af gæst roller i tv-projekter "Flytning" og "Buffy -. The Vampire Slayer"

Filme på serien "Once and Again" - en af de første store resultater af den unge mand. Sheyn Uest udtryk i billedet af tv-serien Eli vanskelig teenager. Sideløbende han medvirkede i "The højder frihed," et drama med Edrienom Broudi, dukkede op i teen komedie "Love Virus", "Tid til at danse" og "for enhver pris". I 2002 tv-serien "Once and Again" blev lukket på grund af lave seertal, men den unge mands karriere tog fart.

Film og serier

I 2002 blev skuespilleren støbt Landon Carter i filmen "A Walk to Remember", han nemt vænnet sig til den måde, skolen idol. Hans karakter er flotte, uafhængige og hensynsløse udstødte. Landon betaler ingen opmærksomhed på hjemlig Jamie troede, at kun travlt med lektioner. Dette fortsætter, indtil han er straffet for en anden trick pligt til at spille i skolen leg og hjælpe halter studerende. Carter er tvunget til at søge hjælp fra en beskeden hædersbevisninger elev, hvor det sjove begynder. Jamie indvilliger i at hjælpe ham, men gør ham sværge, at han ikke vil være forelsket i hende.

I 2003 filmografi af Shane West erhvervede thriller "The League of Extraordinary Gentlemen". I denne dynamiske, spillede han båndet modnet Tom Sawyer, og hans kollega på sættet var Shon Konneri. I 2004 skuespiller sluttede showet "ER", fik han rollen som Dr. Ray Barnett. Hans karakter er til stede i de tre sæsoner af tv-projekt. I 2010 begyndte han handler i tv-serien "Nikita", som blev lukket i slutningen af 2013th.

Hvad andet at se

Hvilke andre tv-shows og film Shane West kunne være interesseret i publikum? I årenes løb, skuespilleren medvirkede i filmene "ældste søn", "lejer", "Sanctuary røde sand", "Present", "Presence", "Red Sky". I 2016 publikum blev præsenteret for retten thriller "Her er én," fortæller historien om en mystisk virus, der forvandler mennesker til aggressive dyr. I dette billede, skuespilleren fik rollen som en af de overlevende fra Jason.

For ikke at nævne tv-serien "Salem", som indeholdt et billede af Shane Dzhona Oldena. Hans karakter - den frygtløse krigsveteran, som år senere vendte tilbage til sin fødeby Salem. Når du er i byen, en mand opdager, at dens indbyggere er omfattet af vanvittige jagt på de "hekse", der tilskynder fanatikere. Til toppen af det hele den kvinde, han engang elskede, lange gift anden person.

Personlige liv

Desværre, der er praktisk talt ingen oplysninger om det personlige liv af Shane West, han kategorisk nægter at diskutere emnet med journalister og fans. Fra tid til anden charmerende skuespiller tilskrevet romaner med kolleger på sættet. For eksempel har der været rygter om hans romantiske forhold med Mendi Mur, der spillede Jamie i dramaet "A Walk to Remember". argumenterer Men han, at de udelukkende vedrører skuespillerinden venskaber.

Vi ved kun, at Shane ikke er juridisk gift og har ingen arvinger. Skuespilleren, der i år fejrer 39 år med fokus på hans karriere. Nye billeder vil blive frigivet snart med sin deltagelse - "The Awakening Stjernetegn" og "Mens du var væk."

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.