Nyheder og SamfundNatur

Naturlige anomalier i 2013: Naturens hævn

Naturlige anomalier i et år indtager allerede et betydeligt sted i pressemeddelelser. Globale klimaændringer begyndte at blive talt om i det 20. århundrede, men nu bliver dette emne mere relevant.

De eneste naturlige uregelmæssigheder i 2013 bragte mange problemer med de konsekvenser, som folk stadig ikke kan klare fuldt ud.

I begyndelsen af året ramte den stærkeste storm i de sidste to årtier Libanon, Jordan, Tyrkiet, Syrien og Israel. Myndighederne blev tvunget til at lukke mange kommunale bygninger, annullere flyvninger og indføre et forbud mod maritime bevægelser. På flere steder blev der registreret et snelag med en højde på 1 m. Der var heller ingen dødsfald: i den samlede mængde af stormen blev 20 mennesker dræbt.

Naturlige anomalier i februar 2013 - dette er generelt et særskilt emne. Som du ved, var det i denne måned, at den berømte Urals meteorit faldt. I mange bygninger var glasset hårdt beskadiget, og et stort antal sårede hospitaler. Heldigvis faldt meteoritten langt fra bosættelserne.

Mere end 80 personer blev skadet i Taiwan i marts. Det var her, at en af de kraftigste jordskælv i de sidste par år var en amplitude på 6,3. Størstedelen af skader er resultatet af sammenbrudte bygninger og faldne genstande.

April 2013 er også en vanskelig måned for en fredelig måned. Denne gang berørte naturlige uregelmæssigheder Midtvesten i USA - som følge af Mississippi-flodens forårsmængde begyndte en alvorlig oversvømmelse. Flere dæmninger kollapsede under vandtrykket, og niveauet var meget højere end normalt. Nogle prammer kunne ikke stoppe ved havnene og fortsatte med at strømme forbi langs strømmen. Andre er helt væk under vandet. Men disse naturlige uregelmæssigheder i Amerika sluttede ikke.

Bogstaveligt næste måned, i maj gennem den store USA, skred 76 tornadoer igennem og ødelagde tusindvis af bygninger på vej og tog livet af hundredvis af mennesker. De beløb, der er nødvendige for at dække forsikringen, er simpelthen enorme.

Den mest slående begivenhed i juni var utvivlsomt en katastrofe i Indien. Som følge af en kraftig oversvømmelse døde flere tusind mennesker. Dette var dog kun begyndelsen. På grund af det store antal organer begyndte en epidemi, den eneste måde at bekæmpe, som var brændingen af ligene lige på stedet. Men sådanne ekstreme foranstaltninger var ikke fuldt effektive: mange hundreder af mennesker, blandt dem også ansatte i særlige tjenester, tog dog op med den gastrointestinale infektion. Situationen blev yderligere kompliceret af mudder, der slog hele landsbyer på vej.

Unormal varme i Japan i juli forårsagede også dødsfald. 85 personer døde i Solenes Land som følge af et varmeslag, mange behandlede konsekvenserne af overophedning på hospitaler. Antallet af sådanne klager var dobbelt så højt som sidste år.

September var den sværeste måned for china. Den magtfulde Typhoon Usagi berørte mange bosættelser, herunder store byer. Myndighederne tog hurtigt de nødvendige foranstaltninger: lukkede skoler, annulleret afsendelse af tog og fly. Det var dog ikke muligt at undgå ofrene: omkring 30 mennesker blev dræbt, mange bygninger blev meget beskadiget. I nogle områder blev der registreret bølger på op til 10 meter.

I oktober fortsatte tyfoner fortsat raseri. Ifølge eksperter blev skaden påført mindst 7 millioner mennesker. Mindre end 10 af dem blev dræbt, og fire blev erklæret savnet. På mange steder er elforsyningen stoppet, vejene er vasket væk, og flere dæmninger er blevet brudt.

Europas katastrofer er heller ikke omgået. I slutningen af oktober blev orkanen St. Judas gennem hele det nordvestlige Europa område fejet igennem. Han begyndte i Irland og nåede Skt. Petersborg. Ofre for de raserende elementer var 17 personer. Vindhastigheden nåede et fantastisk mærke på 120 km / t.

Det rigtige mareridt i november var en tyfon, der ramte Filippinerne. I øjeblikket er der information om hundrede døde, og mange af kroppen blev fundet lige ved vejkanten. I øjeblikket sendes Filippinerne alt, hvad der er nødvendigt for at genoprette området og søge efter savnede mennesker.

Det er kun at håbe, at vi ikke venter på de næste naturlige uregelmæssigheder i dag, og i den sidste måned i 2013 vil vi kun få et festligt nytår humør.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.