Nyheder og SamfundNatur

Hvad er natur? Vores liv er ...

Natur ... Dette er anderledes, så klar ... så tæt på, så uforståelig. Vi siger ordet "natur", går på en ferie ophold. Vi taler om naturen, der beskriver deres miljø. Vi klager over, at der ikke har været i stand til at erobre naturen, og er glade for, at der endnu ikke ødelagt det fuldstændigt.

Så hvad er natur? Definitioner. En af dem, den mest snævre i betydning, siger, at naturen - alt det at studere og undersøge naturvidenskaberne. Denne applikation definition forklarer ikke essensen af konceptet.

Hvad er natur? Dette er alt, der dukkede op i universet og eksisterer uafhængigt af menneskelig aktivitet eller lyst. Præcis det besvarer spørgsmålet om, hvad der er det naturen, encyklopædi.

Planeten og det universelle vakuum, mangfoldigheden af terrestriske organismer og vulkaner på Mars, sommer storme og truende virus, oceaner og plasma, mennesker og kvasarer - det er naturen. Det kan dyrkes eller vilde, animere eller livløse. Dette er den brede fortolkning af begrebet.

Men der er et andet svar på spørgsmålet om, hvad naturen. Naturen - er stedet for vores levested. Det er et kompleks af naturlige betingelser for eksistensen af det menneskelige samfund og det miljø, hvor den lever.

Interaktionen af samfundet og naturen kan være positiv, neutral eller negativ. I århundreder , primitive mennesker levede, tilpasning til miljøet og ikke tænke på det faktum, hvor er storme eller vind, hvorfor vinteren er koldere end om sommeren.

Gradvist udvikler, begyndte virksomheden at tænke over deres miljø. I et forsøg på at forklare de mærkelige fænomen født havfruer og nymfer var ånder, der lever i planterne, og steg op til toppen af himlen græske og slaviske guder.

Hvordan, hvornår en person har besluttet, at han ikke er bare ejeren, men kongen af naturen? Vi begyndte at bygge en dæmning og vende af floden, at avle nye plantesorter ved at krydse krabbe med tomater. Udtrykket "erobre naturen" i mange år var mottoet for det menneskelige samfund.

I dag har karakter af træt af vores eksperimenter og forsøg på at undertrykke hende og begyndte at tage hævn. Endeløse oversvømmelser, tsunamier med hidtil uset kraft, uden fortilfælde tornado ødelægger alt, at mennesket har bygget. Mutationer af nye dødelige sygdomme, immundefekt, autoimmune sygdomme truer selve eksistensen af menneskeheden. Samspillet mellem menneske og natur var konfrontationen.

Vi glemte, at naturen er meget afhængig af hvordan det relaterer til det menneskelige samfund. Vi kan ikke huske, at alt i universet er forbundet med hinanden. Hvis vi, de mennesker, der anser sig civiliseret, vi vil fortsætte med at ændre deres omgivelser, ødelægge harmonien iboende naturlige natur, så man er ikke pointen, vil naturen ændre os. Uigenkendelig. Forever. Eller måske hun bare ønsker at ryste os til Jordens krop, som hunde ryste irriterende insekter aggressiv. Hyppigere orkaner, tsunamier og andre naturkatastrofer og globale katastrofer gør os tænke over det.

Mennesket og samfundet kan lære at leve i fuldstændig harmoni med naturen. For at gøre dette, er du nødt til at forstå, at der kun er ét korrekt svar på spørgsmålet om, hvad naturen. Naturen - det er vores liv.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.