ModeTøj

Harness - det er en gammel fashion ting

Hverken militær uniform kan ikke undvære en så vigtig del, som en militær bælte. Den er til stede ikke kun i uniform, men i moderigtigt tøj til mænd og kvinder. Er at forstå for at dette bælte, og hvordan man kan bære det.

Udnyt som en vigtig del af militære uniformer

Så for at starte sortere de grundlæggende begreber. Harness - er en del af den militære formular, der er knyttet skydevåben eller knive. Hvis man ser tydeligt, ser vi, at remmen er lavet af en række forskellige bælter og ankerpladser.
Den første af disse tilbehør dukkede op i Rusland i begyndelsen af det 18. århundrede, og det er designet til at bære et sværd. Lavet af holdbart skulder bælte af huden, der er styret af en militær figur. At fremstille sådanne dele i flere størrelser. På den del af sværdet bælte, der var knyttet til hans bælte, det var en særlig spænde. Det faste den frie kant af læder med en speciel ring. Harness - en detalje, der var til stede i udstyret af kosakkerne. I det, de fastgøres sværd, sabler og skydevåben.

Hvordan man laver et sværd bælte med sine hænder?

Udnyt dine egne hænder er gjort for mænd og kvinder på samme princip. Overvej en master class på at gøre dette tilbehør. Vi har brug for:

 • Gamle læderremme med forskellige bredder.
 • Metal armbånd, spænder, nitter og andre genstande til dekoration.
 • Saks.
 • Clay.

Vi undersøger hvert trin i detaljer:

 1. Du skal udmåle to tynde strop af samme længde og fastgør i samme afstand i hovedsagen bælte. Fastgørelse eller lim eller sy stropperne med hånden eller med en symaskine.
 2. Vi tager et metal armbånd og fastgør dem på brystet stropper.
 3. Fra brystet af halsen mod bagsiden giver en endnu to identiske strimler af den smalle rem på samme måde som den foregående.
 4. Bageste forankring af samme ring og fastgjort dertil af et bælte strimmel.
 5. Tag endnu en tynd bælte og fastgør den til ringen og til de vigtigste bælte. Bælter kan tage et andet nummer. Det hele afhænger af fantasi.
 6. Hue bælter behov for individuel. Det hele afhænger af med, hvad farven på tøj til at være slidt bælte. Det er værd at huske, at bæltet skal være synligt på tøjet, så bør være en kontrastfarve.

Hvis du vil have bæltet bæres i lang tid, alle de pladser, limet sammen, sy på en skrivemaskine eller i hånden. Hvis du vil tilføje stil og originalitet, er det dekoreret med metal nitter, nitter eller rhinstene. Dette tilbehør kan bæres med afslappet eller festtøj.

Hvordan til at bære en hjemmelavet sværd bælte?

Folk, der følger de modetrends, ved, at en officer bælte - det er lyst og stilfuldt element i garderoben af mænd og kvinder.

Alle dem, der elsker at rode og sy tøj, kan gøre dette tilbehør med hænderne. I dag Harness - et stykke tøj, der kan findes i den nyeste mode kollektioner. Alle glittede magasiner kun gentage denne trend inden for mode. Men for at se smuk og elegant, er det nødvendigt at følge nogle få regler:

 1. Vær ikke bange for at bære hans bælte. Efter alt, for nogle, anses det for at være et element, der bruges i sex-industrien.
 2. Det er nødvendigt at korrekt kombinere tøj og farver, så for ikke at virke vulgære og provokerende.
 3. Harness kvinder bør ikke bæres med lange støvler eller sko dekoreret med rhinestones og nitter.
 4. Du kan ikke bære en mini-nederdel med skulderrem. Det er bedre, hvis billedet vil være til stede midi og maxi, og passende påklædning.
 5. Opgive tanken til at bære en skulderrem med læder armbånd, halsbånd, store kæder og øreringe.

Ved hjælp af disse regler, kan du gøre din vej overbevisende.

konklusion

Fra artiklen, lærte vi, at en officer bælte - er det vigtigste element, og de gamle militære uniformer, som officererne var en obligatorisk attribut, ikke et tilbehør til skønhed. Det havde hans militære våben, der hurtigt kunne nå og også for at fjerne igen. Og i dag, dette stilfulde beklædningsgenstand - bare en Guds gave til moderigtige unge.

Valg hans bælte, skal man huske, at billedet skal være streng, no-nonsense. Dette vil bidrage til at undgå akavet øjeblikke, og disse politikker bør blive en håndbog om, hvordan man korrekt komponere dit billede ved hjælp af en militær sværd bælte. Vær ikke bange for at være med på moden, eksperimentere med din måde og være altid i tendensen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.