SkønhedKosmetik

Silicon Mascara: typer, egenskaber, fordele og anmeldelser

De fleste kvinder mener, at oprettelsen af Malvina de behøver kun en høj kvalitet blæk med god sammensætning. I virkeligheden er det ikke så meget, hvis sammensætning alle disse kosmetiske midler er næsten identisk som fremstillingsmateriale og form. Kun fleksibel børste sikrer en perfekt farvning af hvert hår uden dannelse af klumper og andre defekter. расскажем в нашей статье. Om silicone mascara, dens fordele og ulemper beskriver i denne artikel. Vi giver detaljerede anmeldelser af de mest populære mærker af kosmetiske produkter.

Hvad er silikone mascara?

Navnet kommer fra kroppene af konstruktionsmateriale af børsten til øjenvipperne. Silikone - er en af de mest almindelige og populære menneskeskabte materialer, som bruges ikke kun i kosmetik, men også til fremstilling af legetøj til børn, husholdningsartikler, ortopædiske proteser i tandpleje mv

Ved hjælp af silikone pensel, når male øjenvipper kan sammenlignes med effekten af laminering hår. Silikone trænger ind i strukturen af hver øjenvipper fylder flager og derved øge deres volumen og som strækker sig adskillige millimeter. Hår nemt udtænkt at tage form og vedligeholde det i løbet af dagen. Siliconesammensætningen mascara inkluderer: Moisturizing komponent lanolin, keratin, der styrker strukturen af håret, melanin og ernæringsmæssige olie. Dette er ikke anderledes end de sædvanlige.

Typer af mascara

Fra hvori det kosmetiske produkt er fremstillet med henblik på at opnå den ønskede virkning er ikke kun vigtigt at vælge det rigtige materiale, men også være opmærksom på formen på børsten.

Silicon Mascara efter type, eller snarere afhængigt af formen af børsten, sker der følgende:

 • Til volumen - stor pensel med tæt fordelte og tætte børster. Selve blækket kan tilsættes mikrogranuler voks, der forhindrer binding hår.
 • Til snoning af øjenvipper - det har en buet form med en kort-børster nylon eller silikone. Egnet til ejere af lange og tykke øjenvipper.
 • Til udvidelse - denne mascara børste har en kegleform. Hun deler de gode vipper og maling over dem fra rod til spids.
 • Blæk effekt af falske øjenvipper - børsten er en silikone pære med børster. Med hjælp fra hende godt at farve den ydre øjenkrog, giver effekten af falske øjenvipper.
 • For længde og volumen - børsten har en spiral form med korte børster (at tilføje volumen ved rødderne) og lange (garanti for kvalitet farvning til spidserne).

For at få den bedste effekt, bør du vide, at enhver mascara anvendes på de øjenvipper fra den inderste øjenkrog zigzag bevægelser.

fordele

Silicium mascara har flere fordele sammenlignet med kosmetik børster med andre materialer:

 • godt delte hår, uden at klæbe dem og uden at danne klumper;
 • silicone kendetegnet ved resistens over for miljøfaktorer, så blækket ikke strømmer fra øjenvipperne med vand;
 • Utilsigtet påføring på øjenlåget hud kan let fjernes ved traditionelle midler til at fjerne make-up ;
 • ikke irriterende for huden omkring øjne og slimhinder;
 • syn bliver mere udtryksfuld.

På grund af de unikke kvaliteter af silikone er ikke kun anvendes til fremstilling af blæk, men også blyanter til øjne og øjenbryn.

mangler

Kosmetisk silikonebaseret ikke kun har fordele. Ulemper ved silicone mascara omfatter:

 • Negative virkninger på miljøet. Miljøfolk rundt om i verden slår alarm, ringer for at stoppe produktionen af silikone og dens produkter. Dette skyldes det faktum, at på trods af sikkerheden af dette stof i kosmetik, silikone akkumuleres i reservoirer. Til gengæld har dette en negativ indvirkning på den økologiske tilstand af miljøet.
 • Høje omkostninger, der spænder fra 500 til 1500 rubler, afhængigt af producenten.

Resten repræsenterede et kosmetisk har flere fordele end ulemper.

Mascara Silikone Sublime de Chanel: gennemgang og feedback

Slank kurve og en utrolig længde af producentens løfter det betyder for potentielle købere. Silicon Mascara Sublime de Chanel har en speciel børste med børster til at adskille hvide og sorte hår - for deres udvidelse. Producenten hævder, at en del af midlerne omfatter ikke kun standardkomponenter, men også pro-vitaminer og antioxidanter. Det er disse stoffer forhindrer sprøde øjenvipper, gøre dem mere fleksible og skinnende.

Kvinders svar bekræfter det unikke i mascara fra Chanel. De påpeger, at efter påføring øjenvipper bliver lang og ultrachernymi. Dette opnås ved særlige pigmenter, som slagtekroppe fabrikanter har medtaget i sin sammensætning. Prisen for denne "make-sjov" er omkring 1350 rubler per volumen på 6 g

Anmeldt af mascara J'erelia (silikone)

Indsendt kosmetisk - en direkte bevis for, at indenlandske producenter kan producere kvalitet ting. Silicon blæk J'erelia ( "Dzherelo") er produceret i Ukraine, men har alle fordelene ved udenlandske mærker.

Den vigtigste komponent i sammensætningen af kosmetiske midler - silikone. Dette materiale fylder hver hår struktur, hvilket gør øjenvipper glat og smuk buet. Desuden er det sammensat af palmeolie og jojobaolie, som fugter håret og beskytte dem mod udtørring. Som et resultat, øjenvipperne er velplejet udseende, og synet bliver mere udtryksfuld.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.