BilerBiler

Det virker ikke opvarmet bagrude: hvad man skal gøre? Fejlfinding

De fleste moderne biler er udstyret med glas varmesystem stern biler. Denne bil er tilføjelsen at fjerne fra dens overflade is og sved om vinteren. Når ikke arbejder opvarmet bagrude, er synlighed væsentligt reduceret. Føreren er ikke i stand til at vurdere situationen på vejen bag bilen. Rettidig vedligeholdelse og reparation af systemet direkte indflydelse på sikker kørsel. Ofte svigt af køretøjet enhed registreres med debut af kulde, bare på det forkerte tidspunkt.

Det virker ikke opvarmet bagrude, hvad man skal gøre? Dette spørgsmål vil hjælpe bilister til at svare på denne undersøgelse. Her er de mest hyppige brud på enheden, og hvordan man kan løse dem.

enhed

Næsten alle de systemer af fodring vindue varmelegeme er identiske og ikke har væsentlige forskelle mellem dem. Både indenlandske og importerede biler er udstyret med en type design. Hans indretning indbefatter påføring på indersiden af glasset igangværende filament elektricitet, som er opvarmet, og således opvarmer vinduet. I dette tilfælde den ydre side af smeltning af sne og is dækning. Tørring af den indvendige overflade sker ved tågedannelse.

Hele systemet består af flere elementer for at sikre normal og sikker drift af varmeren:

  • filament opvarmning (antallet kan variere afhængigt af modellen);
  • elektriske ledninger bære strøm til arbejdsområdet;
  • sikkerhedsrelæ indretningen;
  • afbryderknappen, udstyret med signal LED;
  • sikring.

Svigt af en af de grundlæggende elementer i varmeindretningen eller hullet i sin elektriske kredsløb kunne udløse spørgsmålet, hvorfor ikke arbejder opvarmet bagrude.

Mulige problemer og deres løsninger

Check alle detaljerne og opvarmning enhedsnoder kan eje, med lidt erfaring i reparation af biler. Nedenfor ser vi på dem i flere detaljer.

systemet Guard

For det første skal vi være opmærksomme på sikkerheden element i tilfælde af defekt opvarmning, såsom udbrændthed er grunden til, at enheden ikke vil arbejde. De forskellige mærker af biler, kan være placeret på forskellige steder. Derfor, for at korrekt identificere sin placering, er det ønskeligt at anvende tjenesten bog af køretøjet. Efter at have defineret monteringssted sikringen, skal det fjernes og kontrolleres for egnethed. Hvis den er blæst, skal den udskiftes med en ny, da dette kan være den vigtigste årsag, der ikke virker bagrude opvarmning. Den karakteristiske fejl kan også opstå på grund af en fejl relæ. Som regel, konfronteret med denne opdeling anbefales at installere en ny del på bilen.

ledninger fejl

Når du har installeret en ny sikring element bør teste varmelegeme, når situationen ikke har ændret sig, er det nødvendigt at diagnosticere ernæringsmæssige elektriske ledninger. Chancerne er, at de kan bryde ind, brækker at montere eller brænde, og på grund af denne strøm vil ikke flyde til strimlen, der skal opvarmes. Kontrollere tilstanden af trådene som følger: Indledningsvis skifte varmereguleringen til "ON", derefter bruge testeren kontrol af tilstedeværelse af spænding på begge terminaler til at forbinde ledningerne til varmebånd. Oftest de findes på siderne af glasset eller i den nederste del. Hvis der mangler spændingen på ledningerne, så måske det er grunden til, der ikke virker bagrude opvarmning. Hvad skal man gøre i denne sag? Trace ledninger vej, så er der en brud. Rene kontakter forbindelsesdele og terminaler, som efter langvarig brug kan de nemt oxidere og ikke passerer spændingen. Hvis du spore ledninger sti og opdager skaden ikke er i hjemmet kan det være nødvendigt at trække på hjælp fra el.

tråd

Skader på varme op bånd - det er en anden version af, hvorfor ikke arbejde bagrude opvarmning. Hvad skal man gøre i denne situation, og hvordan man kan bestemme den beskadigede område? Først, overveje, hvordan workflow tråde. Spænding tilføres til hele varmeelementet og jævnt fordelt over alle de bånd, der har parallelforbindelsen ifølge grundlag. Således, elektriske bånd fungerer som strømledere og grundet en vis procent modstand til lav varme temperatur, men på samme tid, er det nok til opvarmning. I tilfælde af skade på et eller flere bånd, elektrisk strøm ophører derpå og henholdsvis opvarmning og datadele umulig.

kontroller

Hvad gør man hvis man ikke arbejder bagrude varme og diagnostik viste, at alle elementer i systemets pålidelighed? Måske er årsagen til dette kunne være, at afbryderknappen. På tidspunktet for at skifte den varme på knappen lyser op indikerer lampe, der indikerer drift af systemet. Så skifte til "ON", indikatorlys, og der er ingen opvarmning. Dette antyder, at der arbejder kontakter skifte svedet eller slidt over tid, og derfor ikke implementeret energiforsyningen til opvarmning. Når denne fiasko nødvendigt at udskifte nøgle som kan reparere beskadiget næsten umuligt.

Gendannelse strimmel skal opvarmes

Så virker det ikke opvarmet bagrude, hvad de skal gøre, og hvor at starte reparation. Den første ting du har brug for at få en kvalitet reparationssæt til restaurering af elektriske tråde. Du kan købe den til enhver autoværksted eller på bilen til en overkommelig pris, men ikke mindre tre hundrede rubler. Alt for billige sæt er af materialer af lav kvalitet og simpelthen ikke kan løse problemet. Reparationssættet indbefatter en lak eller klæbemiddel med høj ledningsevne strømme børste for dens anvendelse, samt selvklæbende tape markeringsbånd anvende ledere grænser. At købe Kit, skal du bestemme farven på det ledende organ, at han ikke havde nogen forskelle med farve bånd på bilen.

Den teknologiske proces for reparation i etaper

Først skal du beslutte på en kæde opdeling site på trådene. Ofte identificere nogen enkel, de kan ses med det blotte øje. Normalt er det mekanisk beskadigelse i form af ridser, slid og en stor del fjernet.

Så vi studerer instruktionerne for brug af reparationssæt: metoder til anvendelse af de ledende midler og den tid, indtil det er helt tørt. Det næste skridt er at tage den forberedte overflade af den beskadigede del til helbredelse. Det er tilstrækkeligt blot at tørre den med en klud gennemvædet i en alkoholisk opløsning, til fjernelse af snavs og fedt.

Efter at du bør holde strimlen af Scotch tape på begge sider af tråden i mellemrummet området. Klæbetape er nødvendig således at bredden mellem strimlerne er lig med glødetråden opvarmning. Næste plot børsteorganerne på stedet for brud i flere lag, hvis antal er angivet i instruktionen. Vi giver en lak til at tørre - ofte tørring lak svarende til én dag. Når malingen er helt tør, kan båndet skrælles og kontrollere driften af opvarmning. Hvis det på grund beskadigede tråde ikke kører bagrude opvarmning VAZ 'og derefter at udføre reparationen kan være de samme som specificeret ovenfor.

importerede biler

På maskiner importeret, udover standard bagruden opvarmningsindretningen således udstyret og justerbare spejle. Princippet om virkningen af dette udstyr er som følger. Herunder opvarmning af glasset agterstavnen, og opvarmning foregår i parallelle spejle. Derfor, hvis køretøjet ikke kører samtidig opvarmning af bagruden og spejle, det skyldes sandsynligvis den mislykkede state relæ eller sikring, og synd på elektrisk glødetråd er ikke det værd. Det er værd at bemærke, at den varme-up-system kan have i kæden et par sikringer, så det er vigtigt, hvad der er ansvarlig for glasset. For eksempel, hvis i bilen "Chevrolet Lacetti" virker ikke opvarmet bagrude, er det vigtigt at være opmærksom på sikringerne under etiketten F6, Ef7 og sikkerhedselement relæ K10. Det er også nødvendigt at tage det elektroniske system af kontrol bord, som til gengæld meget hurtigt mislykkes på grund af pauser spor og Desoldering kontakter alvorligt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.