BilerBiler

Reparation og vedligeholdelse af Seat Leon

SEAT Leon - forhjulstræk fem-dørs hatchback med en klasse, der er bygget på Volkswagen Golf af femte generation platform. Luk slægtninge af bilen er Toledo, Altea, Altea XL. Alle nødvendige oplysninger om bilen, kan du lære af reparationsmanualen og drift af køretøjet Seat Leon / Toledo / Altea / Altea XL ukrainsk udgivelse monolit.
Selvom SEAT Leon er en direkte slægtning til Golf V, men det er designet på en anden målgruppe. SEAT Leon er indbegrebet af ungdom, stil og hastighed, det hele er glat og stress på samme tid, sportslige linjer af kroppen.
Det er interessant at lavet fronten. Hvis man ser på det udefra, kan man se, at forruden gnidningsløst ind i hætten, uden huller og mellemrum. Denne løsning har forbedret strømningsmodstandskoefficient. En sådan udførelse af den forreste del bruges på sportsvogne.
Jeg vil også gerne bemærke bageste dørhåndtag, der er skjult mellem døren og den bagerste del af bilen. Sådanne penne er karakteristisk chip Alfa Romeo. En amatør lavet gitter og forlygter, som har en meget lille størrelse, og det er nu på mode alle store, men det er som nogen.
Saloon bil er intet som Volkswagen. Og det er en indlysende plus. Alt dekoration er meget elegant og lyse, jeg føler ånden i Italien. Sæderne har en solid sidestøtte og sport greb. Først de synes at være temmelig lav, men når man vænner sig til, så du føler alle deres charme. Hertil kommer, selv ved den højeste position af førersædet over hovedet er en masse plads, der gør det muligt at dreje dit hoved. Og du tænder det bliver netop fordi synlighed i bilen på C klasse. Problemet er i bakspejle - de er små, og derfor udgør en dødzone. Så når man kører, især om natten eller i dårligt vejr, skal du være forsigtig. Behager kun synlighed salon spejl, der dækker bagklappen glas helt.
Enheder er placeret i bilen er meget usædvanligt. To store diameter - speedometeret og indikatoren brændstof kombineres de den anførte temperatur og en lille omdrejningstæller.
Gener skaber en mangel på en central armlæn, mens du flytter sin højre hånd er der ikke plads til at sætte. Plads til forskellige små ting (nøgler, diske, telefon, osv) er ikke nok, handskerummet virker som et element af indretning, og om nogen funktionalitet og rummelighed kan ikke tale.
Lyden er fremragende, lydkvaliteten på den store skærm kan tydeligt ses alle indstillingerne, foruden alt er skrevet på russisk.
SEAT Leon indeholder fremragende duet af slagvolumen 2 l kapacitet er 150 hk og en seks-trins automatgear. Bilen bevarer tillid og fremragende håndtering på linjen og på en snoet vej.
Rattet er meget lydhør, klar og hurtig til at reagere på alle holdene. Det har en reaktion sport. Det grundlæggende koncept for sport ridning SEAT er et system af dynamisk styring af reaktiv styring gevinst.
Bilen kan nemt indarbejdes i rotation, ikke de banker, velholdt bevægelsesbanen, til at reagere hurtigt til at trykke på gas og bremsepedalen handling. Spar 0,2 liter benzin pr 100 km tillader EPS-system, der giver en bekvem og nøjagtig indsats styretøj.
SEAT Leon - lyse model, der er sikker på at finde fans, især blandt unge. En vigtig fordel ved den første klasses bil er den motor, automatgear og uden tvivl det ydre.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.