TravelingHoteller

15 dyreste hotelværelser

Hvis du planlægger en ferie, er du sikker på at tænke igennem på forhånd, hvor meget at bruge på et hotel. Selv i den samme bolig forskel i rummet kan være imponerende. Med mad eller underholdning nemmere, kan du normalt indsende en omtrentlig pris og fejlen vil ikke være alt for imponerende, men hotellet kan koste en ganske fabelagtig pris. Hvis du elsker fine ting og foretrækker luksus indkvartering, blive klar til en seriøs affald i stedet for den sædvanlige hotelværelse. Men uanset hvor meget du planlægger at bruge, du kan spørge sig selv om, hvor meget nogle mennesker kan betale for en nat i de mest luksuriøse værelser. Alle priser er omtrentlige, fordi hvert hotel hurtigt kan ændre prisen efter behov.

Presidential Suite på Mandarin Oriental, otteogtyve tusind dollars

Dette værelse i et kinesisk hotel har kun et soveværelse, men tag ikke fejl: det er - den smukkeste og mest luksuriøse værelse i Asien. Kæmpe gulv-til-loft vinduer fylde rummet med naturligt lys og fremragende belysning design giver priyayutnuyu atmosfære natten. Den imponerende store soveværelse har et bad i den ånd SPA, jacuzzi og en kæmpe garderobe. Spisestuen kan rumme otte personer, mens stuen er indbegrebet af komfort. Hertil kommer, at hotellet har andre faciliteter såsom et kontor, toilet, pantry. Alt dette koster omkring 28 tusind per nat. Det er bestemt ikke en mulighed for folk, der ønsker at spare penge på indkvartering, men for dem, der drømmer om en luksus, det er et fint valg.

Antal "Shangri-La" på Shangri-La Bosphorus, 20-4 til tredive tusinde dollars

Istanbul, som historikere gerne kalde Konstantinopel, kendt for sin rige kultur og uden tvivl er en af de smukkeste byer i verden. Når du beslutter at gå til Istanbul, skal du gemme i lang tid til at tilbringe natten i en af de mest luksuriøse hoteller i det vestlige Asien og Østeuropa. Du bliver nødt til at bruge op til tredive tusinde per nat, hvilket er forståeligt, når man tænker på, hvor meget dette luksuriøse rum. Du vil næppe finde andre steder så store og ekstravagante nummer. Det har en spa, en opvarmet swimmingpool, badeværelser, marmor, fjernsyn, spejle, og alt dette tilføjer en vidunderlig udsigt over Bosporus. Du vil føle dig som en kongelig!

Royal værelse på Plaza, tredive tusinde dollars

Hvis du ønsker at nyde den luksus værdig stats- og administrationsselskaber, reservere en nat værelse på dette hotel. King-værelse kan tjene som en definition af luksus, det er helt al den udsmykning, møbler, polstring og før servering. Tre rummelige soveværelser i denne smukke rum synes værdig til en film, derudover vil du have adgang til en privat elevator, butlerservice, mad fra kokken og et fuldt udstyret fitnessrum. Ikke overraskende natten her koster omkring tredive tusinde. Det store soveværelse er indrettet med designer ting her opvarmet gulv og finish af fireogtyve-guld. Rummet elektronisk styring, som du kan åbne vinduerne, tænde lys og aircondition.

Villa La Cupola Hotel Westin Excelsior, tredive tusinde dollars

Dette tal kaldes villaen, det tager kun to etager! Det er det største antal i Europa. Det har syv terrasser, hvorfra den smukke udsigt over Rom åbnet. Værelserne er indrettet med udskåret træ, der er et bibliotek, en privat køkken og en elegant spisesal, privat elevator, en smuk marmortrappe, fitnesscenter, dampbad, sauna, jacuzzi - og alt dette for tredive tusinde per nat.

Presidential Suite på hotellet Cala di Volpe, treogtredive tusinde dollars

Dette er det bedste, at Italien har at byde på. Rummet har et dampbad, et fitnesscenter, en stor terrasse med swimmingpool og mange andre faciliteter. Unik indretning i stil med minimalisme er fyldt med ånden i den italienske, og møblerne er lavet i en usædvanlig stil, ideel til dette nummer. Gæsterne kan bo i tre soveværelser at vælge imellem, hver - store senge og en jacuzzi.

Presidential suite på St. Regis, femogtredive tusinde dollars

New York - den dyreste by i USA, så det er ikke underligt, at der er, og den mest luksuriøse i verden. Derfor er prisen på rekreation ikke overrasket over dette hotel. Det er fantastisk i enhver forstand af det antal, som engang blev stoppet Merilin Monro og Salvador Dali. Der er tre dejlige soveværelser, fire badeværelser og en spisestue til ti personer, samt en smuk udsigt over byen.

King-værelse på St. Regis Saadiyat, femogtredive tusinde dollars

Abu Dhabi er fuld af luksus hoteller og imponerende arkitektoniske strukturer, blandt hvilke den udvej skiller sig ud. For den kongelige ferie i rummet på to etager bliver nødt til at betale en masse. Du får butler, enorme tv, spa og ultra-moderne badeværelser.

Villaer med swimming pools på hotellet Caesars Palace, og fyrre tusind dollars

Las Vegas tiltrækker folk fra hele verden, så der er plads til alle. En af de mest berømte hotel tilbyder en luksuriøs ferie på en rummelig villa med swimmingpool og terrasse, butlerservice og en privat elevator. Et værelse er designet i græsk stil, og den anden minder arabiske fortælling, og den tredje er dedikeret til den spanske kultur.

Royal værelse på Atlantis, fyrre tusind dollars

Hvis du besøger Dubai, kan du stoppe her. Har en fantastisk udsigt, og han blev dekoreret i den mest luksuriøse stil, selv her er der plads til en omgang pool! Det er ikke underligt, at berømtheder som Michael Jordan og Kim Kardashian nydes her.

Studio på Palms Casino Resort, fyrre tusind dollars

Dette er en anden luksushotel i Las Vegas, hvor gæsterne vil få en uforglemmelig oplevelse. Det er en dejlig plads med et køkken, en jacuzzi og enorme senge. Følelser af denne ferie vil være så meget, at prisen virker ganske fornuftig.

Penthouse på Grand Hyatt i Cannes, fyrre-to tusind dollars

Mange mennesker tror, at Frankrig - det perfekte sted for en bryllupsrejse, så få beklager om at besøge dette smukke land. Især levende indtryk vil være, hvis du bo på dette hotel med en luksuriøs penthouse på syvende etage. Du venter på marmor badeværelser, designermøbler og en privat terrasse med fantastisk udsigt.

Presidential Suite Hotel Raj Palace, femogfyrre tusind dollars

Værdig King-værelse ligger på fire etager og har en mindeværdig luksus. Der er endda en privat bar, og møblerne er lavet af guld og sølv. På taget - swimmingpool, boblebad, afslapningsrum, og butlerservice besøgende.

Penthouse på de fire sæsoner, tres tusinde dollars

Dette værelse er skabt af førende designere og dekoreret med malerier af kendte kunstnere. Ud over de værelser tilbyder chaufførservice limousine og butler, der arbejder døgnet, samt fire glas balkoner med udsigt over Manhattan rundt.

Royal Penthouse Hotel President Wilson, halvfjerds-fem tusinde dollars

Dette nummer er så dyre, at dens nøjagtige værdi kan kun findes i personen i telefonen, booking reservationer. Dette hotel stoppe præsidenter og berømtheder. Penthouse er den største i Europa, indtager to fulde etager og byder på en fantastisk udsigt over Genevesøen. De nummer tolv badeværelser, en jacuzzi, en enorm TV, et klaver, et motionscenter og en del af elevatoren.

Penthouse Mark hotel, op til hundrede tusinde dollars

Det er den dyreste plads i verden, som ligger i hotel på Manhattan. Hver detalje er fuld af luksus hotel ligger to etager, det har et bibliotek, en bar, seks badeværelser og en stor spisestue. Rummet og fem soveværelser i hver italienske sengetøj af højeste kvalitet. List alle detaljerne bare umuligt, men at tilbringe natten - en unik oplevelse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.