HjemlighedGør det selv

Båndsav med sine egne hænder: tegninger og rådgivning om fremstilling

For god vært tilgængeligheden af alt det nødvendige udstyr - det er lykke. Det er især vigtigt at have en række værktøjer til at de mennesker, der bor i deres eget hjem. For eksempel en hjemmelavet båndsav væsentlige lette arbejdet med træprodukter. Således, som det fremgår, selve anordningen kan bygges af skrot.

Anvendelsesområder og udformningen af enheden

I princippet er den enhed, der anvendes i savværker til industriel eller hjem. Det har visse fordele og ulemper, men bruges meget bredt.

Enheden af maskinen er ganske enkel. Ved steady rammemonteret motor og remskiver. De får selskab af savklingen. Takket være motoren leveres af arbejdet enhed. Afhængigt af hvilken type af stof har du mulighed for at skære ikke kun træ, men også metaller, legeringer, polypropylen.

Fordele og ulemper ved apparatet

Båndsav med sine egne hænder gjort ret hurtigt. Naturligvis, behovet overholde alle krav i tegningen og for at være præcis. Dog skal du først beslutte, om den, om ikke at gøre det. For at gøre dette, skal du sørge for at overveje alle de fordele og ulemper ved enheden. Således blandt de fordele kan identificeres som følger:

- Høj grad af ydeevne.

- Lav varmeafgivelse.

- Fremragende nøjagtighed og høj hastighed.

- Evne til at producere emner til individuelle parametre. Med dette kan du ikke kun skære i en lige linje, men bøjninger og buede.

- Til fremstilling og brug af et værktøj behøver du ikke en stor mængde af kontanter.

- Båndsav, med sine egne hænder, der ikke så svært, propyl- efterlader et lille bredde. Med dette får du et minimum af spild. Det er meget vigtigt for produktionen af en lang række træprodukter.

Naturligvis båndsav, med sine egne hænder, der kan gøres i et par dage, er ikke uden ulemper. For eksempel, en sådan anordning, du kan kun gøre langsgående snit som dens design ikke tillader at gøre noget andet. Under drift kan maskinen lave en masse støj og vibrationer. Desuden har indretningen en stor størrelse. Hvis du har besluttet på egen hånd at lave en maskine, så bliver du nødt til at bruge særligt udstyr.

Hvis du ikke er bange for ulemper, kan disse apparater bringe en masse fordele til ejeren.

Hvad stof skal du vælge?

Båndsav med dine egne hænder kan være lavet af de materialer, som kan findes i hjemmet. Dog vil web nødt til at købe. Forud for dette, det er at afgøre, hvad der præcist det skal være. For at gøre dette, skal du vide, hvad du kommer til at skære. Så der er malerier:

1. Bimetallisk. De bruges til at skære af tilstrækkelig styrke legeringer, rustfrit stål. Med dette kan du være sikker på, at tapen ikke briste.

2. Diamond. De bruges hvis det er nødvendigt til forarbejdning marmor, granit, kvarts og andre materialer er de sværeste.

3. Carbide. De kan bruges til at skære af disse legeringer, som er ganske vanskeligt at bruge.

4. Fra værktøjsstål. Disse malerier er oftest bruges i hjemmet eller små værksteder. De egner sig bedst til at arbejde med simple materialer.

sorter maskiner

Før du starter produktionen af båndsave, bør forstå deres typer. Der eksisterer en klassificering af køretøjer:

- tandløs. De har en høj kapacitet og kan operere med metal. En funktion af sådanne anordninger er, at de stadig har små tænder. De fungerer ved friktion og yderligere opvarmning.

- Timing. De kan bruges til at skære træ eller plastic. Funktionen af tekstiler i sådanne anordninger er, at de er lukket.

- Elektroiskovye. Oftest de er installeret på de store industrier, hvor det er nødvendigt for at behandle en stor mængde materiale.

Hvilke materialer er nødvendige for at fremstille?

Det skal bemærkes, at ikke alle design kan bygges fra skrot køretøjer. Så før du foretager en båndsav, bør indsamle de nødvendige oplysninger:

1. Træplader, spånplader, MDF eller krydsfiner. Fordi disse materialer er fremstillet ramme og står for save og remskiver.

2. Stålplade til produktion af klingen eller færdige emner, der kan købes i butikken.

3. Kanal og en stålstang. Disse dele benyttes til fremstilling bæreramme og den akse, hvorpå der er monteret remskiver.

4. Ark gummi. Det er anvendt til at beskytte træet.

5. Stærk rem, der vil sikre rotation af hjulene på maskinen.

6. Polyurethan lim til sammenføjning af visse dele.

7. Fasteners: skruer, beslag, bolte, spændeskiver og gummipakninger.

8. ærmer.

9. En elektrisk motor. Du bør ikke købe en meget dyr model. Bare beslutte, hvor meget strøm skal have en maskine.

Således kan det være konstrueret på en båndsav med sine egne hænder. Tegninger af designet skal ske så præcist tælle hvert trin. Naturligvis alle ordninger, du kan finde færdiglavet.

nødvendige værktøjer

For at starte produktion af båndsav med dine egne hænder, skal du forberede. Vi har brug for sådanne værktøjer:

- svejsemaskine.

- Skæring og slibemaskine.

- Skruetrækker.

- Den bulgarske.

- Skruetrækkere.

- Hammer.

Naturligvis kan det være nødvendigt andre værktøjer. For eksempel en fræsemaskine.

Instruktioner til fremstilling og samling af apparatet

Nu er det nødvendigt at begynde produktionen af enheden repræsenteret. Det bliver nødt til at gennemføre følgende trin:

1. Hvis du beslutter at gøre denne enhed som en båndsav, med sine egne hænder, tegninger, bør du allerede være. Det er dem - nøglen til succes. Du bør starte med opførelsen af bordet og frysere, som vil blive registreret mekanisme. For at gøre dette, du har brug for møbler paneler eller træ.

2. Endvidere er remskiverne fremstillet af krydsfiner, som efterfølgende indsatte ark gummi. Træelementer skal slibes og dække epoxyharpiks.

3. Nu er det muligt at lave en ramme til samling af hele enheden. Det kan have en C-form, der giver god fastholdelse af båndet. Støtten Rammen er fremstillet af en kanal, som er sat på en stål aksel.

4. Lad os nu se på remskiverne. De skal bæres på akslen ved hjælp af propper, hvor i forskellige ender. Naturligvis skal både remskiven være afbalanceret.

5. For at båndet ikke vibrerer, er det nødvendigt at anvende en dæmper.

6. Alle bevægelige dele skal forbindes til motoren.

7. Du kan også bygge en styremekanisme ved hjælp af hvilken vil blive leveret til det bearbejdede materiale. Til dette formål, metal hjørner.

Machine Setup Egenskaber

Båndsav på træ hjemmelavet bør omhyggeligt forberedt på at arbejde. Med henblik herpå skal det testes og indstilles. Skæring båndet bør være strengt i rette vinkler. Enhver lille forskydning kan stoppe driften af maskinen og blive livstruende.

Bemærk venligst, at båndet skæring skal være så stram. For at konfigurere bruge den drevne remskive. Det var med hans hjælp vil du være i stand til korrekt at justere din maskine. Det skal også bemærkes, at svejsningen bliver brugt til fremstilling af båndsav (med sine egne hænder til at bære det simpelthen) vil give god styrke og stabilitet.

oplevede skarphed

Naturligvis alt udstyr kræver regelmæssig vedligeholdelse og inspektion. For eksempel slibning båndsav med sine egne hænder gjort simpelt nok. Det vigtigste er at kende sin teknologi. Til drift ved hjælp af en speciel maskine. Hele arbejdet består af flere faser:

1. Grind Initial (eliminerer revner optrådte, og gendanner symmetri tandprofil).

2. Rengøringsklud fra savsmuld og støv.

3. Routing (for at genoprette de forreste og bageste hjørner).

4. Den endelige skarphed. Det fjerner alle de forvrængninger og skarphed tænder.

Hvis du ikke har nogen erfaring skarphed save, bør alle handlinger udføres med største omhu. Denne procedure afhænger af kvaliteten af enheden. Hvis du ikke er sikker på deres evner, så invitere en erfaren specialist.

Hvilke problemer kan opstå under fremstillingen af enheden?

Først og fremmest, at udføre en del af arbejdet, du har brug for avanceret udstyr. For eksempel, ikke alle ved, hvordan man bruger en mester svejser. Ikke alle har en fræsemaskine. Bemærk, at hele strukturen nødvendigvis skal fastholdes. Samtidig må vi ikke glemme vægten af det materiale, der skal bearbejdes.

Ikke alle er i stand til at forstå tegningen. Bemærk, at manglen på en sådan indretning er bred nok propyl. Generelt hvis du ønsker at bygge en maskine selv, skal du være nødvendige værktøjer, materialer og tålmodighed.

Funktioner af ansøgning save

Selv efter du vil være i stand til at lave en afbildning af designet, skal lære, hvordan man korrekt bruge det. Prøv f.eks at sikre, at alle relevante sikkerhedsforskrifter. Bemærk, at internettet i nogle tilfælde kan gå i stykker, så hvis du ikke er sikker på styrken af dets fastgørelse, er det ikke for tæt på maskinen.

Følg disse regler og drift af enheden:

- Jo større emnet, der skal behandles, er de større tænder skal være på saven.

- Det er bedre at bruge universel skæring tape. I dette tilfælde behøver du ikke at ændre bladet hver gang du har brug for at behandle ethvert andet materiale.

- Før produktionsenheden er det nødvendigt at vælge det sted, hvor han vil stå. Dette tager hensyn til størrelsen af det rum, tilstedeværelsen af elektriske ledninger. Naturligvis bør dette sted være godt ventileret.

- Før du forsøger at arbejde så meget som muligt for at trække båndet skæring. Ellers vil maskinen ikke kun udføre deres funktioner, men også blive en fare for sundheden.

- Enheden må ikke arbejde mere end to timer. Derefter er tapen fjernet og fik lov at hvile i det mindste for en dag.

- Efter en lang arbejde maskine skal smøres. Pick up for hans maskine egnet stof.

- Nødvendig Right Skilsmisse tænder.

Det er alle funktionerne i fremstilling og brug af båndsav. Bemærk, at denne enhed kræver passende pleje. Hvis du kan se, at det ikke fungerer korrekt, så er det bedre at udskyde starten af dens drift. Vær omhyggelig og forsigtig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.