Af teknologiElektronik

Sådan tilberedes en elmotor til den første lancering

Efter en periode med bevarelse, transport, sæsonændring eller langt tomgangsudstyr skal elmotoren tages i brug. Meget afhænger af den rigtige opstart: levetiden, tilgængeligheden af beskyttelses- og kontrolordninger, antallet af efterfølgende reparationer mv. Maskinen starter med idriftsættelse. De bør organiseres på grundlag af serviceinstruktioner. Hvert firma på sin egen måde henviser til deres adfærd. Men det grundlæggende arbejde før udstyrets første start er det samme for de fleste maskiner:

- Først og fremmest udføres organisatoriske arrangementer: Der udstedes en outfit eller en ordre til udførelse af disse værker, orientering og nødvendige godkendelser foretages, og sammensætningen af brigaden er dannet.

- Efter dette udfører det ansvarlige personale de nødvendige udfald af udstyret og anvender beskyttende jordforbindelse på linjen.

- Kontroller, at der ikke er spænding ved hjælp af instrumenter og ved at røre ved bærende dele.

- Herefter kan du tjekke elmotoren. Lad os begynde med en visuel inspektion og kontrollere rotoren rotationen. Akslen skal let kunne rulles manuelt eller i tilfælde af tunge maskiner på en anden måde. I dette tilfælde bør der ikke være nogen fremmede lyde fra lejerne. Kontrollér tilstedeværelsen af den krævede klasse fedt, udskift det om nødvendigt.

- Fjern nu stangen og kontroller, at der ikke er spænding på strømkablet og strømkredsløbene i anti-kondensatviklingen. Afbryd strømkablerne fra maskinen.

- Vi demonterer kobberhopperne og kontrollerer modstanden af hver vikling med en mikrometer. Det skal være det samme, det skal ikke være anderledes end pasdataene. Vi tester viklinger med højspænding ved hjælp af en speciel enhed. Hvis alt er i orden, samler vi det krævede kredsløb af viklingene.

- Kontroller også elforvarmeren og genindfør det elektriske kredsløb.

- I en lignende ordning kontrollerer vi termistorer. Efter afslutningen af testarbejdet skal du være opmærksom på boltens tilspændingsmoment og fraværet af fremmedlegemer i baren.

- Luk låget. Hvis elmotoren er eksplosionsbeskyttet, er det nødvendigt at kontrollere tilstedeværelsen af en særlig forsegling og smøremiddel. Alle bolte skal spændes med den nødvendige kraft.

Det er fortsat at kontrollere linjens adressering og test det med øget spænding. Hvis alle parametre er normale, kan du indlede en kontrol- og beskyttelsesordning. Hver elmotor skal være beskyttet af grundparametre: tilladt overstrøm, overspænding osv. Efter kontrol af styresystemet og beskyttelse for drift, gendanner vi alle kommutationerne og afprøves.

Det skal også bemærkes, at andre typer, for eksempel en elektrisk DC-motor, testes på lignende måde. Mindre forskelle i verifikation og forberedelse til lancering afhænger af forskellige krav i forskellige virksomheder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.