Kunst og underholdningFilm

Brett Ratner: Filmografi

Brett Ratner - en berømt Hollywood-instruktør og producer, hvis seerne kender fra filmene "Rush Hour", "Red Dragon", "X-Men: The Last Stand", "Efter solnedgang" og mange andre. Lad os se, hvad der ellers var i bemærkelsesværdig karriere af Brett Ratner.

biografi

Brett Ratner er født og opvokset i Miami. Hans far var søn af en amerikansk forretningsmand, og hans mor, en indfødt af Cuba, flyttede til USA i begyndelsen af 60'erne.

I 1990 Brett Ratner uddannet fra New York University.

Allerede en velkendt instruktør, Brett Ratner mindede om, at biografiske actionfilm "Raging Bull" påvirket hans beslutning om at slutte sig til en verden af biografen.

Karriere i Hollywood

Brett Ratner lede karriere begyndte i 1997. Han tog sin komedie "Money Talks", den vigtigste rolle som spillede Kris Taker og Charlie Sheen. Med et budget på $ 25 millioner maleri indsamlet i leje mere end 48 mio.

Men denne succes blegner i sammenligning med den næste film af Brett Ratner. Action komedie "Rush Hour" med Dzheki Chanom og Chris Tucker indtjente mere end $ 240 millioner, har vundet flere prestigefyldte filmpriser, han har modtaget positive anmeldelser fra kritikere og publikum. Selvfølgelig, de næste to fortsættelser også sætte Brett Ratner. Film "Rush Hour" er stadig meget populære.

I 2002 Ratner tog selv for en meget lovende projekt - en tilpasning af romanen "Red Dragon", den berømte amerikanske forfatter Thomas Harris. Begivenheder "Red Dragon" opstår længe før "Ondskabens øjne". Hovedpersonen - en dedikeret FBI-agent ved navn Graham, der formåede at holde den undvigende Hannibal Lecter. Efter denne triumf Graham kommer til at forlade tjenesten, men kan ikke gøre det. I byen er der en ny skånselsløs seriemorder. Og FBI og politiet er magtesløse over for det. Den eneste måde at stoppe det - for at søge hjælp fra en psykiater, der ligesom ingen kender den indre verden af en morder - Hannibal Lector.

Dette projekt Ratner vandt også box office succes, og heller ikke i de mindst takket være deltagelse af stjerner som Anthony Hopkins og Edward Norton. Kritikere bedømt filmen er høj, men ikke som "Ondskabens øjne".

Tilbage i 1999, da jeg begyndte at arbejde på fantaticheskim blockbuster "X-Men", blev det planlagt, at filmen vil sætte Brett Ratner. Men i sidste ende, han droppede ud af projektet og blev erstattet af Bryan Singer. Han tog, og efterfølger til filmen. I 2006, da Singer skruet ned et tilbud om at fjerne den tredje del af franchisen, i instruktørstolen stadig viste sig at Brett Retner. Det var ham, der lavede en film "X-Men:. The Last Stand" Den kommercielle succes af denne film gav stødet til oprettelse af flere flere fortsættelser og forgængerne til den oprindelige franchise.

Næste bemærkelsesværdige mønster i karriere Brett Ratner - komedie "Tower Heist," hovedrollen Ben Stiller og Eddi Merfi. Maleriet var en af de mest succesfulde i kommercielle vilkår i 2011.

Den første fejl

I 2013 Brett Ratner forventer første fiasko i sin karriere. Han tog op iscenesættelsen komedie "Film 43". Stjerne Hollywood aktører såsom Hyu Dzhekman, Keyt Uinslet og Emma Stone har reddet billede fra box office bombe, men ikke reddet fra total nederlag kritikerne. Filmen modtog tre "Golden Raspberry", herunder værste instruktør. Grunden til dette var manglen på plottet som sådan humor og ærlig, så at sige, for en amatør.

Personlige liv

På det personlige liv Brett Ratner vides ikke så meget.

I 2011 mødte han med den russiske tv-studievært Marinoy Kim i Caribien. Marina, på opfordring af Brett, var til stede ved nedskydningen af hans film "Hercules". Det vides ikke, at de planlægger for fremtiden Marina Kim og Brett Ratner.

For et stykke tid, var der rygter om romantik med instruktøren sanger Merayey Kerri. Hvor lang tid gjorde denne roman og hvorfor endte - er ukendt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.