HjemlighedHavearbejde

Sådan dyrker du en vandmelon i Sibirien: tips gartnere-fagfolk

Hvis gartneren stillede spørgsmålet: "Hvordan dyrkes vandmelon i Sibirien?" - så skal han kende nogle særlige egenskaber ved at dyrke termofiløse plantetyper under forhold, der ikke er meget egnede til deres liv.

I den centrale zone i Rusland og i Sibirien har dyrkning af forskellige meloner længe ikke været nyheder. Det er imidlertid meget sjældent at møde disse planter i senge med almindelige gartnere. Typisk vokser folk sorter med små frugter og middelmådig smag, som f.eks. Sukkerdatter, amerikansk vandmelonvalg, også kendt som Sugar Baby, Sibiryak og Ogonek, arter opdrættet af indenlandske opdrættere. Det antages, at de giver de bedste frø af vandmelon til dyrkning af det under uegnede forhold. Normalt opdages dyrkning af meloner og kalebasser af gartnere som en form for excentricitet og ikke en reel mulighed for at modtage store og lækre frugter fra midten af sommeren til slutningen af efteråret.

Der er en væsentlig forskel på, hvordan man dyrker en vandmelon i forstæderne, og hvordan man gør det i Sibirien. Vækstprocessen begynder i midten af april, frøene gennemblødes i 20 minutter i en opløsning af mangan, hvorefter de placeres i et vækststimulerende middel eller en blanding af mikrofremstillingsmidler. I det forbliver fremtidige spirer i en dag. Det er også nødvendigt at sikre, at omgivelsestemperaturen ikke falder under 30 grader. Hemmeligheden om at dyrke en vandmelon i Sibirien er teknologien til hærdning af frø. For at gøre dette opbevares de i variable temperaturer i en uge. Eftermiddag i køleskabet, og om natten i rummet.

Til spiring af kimplanter anbefales det at bruge små potter, op til 7 centimeter høje og fyldt med frugtbar jord. Der er et trick i, hvordan man kan dyrke en vandmelon i Sibirien, det består i at hugse meget øverst på frøplaget før plantningen. Således er embryoen "hale" bar, og det bliver meget lettere for planten at give de første skud. Med den rette temperaturregulering kan resultaterne af denne handling ses på få dage.

Det er meget vigtigt at få stærke frøplanter. Et af de mest afgørende øjeblikke for dette er perioden 4-5 dage efter spiring begynder. Efter udseendet af cotyledonous blade skal placeres frøplanter på et varmt sted og sørg for at fodre den unge plante med en svag opløsning af kaliumpermanganat og sporstoffer.

Plantering af kimplanter skal udføres umiddelbart efter frostens afslutning i den første uge af juni. Til plantning er det nødvendigt at tildele en grundareal på mindst 3 m bred. Et af funktionerne ved, hvordan man dyrker en vandmelon i Sibirien, er kompostering og humus ved beregning af 10 kg pr. 1 m². Brug af gødning er ikke velkommen.

For sikret høst skal dækket være dækket af et ikke-vævet materiale af sort farve. Dette vil give din plante den nødvendige mængde varme til vækst og frugt modning.

Efter blomstringens begyndelse, som normalt forekommer i slutningen af juni, er det nødvendigt at bestøve planterne. Det skal gøres manuelt, ellers vil alle anstrengelser blive spildt. Det er også nødvendigt at begynde at rive pisken efter begyndelsen af æggestokken og afskære sideskuddene, som de ser ud.

De første frugter kan opnås inden for en måned efter æggestokkene.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.