Selv-dyrkningPsykologi

Psykologi af personaleledelse: mekanismer og love øger effektiviteten

I løbet af det sidste halve århundrede, udtrykket "psykologi personaleledelse" er ved at blive meget populære. Det bruges til at beskrive de grundlæggende funktioner, der er dedikeret til at forbedre effektiviteten af processen.

Human resource management er en aktivitet, der vedrører personaleledelse. Det bør tilstræbes at sikre, at der blev opnået organisationens mål eller virksomhed gennem brug af oplevelsen af arbejdskraft og talent af mennesker. Naturligvis den mest grundlæggende lov derefter er at øge effektiviteten af forvaltningen personale på grund af deres nødvendigvis tilfredshed med deres arbejde. Dette - den første baseposition.

For det andet, skal du sørge for at fokusere på det bidrag, der gør de ansatte til at nå virksomhedens mål.

For det tredje, den disciplin "Psykologi af personaleledelse" for nylig anbefalede at i stedet for streng regulering i samspillet mellem medarbejdere og chefen skulle komme samarbejdet atmosfære. Dens vigtigste funktioner er som følger:

- tilgængeligheden af produktive relationer i små arbejdsgrupper;

- orientering har ikke kun kundernes tilfredshed, men også personalet;

- personale må nødvendigvis være involveret i at nå organisationens mål;

- tilstedeværelsen af bundter af organisatoriske hierarki og uddelegering af autoritet til lederne af arbejdsgrupperne.

Svar på spørgsmålet om, hvordan man forvalter personale, hjælpe visse modeller.

Den første af disse, der er baseret på menneskelig motivation, er meget effektiv. Den er baseret på en løbende analyse af motiver, mål, holdninger og interesser for ansatte, der skal kombineres med de mål og krav i organisationen. Men denne proces bør ikke være voldelig, og human resource management psykologi hjælper med at finde "arbejde" mekanismer, til medarbejderne selv ønsker at gøre det. Derfor bygger på HR-politik vil blive baseret på det mål at styrke den moralske og psykologiske klima og udvikling af menneskelige ressourcer.

Den anden model går ud fra, at der findes en ramme af forvaltningen, som giver dig mulighed for at oprette særlige betingelser for at udvikle initiativet, ansvar og selvstændige erhvervsdrivende. Desuden skal det bemærkes, at det anbefales at øge niveauet af kommunikation og organisation til organisation, for at fremme udviklingen af tilfredshed med deres arbejde. Som et resultat, begynder det at udvikle en corporate stil guide.

Den tredje model, der byder på den disciplin "Psykologi af personaleledelse" er en af de mest effektive. Vi taler om uddelegering af sine beføjelser, når medarbejderne overdraget ansvaret, kompetence, retten til at træffe vigtige beslutninger på egen hånd, samt at gennemføre dem. Dette er - en af de mest avancerede styresystemer.

Den fjerde model indebærer, at begrebet "antreprenerstvo" ligger til grund det. Dette koncept består af to "Samarbejde" og "interne". Det vigtigste faktum er tilstedeværelsen af iværksætteraktiviteten i den interne organisation, som den enkelte medarbejder tilhører hans arbejde som iværksætter, innovatør og skaber.

Den femte model indebærer en samarbejdsforhold i organisationen, når basen bliver ikke så meget autoritet hovedet som et ligeværdigt forhold med personalet. Derfor vil den enkelte medarbejder kunne deltage aktivt i udformningen af de mål og grundlæggende strategi for organisationen.

Disciplin "Psykologi af personaleledelse" - er en dynamisk videnskab, som konstant tilbyde innovative tilgange.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.