SundhedOp med at ryge

Hvordan man kan stoppe nasvay?

I dag nasvay mere tilgængelig end alkohol eller cigaretter. Og prisen er ikke signifikant forskellig (endnu billigere end cigaretter). Da det viste sig efter meningsmålingerne, mange presser på for brugen af nasvay ønske om at stoppe med at ryge. Paradoksalt nok ikke en hindring, og nikotinafhængighed stiger, fordi kast nasvay, viser det sig, er ikke lettere end at glemme de tunge rygere af cigaretter. For at erstatte en vane kommer en anden (og nogle gange endda sameksistere sammen, begge). Foretag nasvay let at give så en meget, meget svært ...

Bestem at bruge stoffer blandt publikum er umulig: det kræver ikke injektion, tygge osv zanyuhivanie - Denne ting er placeret enten under tungen eller under hans læbe og holdt indtil det er i kraft. Selvfølgelig, på dette tidspunkt, ingen tænker på, hvordan man kan holde op nasvay. Forståelse kommer senere, meget senere ... Og alligevel - "fange" en underlig følelse af afslapning og lys uklarhed i øjnene, der varer ikke mere end ti minutter.

Effekter af brug nasvay påvirket, når en person bevæger sig ind og begynder at erhverve en psykologisk afhængighed. Den periodiske udseende blærer på de udvendige sider af munden, kvalme, opkastning og endda diarré - lys, uanselige blomster. Derefter begynde at modne og frugt: knækkede tænder og selv deres rødder i unge klart mentale udvikling er forsinket, forværrede hukommelse, mistede balancen. Og det ser ud til at være nok til at spekulere på, hvordan man kan stoppe nasvay? Men forholdet - kraften i store, hver gang, oprigtigt lover mig selv, at det er den dosis - den sidste mand rækker ud efter nye og nye (og, selvfølgelig, hver gang - "den sidste"), "kaster" og trygt Skridtstillingen til infertilitet og kræft.

Onkologi undersøgelser har produceret chokerende tal: ud af hundrede mennesker med kræft i strubehovedet, læber eller tunge, firs forbruges over nasvay! Desuden stoffet undertrykker immunsystemet, så du kan "klamre" til alle virussygdomme. Kroppen hurtigt spilder væk, og tænkt over, hvordan at holde op nasvay kommer med en frygtelig forsinkelse: sundhed er tabt for evigt ...

Ifølge nogle rapporter, i nasvay undertiden tilføjet til smør, kamel møg, kylling gylle. Gartnere vandes planter, i høj grad at fortynde gødningen, eller de "brænde", og i sammensætningen af nasvay det forbliver ufortyndet. Forestil dig, hvad en "raslende" en blanding af: tobak (i sig selv en stærkt irriterende), men kalk, og endda kylling gylle!

Interessant, EU forbød import røgfri tobak og RF nasvay tildelte register nummer, og stoffet bliver fuldt tilgængelige.

Officielt holdt UFS ekspertise nasvay solgt af forhandlere af krydderier på markedet, viste, at sammensætningen indeholder: arsen og bly (giftstoffer), cadmium (et toksisk metal), DDT (brænder slim, der forårsager gastritis og mavesår), strøelse kylling (kilde indvoldsorme "buket" af bakterier, hepatitis).

Er mennesket skabt til ubetydelig rolle selvdestruktion? Med hver dosis, er du ødelægger kroppen. Hvis dette er din vilje, fortsætter. Tænk først over, hvad der kunne blive venter på dig til at komme og hvad der vil aldrig være: en gang i armene på en elsket en, dit eget barn smil, glade øjne forældrene. Virkelig ildelugtende nasvay - en værdig erstatning af alt dette? Drop, stadig kan ...

Hvordan man kan stoppe nasvay? Tag en forsætlig beslutning. Smid alle bestande nasvay. Bered dig selv og kassere de grønne bolde, skæmmende liv. Ja, det vil være meget, meget svært. Ja, der vil være irritabilitet og endda søvnløshed. Efter at have udholdt et par uger. Efter alt, er det det værd. Træn, hvilket gør indhente den tabte tid. I en ung krop er stadig så meget reserve kraft! En måned senere, vil afhængigheden blive holdt fuldt ud. Og Gud forbyde, at der ikke længere skulle tænke over, hvordan man kaster nasvay, hverken du eller dine fremtidige børn!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.