Kunst og underholdningFjernsyn

Amerikansk skuespillerinde Melanie Stone

Melanie Stone - det er en amerikansk skuespiller på film, som først dukkede op på skærmen i 2013 i filmen "Jul på dollaren."

CV

Om denne skuespiller kender meget lidt. Det er ikke alt for annoncere fakta og begivenheder fra hendes liv, og medierne er ikke aktivt søge at indhente disse oplysninger. Sandsynligvis fordi skuespillerinden er endnu ikke meget populær i Vesten og i Rusland.

Kendt for sikker kun at hendes højde er 156 cm, vægt - 45-50 kg. Krop er atletisk. Øjnene er brune med en antydning af hasselnød, mørkt hår. Ud over de ydre tegn på hende, er næsten ingen oplysninger. Du kan bedømme skuespillerinde for hendes arbejde i filmen, hvor der ikke er for meget.

Melanie Stone: Filmografi

Den første rolle i en film, har skuespillerinden været i et lav-budget familie film af de mest elskede amerikanske ferie - jul. Filmen hedder "jul for en dollar." Han kom ud i 2013. Så var der en fantastisk billede af "Survivor", udgivet i 2014. Filmen fortæller historien om en pige, som af skæbnen er ukendt for hendes planet, hendes rumskib styrtede ned. har hun nu at finde et fælles sprog med den lokale befolkning for at overleve. I samme år udgav de en anden film med Melanie Stone, der kaldes "One Shot". I 2014 blev det udgivet et par film, hvor Stone spillede en lille rolle. Men i alle disse film, hun optrådte kun i episoderne.

Her er en kort liste over film med skuespillerinden:

  • "Jul på dollaren" (2013);
  • "Christmas Dragon" (2014);
  • "Mythic: Quest for Heroes" (2014);
  • "Mythic: Dark Times" (2015);
  • "Waffle Street" (2015);
  • "Mythic: Necromancer" (2015);
  • "Mythic: Stål Crown" (2016);
  • "Mythic: Godslayer" (2016).

En reel succes for skuespillerinden er blevet en fantasi, eventyr "mytisk: Quest for Heroes", som blev udgivet i husleje ved udgangen af 2014, hun udførte rollen, hvor hovedpersonen, hvis navn er Marek (Marek). I dag kom fem film af franchisen "mytiske", som hver især medvirkede Melanie Stone. Skuespillerinde i øjeblikket er i sin professionelle sparegris omkring tyve film, næsten alle af dem er enten lav-budget eller hun spiller en mindre rolle der.

konklusion

Selvfølgelig har skuespillerinden Melanie Stone endnu ikke har erhvervet sig et verdensomspændende ry og mange millioner af fans, men hendes skuespil talent, en behagelig, mindeværdig udseende og evne til at arbejde, før eller senere vil bære frugt, og det formentlig stadig taler. I mellemtiden kan seerne se det kun en lille liste over film, men det er nok til at vurdere Melanie Stone og hendes arbejde højt. En stor del af hendes arbejde filmet i genren af fantasi, eller jul, familiefilm. Derfor publikum, som i øjeblikket ville være mest interesseret i sit arbejde, primært til børn eller teenagere.

Mest populære skuespiller, at hendes modvilje offentliggøre sit liv skabt omkring hendes personlighed areolas hemmeligheder, en slags tåge. Og det faktum, at det ikke er meget ofte sekulære møder vises på Hollywood skuespillere, kun yderligere skjuler skuespiller fra publikum øjne og kameraer af journalister. Nu skuespillerinden fjernes i flere film, årligt går gennem to eller tre film, hvor hun spiller den vigtigste eller sekundær rolle. Denne professionelle frugtbarhed viser alvorlige hensigter Melani Stoun bliver virkelig populære amerikanske skuespiller.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.