FinanserForsikring

Hvor og hvordan at forsikre bilen uden nogen ekstra forsikring?

At købe en bil, har vi ikke altid tænke på de fremtidige meromkostninger. Hvis du afsat udgifter til diverse tuning, vinterdæk og alle mulige "gadgets" såsom sæde dækker læder ung antilope, den mest betydningsfulde bidrag til køretøjet er forsikring. Men hvordan og hvor man kan forsikre en bil? Anmeldelser af virksomheder, der tilbyder lignende tjenester, er så varieret, at gøre det rigtige valg er ikke altid let. Med henvisning til diverse IC, er mange kunder ofte konfronteret med det faktum, at der ud over den faktiske Bilforsikring, de stille yderligere betalte ydelser. Vi taler om livsforsikring, fragt og så videre. Det er vigtigt, men ofte ikke har brug for det i øjeblikket, er det ikke? Og desuden, hvis der er sådan et ønske, kunden kan bede personalet på deres anmodning. Men det er teksterne. Så, hvordan man kan forsikre bilen uden ekstra forsikring, og hvad du skal gøre?

typer af politikker

Oftest forsikringsaftalen er umiddelbart køretøjet efter købet af auto og forlænget årligt. En undtagelse kan være den situation, hvor en alder af den købte køretøj overstiger 10-12 år: i sådanne tilfælde kan nogle virksomheder og gøre nægte service. På nuværende tidspunkt er de mest populære to typer af politikker:

 • Hull - at forsikre maskinen (a) kan være både mod tyveri, og fra enhver skade;
 • CTP - indebærer tab ejer fremmede maskiner berørt af din uagtsomhed;

En vigtig advarsel :, i tilfælde af en ulykke, du nødt til at vælge præcis hvor du anmode om tilbagebetaling af afholdte tab i forsikringsbranchen tilfælde at modtage betalinger fra de to politikker ikke kan, så hvis du har både skadevolders og CASCO.

Ved at købe en eller andre forsikringer, køretøjets ejer først og fremmest på udkig efter de mest gunstige vilkår, og service pris i dette tilfælde spiller en vigtig rolle. Derfor, før at underskrive en traktat, bør nøje gennemgå alle sine nuancer.

For så vidt angår livsforsikring er nødvendigt

Underskrivelsen af kontrakten, er mange bilejere konfronteret med det faktum, at der ud over de basale tjenester, de tilbyder at udstede en politik for yderligere risici, for eksempel for at sikre livet for føreren. Disse betalinger er de mennesker nedsættende kalder "dopami". Undertiden svigt af disse tjenester medfører umuligheden af registrering af politik eller en betydelig forsinkelse i timingen for dens modtagelse. Er det muligt at forsikre en bil uden livsforsikring? Det viser sig, at man kan, men nogle gange processen kan tage lidt tid. Så hvis du forsikre en bil uden livsforsikring i "indfødte" virksomheder nægter og behandlingstiden er ved at løbe ud - det er lettere at se de andre virksomheder, der leverer tilsvarende tjenesteydelser. Og hvad hvis Storbritannien ikke ønsker at ændre?

Hvad gør man hvis man er blevet afvist

På grundlag af den russiske lovgivning, behøver du ikke at betale for ekstra muligheder. Så hvis, for eksempel, "Rosgosstrakh" at forsikre en bil uden en "særlig stadier" nægter og politisk gruppe forandring tjeneste ikke har tid eller lyst, kan du forsøge at påvirke forsikringsselskaberne ved lov. Som regel, folk gør ud forsikringen, betaler ingen opmærksomhed på den overbetaling, men hvis det principielle spørgsmål for dig, en simpel samtale med de ansatte i selskabets resultat ikke bringer - at gå til domstolene eller anti-monopol-udvalget.

For at vinde sagen for sikker på, vi nødt til at bevise, at ledere er tvunget til at betale en ekstra service, hvor du ikke behøver. Til dette passer en skriftlig dispensation, der er opført som en årsag til den manglende evne til at underskrive aftalen uden livsforsikring. Hvis en sådan papir til at give dig afvise, det faktum, at fiasko kan optages på en telefon eller diktafon - det kan hjælpe bevise din sag. Mest sandsynligt, vil du vinde retten, og alle til fejlen vil blive returneret, men nerverne er nødt til at trække sig smuk.

Derudover er der en mulighed for, at fornærmede forsikringsselskaber vil give oplysninger om dig som kunde uagtsom til deres partnere, og til at udstede den politik i fremtiden vil være problematisk. Hvis dette er sket for dig - straks klagede til monopolbekæmpende kontor, anklagemyndigheden og retten. Pisk alle klokker, sandheden er på din side, fordi at forsikre en bil uden nogen ekstra forsikring nødvendig for at profilere virksomheden, og der er ingen lov tvinger ham til at betale dig for det, du ikke har brug for.

En anden måde

Hvis ødelægge nerverne og spilde tid på retssager ikke vil, kan du prøve at gøre det uden at forværre forholdet til organisationen, der betjener den politik. Her er en anden, mindre "blodig" måde at forsikre bilen uden ekstra forsikring. Lille instruktion:

 1. Gå til hjemmesiden for det valgte selskab og finde der oplysninger om de grundlæggende satser for forsikring satser og betalingsoplysninger.
 2. Brug anvisningerne fra Central Bank of Den Russiske Føderation, uafhængigt beregnede mængden af forsikringspræmien. Gør det nemt på de respektive hjemmesider i denne henseende der er masser af instruktioner og eksempler.
 3. For at betale for ydelser, men så du har på dine hænder en check eller en kvittering der angiver formålet med betalingen, hvor du er nødt til at skrive en "Betaling af forsikringspræmier, CTP forsikringspolice, bil" ... "staten nummer xxxx."
 4. Fjern de kopier af følgende dokumenter: pas, titel eller registreringsbevis køretøj, kørekort alle, der er optaget til forvaltningen af dette køretøj, den diagnostiske kort eller bevis for teknisk inspektion, en check til betaling af forsikringspræmien.
 5. Udfyld ansøgningen om at indgå en kontrakt for forsikring (formularen kan findes på "Bank of Rusland" site).
 6. Made in duplo følgebrev, som foreskriver en henvisning til følgende love: Lov nummer 40, red. fra 11/04/14; stykker 1,4-1,6 "forordninger om reglerne for ejere af køretøjer obligatorisk ansvarsforsikring" nummer 431-P, godkendt "Bank of Rusland."
 7. For at dække brev sætter ovenstående liste over dokumenter og deres kopier.
 8. Personligt bringer vi alle af ovenstående i forsikringsselskabet kontor og kræve stemplet kvitteringen dato på din kopi af følgebrevet.
 9. Hvis vi tager den fulde dokumenter i selskabet personale nægtede, vi sender dem med posten, kvittering anmodet, skal du sørge for opgørelse investering.

Oftest, efter alle disse trin, forsikringsselskabet ikke stille spørgsmål og udarbejde en politik uden at pålægge yderligere tjenester.

Hvordan og hvor man kan forsikre bilen for CTP

Få en bilforsikring kan være næsten enhver virksomhed, der leverer tilsvarende tjenesteydelser. Den mennesker CTP kaldes blot "avtograzhdanki" som en forkortelse af "lovpligtig forsikring for ansvarsforsikring af bil." For at få det, behøver du ikke ofte brug for at underkaste sig den inspektion af selve køretøjet, men manglen på CTP straffes med bøde.

Så hvor forsikre bilen for CTP? Ved første øjekast kan det synes, at prisen for den politik vil være omtrent den samme i enhver virksomhed, men i praksis er dette ikke tilfældet. Men du behøver ikke jage den billige, først og fremmest har brug for at tænke over, om din IC at kompensere de tab, du kan, hvis det er nødvendigt. Her er nogle kriterier, der bør målrettet:

 • Prisen på forsikring. De lave omkostninger af politikken - det er ikke altid en god ting, det er bedre at holde sig til den midterste prisklasse.
 • Rating-assurandør. Hæderkronede organisationer tilbyder ofte en bred vifte af tilbud og rabatter, og det ry, de har vist sig.
 • Levering af yderligere tjenester. Nogle gange er det camoufleret bag indførelsen af aktierne helt unødvendige tjenester til dig, sygesikring, ejendom, liv og andres.
 • Bekvemmelighed placering. Tænk over, hvordan det vil være bekvemt for dig at besøge kontoret af selskabet i tilfælde af behov.

CASCO

En anden meget populær type politik er CASCO. Forsikring bilen i dette tilfælde er det muligt i tillæg til CTP, selv om dette ikke er obligatorisk. Listen over risici i henhold til denne kontrakt kan indeholde næsten alt:

 • tyveri;
 • skader i tilfælde af en ulykke;
 • glasskår fra en sten væk fra under hjulene på bilerne gå videre;
 • hakkede hjul;
 • falde fremmedlegemer, såsom istapper eller mursten;
 • buler og ridser af ukendt oprindelse
 • andre risici.

I dette tilfælde er det ligegyldigt hvem der er skyld i forsikringsbranchen tilfælde vil betalingen stadig dække tab. Det hele afhænger kun af udgifterne til politik - jo større de mulige risici er medtaget i det, jo dyrere er det. Så, som du kan forestille dig, Hull - sjov er ikke billigt, udgifter til bilforsikring er ofte 10-15% af prisen på selve køretøjet. Men på trods af de høje omkostninger, CASCO forsikring er meget populær, især blandt nye førere.

I dette tilfælde er svaret på spørgsmålet "hvordan at forsikre en bil uden ekstra forsikring" er ganske vanskeligt. På grund af det faktum, at skroget er helt frivilligt, er forsikringsselskaberne forsøger at sætte så meget som muligt yderligere krav. Der er tilfælde, hvor den "foretagsomme" manager tilbyder uerfarne bilister yderligere formalisere en politik for alarmen i tilfælde af pludselige lukning (angiveligt uden dette punkt at forsikre bilen mod tyveri umuligt). Desværre er vanskelig at bekæmpe disse fænomener - lettere at skifte forsikringsselskab.

Hvad påvirker prisen på CASCO

Reflektere over hvor at forsikre bilen på Hull, er det nødvendigt at tage hensyn til nogle af de faktorer, der kan påvirke prisen på politik. Oftest er det afhænger af:

 • bilmærke og dens værdi - jo større det er, jo dyrere politik;
 • en alder af bilisten og køreoplevelse - hvad det er, jo billigere den politik;
 • "Antikken" af selve maskinen - den nyere bilen, jo billigere forsikring, og køretøjet er ældre end 10-15 år og kan ikke forsikre;
 • tilstedeværelse og niveau af tyverisikringssystemer;
 • sted og betingelser for bil - gården, garage, bevogtet eller ubevogtet parkeringsplads;
 • værdien af franchisen - skader, der ikke overstiger størrelsen af franchisen, elimineres for kunden personlige midler;
 • tætheden af befolkningen i regionen drifts- biler - for eksempel risikoen for en ulykke i byen er meget højere end i en lille landsby.

Desuden kan omkostningerne til skrog forsikringspolice stige:

 • en liste over forsikringskrav;
 • placere auto reparation - automatisk udvælgelse af Storbritannien vil være billigere, men reparationen der kan resultere i en pæn sum;
 • procent grænse for størrelsen af den betaling, når den forsikrede begivenhed;
 • udbetaling i tilfælde, hvor bilen ikke kan repareres og skal bortskaffes;
 • muligheden for "Green Card" til rejser i udlandet;
 • ekstra livsforsikring føreren eller passagerer;
 • muligheden for registrering af rater;
 • kompleksiteten og timingen af procedurerne for håndtering af situationen i tilfælde af anerkendelsen af forsikringen;
 • mere.

Forsikring via internettet

I de seneste år, uanset hvilken form for politik du arrangerer, store forsikringsselskaber tilbyder kontrakt udarbejdelse tjeneste eksternt. Så, hvordan man kan forsikre bilen via internettet, og hvordan det er pålidelig? Til at begynde, vi konstatere, at på trods af, at denne service er meget praktisk, er det stadig ikke helt sikker. Tillid i dette tilfælde er det nødvendigt kun stabile bevist selskaber. Så før du beslutter dig for at forsikre bilen via internettet, omhyggeligt læse anmeldelser om organisation, der tilbyder en sådan tjeneste, eller mellemmand middel.

Essensen af processen er som følger:

 • Du vælger forsikringsselskabet og du går til sin officielle hjemmeside;
 • omhyggeligt at studere betingelserne for registrering af Hull og ansvarsforsikringens politik, vælge den rigtige og lade online-ansøgning om registrering;
 • i nogle tilfælde, bliver nødt til yderligere at udfylde et kort spørgeskema, som indeholder oplysninger om bilen og andre kategorier oplysninger;
 • angive dato og tidspunkt, hvor du gerne vil tage kurer forsikringsselskab.

I løbet af denne periode, efter at behandlingen af oplysninger komme til dig en budbringer med en færdig forsikring, som vil blive udbetalt på stedet ved modtagelsen. Du kan også vælge, hvor du sætter dokumentet - i hjemmet eller på jobbet, som du foretrækker, det vigtigste - at være der på det aftalte tidspunkt. Dette er ganske praktisk, da det ikke er nogen grund til at bruge kostbar tid på ture til kontoret, behøver ikke at "hænge ud" i en trafikprop, stå i kø til lederen og kassereren, og så videre. Din tid og dine nerver vil forblive med dig.

For ikke at spilde tid på et besøg på selskabets kontor, kan du også benytte sig af særlige agenter, formidlere, som ofte også har deres egne sider på internettet. Agent - en fysisk person, der har kontrakt med et forsikringsselskab og en leverandør af formidlingstjenester. sådanne mennesker får ofte fra 10 til 20% af udgifterne til den politik, så hvis du benytte sig af en og samme person hele tiden, kan det endda gøre dig til en rabat, og den politik vil koste lidt billigere. Dog må det da være dobbelt forsigtig med ikke at "løbe ind" en svindler.

Kredit bil - en tvungen valg af forsikringsselskabet

Men spørgsmålet om "hvor at forsikre bilen, taget på kredit" er ikke værd overhovedet. Faktum er, at den bank, der har udstedt lån til køb af biler, oftest sende kunden til en bestemt virksomhed, som de har er indgået en ekstra service kontrakt. Hvis du ikke forsikre kredit bil præcis, hvor du sagde, at de penge, du sandsynligvis få.

Men der er en advarsel: de fleste af bankerne ikke samarbejder med en IC, men at kunderne rapporteret "glemme". Så før du foretager et lån, så spørg repræsentanten for pengeinstituttet en liste over alle de organisationer, som de arbejder, og vælge den, der passer dig bedst. Senere, ved afslutningen af kreditaftalen, kræver evnen til at blive serveret lige der, hvor du er komfortabel. Oftest bankerne ikke ønsker at miste kunder på grund af en sådan "bagatel" og gå fremad.

nuancer af forsikring

Der er også nogle særlige tilfælde, hvor udførelsen af politikken kan være vanskeligt. Her er du for eksempel vide, hvordan at forsikre bilen uden inspektion? Det synes at være noget, men der er nogle nuancer. Nogle forsikringsselskaber tilbyder deres kunder får en "politik med den betingelse." Dette betyder, at dokumentet vil blive givet til dig, men det vil kræve at skrive en erklæring om, hvad du accepterer at give pass inspektion senere, såsom i løbet af ugen.

Desuden kan du blive bedt om at udstede en kortsigtet politik, der er at forsikre bilen for en måned eller to uger. Det er bare det samme, og det betyder, at denne gang vil du have tid til at passere inspektion og komme tilbage bag vigtigste "Sikkerhed" dokument. Hvis det er på tide at omstrukturere forsikringen og gamle tehtalon gyldig i endnu seks måneder, så pereprohodit det ikke er nødvendigt, er det muligt at udstede en politik om hvad de skal spise. Og hvis du har købt en ny bil, inspektion billet, du ikke har brug for, fordi du kun vil finde sted efter tre år.

På grund af den markante styrkelse af politikken, ville nogle bilejere gerne arrangere det tidligt på "gamle" priser. Men er det muligt at forsikre bilen på forhånd, kender ikke alle. Forlænge gyldigheden af ansvarsforsikringens politik kan ikke være tidligere end en måned før sin udløbsdato. Så de bilister, der har gyldighed den obligatoriske forsikring udløber i begyndelsen af maj, kunne teoretisk set spare lidt, selvfølgelig, hvis du gættede datoen for takstforhøjelse.

Med CASCO Situationen er endnu værre - hvis du fornyer en eksisterende politik, kan det gøres tidligst to uger inden udgangen af den foregående. Og hvis du laver en ny eller ønsker at ændre forsikringsselskabet, kontoen er umiddelbart og fuldstændigt i dagevis. Men den politik "med forbehold" kan udstedes i nogle virksomheder. Det betyder, at forsikringsaftalen mærket vil blive indført, at dens gyldighed periode starter fra datoen for at passere den fornyede inspektion af køretøjet, datoen for der er overdraget til dagen før udløbsdatoen for forsikringen. Gem måske være i stand til, men i tilfælde af en nødsituation kraft sådan traktat ikke.

Selvfølgelig er det bedst at ride uden uheld, fordi hvordan kan du vide, om bilen er ganske vanskeligt forsikret. Desværre er en komplet forenet database over forsikringsselskaber ikke eksisterer, er der kun SAR-data, hvor svaret kan fås ved at kende antallet af politikken. Hvis du ikke ved, hvad svaret bliver nødt til at søge direkte fra deltagerne ved uheldet, som nogle gange sker åh hvor svært.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.