FormationVidenskab

Oprindelsesregler

Den faktiske oprindelse rettigheder er ukendt indtil nu. Selvfølgelig er der mange plausible teorier, men ingen af dem er accepteret af alle og enhver.

Oprindelsen og karakter af retten

Nedenfor er den grundlæggende teori. For at forstå, hvad der er rigtigt, er det nødvendigt at undersøge de særlige kendetegn ved hver af dem.

Juridisk positivisme

Denne tendens i retspraksis er meget vigtigt og betydningsfuldt. Dzhon Ostin - dens stamfader. I dette tilfælde er det ret anses for at være den kommando af linealen, det vil sige en person, der står i embedet. Kommando i princippet ikke kan komme fra en bestemt person, men fra kroppen med offentlig myndighed.

Positiv lov er kun gyldig, når folk er klar til at adlyde ham. Statens magt er specifik. Positiv kan kaldes kun de love, der kræver udlægning af bestemte opgaver. Samt tilstedeværelsen af visse sanktioner, der ville komme, hvis disse forpligtelser ikke er opfyldt.

Loven skaber den, der kan skabe det, og det betyder, at udførelsen af den er obligatorisk.

sociologisk teori

Spørgsmålet er i den "frie ret". Det hænger sammen med, at retten til at udvikle, afhængigt af den tilstand af samfundet. Der er visse mennesker, der er kaldet til at finde ud af de borgernes behov og omsætte dem til lov. Ifølge denne teori, oprindelsen af rettighederne grund af det faktum, at vi alle har behov, tilfredshed, som fører til velvære i samfundet.

I dette tilfælde har en stor rolle retslige fortilfælde. Dommere - det er de mennesker, der ved, hvad det kræver at borgerne. Deres mening har stor troværdighed. Præcedens - den vigtigste retskilde.

Psykologisk teori i lov

Lige her er det ses som noget, der er i det menneskelige sind. Repræsentanter for denne teori hævder, at oprindelsen af de rettigheder, der er forbundet med følelsesmæssige og intellektuelle processer er konstant finder sted i psyken af individer.

Selve essensen af retten er bestemt af psyken af individer. Det betyder, at folk, der har ret til at oprette love, skal tage hensyn til den sociale psykologi individer. Effektiv højre - en ret, som opfattes korrekt, virker på den person, på et ubevidst plan.

Teorien om naturlig lov

Det er relateret til det faktum, at oprindelsesreglerne ikke er forbundet med nogen menneskelige egenskaber, at den er baseret på naturens love. Det er naturligt og vores fra fødslen.

Repræsentanter for den teori, mener, at der er visse kræfter, der er fuldstændig usynlig hælde os at udføre bestemte handlinger, der er nødvendige for samfundets velfærd.

Naturlig lov - det er det, gav folk en bestemt indstilling, hvilket bidrog til at opnå alt det, vi har i dag. De bestemmer vores udvikling, forbedring og så videre. Naturlig lov er direkte forbundet med moral, som synes konkret grundlag.

marxistisk teori

Det kaldes også klassen. Den er baseret på det faktum, at loven har til formål at sikre, at behov ikke alle mænd, men kun den herskende klasse, der er vilje herskere, som blev indarbejdet i loven. Det, der sker i landet, primært som følge af den økonomiske situation. Økonomi, såvel som forholdet mellem ejendommen - det er noget, som alt er bygget.

Patriarkalsk teori om oprindelsen af staten og loven

Samfund - er en antydning af familien. Familien - lederen af sin far. I oldtiden, folk levede af visse grupper, der er ændret, forenet, vokser. I hver sådan gruppe var de ældre, der alle anerkendte far i familien. Oprindelsen af lov og staten er relateret til det tidspunkt, hvor disse grupper er blevet for stor.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.