BilerSUV'er

GTS - terrængående køretøj indenlandske produktion

Russisk territorium for det meste består af ufremkommelige områder. Og bevæger sig gennem dem til konventionelle biler er simpelthen umuligt. Så vi er nødt til at erhverve specialudstyr stand til at overvinde enhver forhindring. En fremtrædende repræsentant for sådant udstyr er blevet sporet ATV'er GTS.

Hvordan det hele begyndte

Anden mrovaya krig viste borgere, hvor vigtig teknik er i stand til at videregive ethvert terræn. Derfor, efter krigen, designere og ingeniører begyndte at udvikle terrængående køretøjer. Selvfølgelig ikke forbereder sig på krig. Planen var at bruge teknikken til udvikling af de nordlige lander i landet.

Og indsatsen har bragt succes. Allerede i 1954 blev det præsenteret de første eksemplarer af GTS. SUV havde en kabine med front placering, motor sektion og ladet. Det producerer modeller på Gorky Automobile Building Plant. Der er også denne model har fået navnet på fabrikken GAZ-47. Grundlaget for udviklingen blev taget produktion af militært udstyr. Mere præcist - T-60 og T-7.

Model opkaldt efter de første bogstaver i ord, der indikerer tilknytningen af maskinen - sporede transportør terrængående køretøj.

muligheden for terrængående køretøj

Designere er ikke spildt tre års udvikling projekt. Rover GTS, egenskaber, der gør den unik på det tidspunkt, var umagen værd. Han har den bedste langrend blandt teknologien på det tidspunkt. Selv tanke fik stukket i en sump eller sand. Udviklerne af disse mangler er blevet udbedret. Som et resultat, terrængående køretøj var bredere spor. Hver af dem blev forøget med tredive centimeter. Denne fremgangsmåde reducerede teknikken jordtrykket. GTS var i stand til at overvinde ikke kun sumpen, men de snedriver.

Og vandet er ikke en hindring for GTS. SUV i stand til at krydse floden ford ved lav strøm. Dybden bør ikke overstige et hundrede og tyve centimeter. Dog er afstanden begrænset til halvanden kilometer. Under sådanne betingelser kan terrængående køretøj krydse vand forhindringer uden yderligere træning. Desuden er dens hastighed styres af driften af sporene. Hvis hastigheden af strømmen af floden er meget stor, den GAZ-47 mistede stabilitet på grund af et stort område i den undersøiske side. Der var en risiko for hæl og oversvømmelser, hvis teknikken nærmer kysten bag. Få det tørre land rover kunne kun i områder med en blid skråning, der ikke overstiger tyve grader.

Endvidere TCU (ATV) er i stand til at overvinde hældningen tres procent gully bredde 1,3 meter, højden af væggen med tres centimeter.

anvendelsesområde

ATV'er GTT, GTS specielt udviklet til brug i barske miljøer. Til denne teknik blev udført med forbedret ydeevne og øget pålidelighed. Terræn køretøj har med succes arbejdet i den nordlige, Fjernøsten, sibiriske regioner, Centralasien og endda Antarktis. Der kunne de transportere selv med fly, med fly AN-12 og IL-76. Den temperatur, ved hvilken det er muligt at betjene maskinen, repræsenterede området fra minus til plus fyrre og halvtreds grader.

GAZ-47 blev udnyttet med succes på det militære område. Desuden har rover været meget anvendt i byggeri, geologiske og videnskabelig forskning, konstruktion og anvendelse af olie- og gasledninger, under redningsaktioner. Et andet anvendelsesområde - transport af gods i traileren vejer op til to tons.

Funktioner af maskinen

GTS (ATV), kendetegnet ved, at kraftenheden og transmissionen er anbragt i den forreste del af maskinen. Som forhjulstræk.

All-metalhus. Dets vigtigste elementer er motorrummet, kabine med to døre, fragt platform med markise. Interessant kabine varmesystem. Monteret varmeblæser til opvarmning. Men bladet havde bøjet i den modsatte retning. Som et resultat, er luften fra kabinen ikke skubbes ud. Omvendt er den kolde luft trækkes ind radiatorsystemet. Der er det opvarmet og kommer ind i kabinen.

tekniske egenskaber

Besad CTA (ATV), følgende dimensioner: længde 4,9 m, bredde 2,4 m og en højde på to meter. Når denne vej clearance var fyrre centimeter.

Terrængående køretøj udstyret med den seks-cylindret firetaktsmotor karburator GAZ-61. Han gav magt firs-fem liter. Gearkasse havde en bagside, og fire forreste hastighed. At starte motoren monteret starteren elektriske, pneumatiske og batteriets kapacitet på 24 volt.

Torsionsstang suspension. Fremstillet i form af fem valser, der kan forbedre ydeevnen af alle terrængående køretøjer. De er fremstillet af en blanding af gummi og mineralske stoffer.

GTS SUV stand til hastigheder på op til 35 kilometer i timen på en hård jord, ti kilometer i timen på sne og fire kilometer i timen i vandet. Brændstof i tanken er tilstrækkeligt til 400 kilometer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.