Nyheder og SamfundMiljø

Diskuter det gamle spørgsmål, uden hvilken der ikke kan?

Universe - er ét stort rum, hvor stimle galakser, planeter, stjerner, og en masse kendte og ukendte. Og alt er indbyrdes forbundet med usynlige men håndgribelige tråd af eksistens.

Planet, for eksempel, afhænger af den kosmiske harmoni, og livet - fra udstråling af solen og ilt nok. Og hvis du spørger enhver forbipasserende, at uden hvilken der ikke kan allerede hørt de velkendte svar. Men den mand vil ikke leve uden mad og vand, sollys og luft - det er så alle kender. Men hvis du graver lidt dybere, så tapede hele systemet som en uadskillelig forbindelse mellem mennesker i samfundet og naturen.

Og i dag er vi dykke ned i dette interessante emne og besvare det evige spørgsmål: Hvad er uden hvad der kan ikke eksistere?

Om eksistensen af en hel

Eksistens selv siger, at den skabning er, og det er nogen eller noget er kontrolleret. Det kan være vitale behov, uden hvilken denne virksomhed ikke vil fungere. Det bare dør. Derfor, at uden hvilken der ikke kan eksistere for at løse mange tusinder af år siden, startende med Pithecanthropus. Og i dagens verden, denne viden er undervist i skoler, og har hvert barn forstår tilstedeværelsen af komplekse sammenhænge i verden. Lad os i detaljer undersøge, om der af mennesket i forskellige roller.

menneskelige eksistens i samfundet

Selvfølgelig, i denne alder på den person kan ikke eksistere uden samfundet. Og dette er ledsaget af en række årsager. På hele kloden er der mere end otte milliarder mennesker af forskellige nationaliteter, og alle af dem er besat af fælles bekymringer, der omgiver dem på alle sider.

Samfund - det familie og venner, bekendte og arbejdskolleger, kulturelle aktiviteter og klubber, foreninger og foreninger. Nogen består uforvarende i en bestemt social bevægelse. Dette er dikteret af selve livet. Bare gå væk ind i skyggerne, hvor omkring en tusind såsom avancerede individer, der ikke vil arbejde. Det er i virkeligheden, er at fratage dig alt. Derfor, folk involveret i arbejdsaktiviteter og alle mulige klasser. Og her den store rolle spilles af følgende faktorer:

 • Økonomisk - at tjene penge og fodre deres familier.
 • Fysiologiske - opfyldelse af personlige behov (mad, kærlighed, søvn).
 • Wellness - udvikling og styrkelse af sundhed.
 • Social - familie, kommunikation, fritid, underholdning.
 • Kulturel - uddannelse, udvikling af intelligens, begivenheder.
 • Miljø - genopretning af miljøet.

Mens nogle individer stadig forsøger at gå på pension i harmoni med sig selv og naturen, på vej væk fra civilisationen og forsøger at tjene til livets ophold i ødemarken i det taiga. Men det er en sjældenhed, og ensomhed som en måde at være i vores dage er defekt, mange komponenter i udviklingen af disse eremitter mangler, og derfor det liv, deres kortere.

Eksistensen af mennesket i systemet

At leve i et samfund, falder en person ind i en af cellerne i den eksisterende hierarki, som kaldes et system. Og, om han ønsker det eller ej, er tilpasset de eksisterende love i landet. Derfor er det indlysende, at man kan ikke eksistere uden systemet. Canons magt diktere skæbne for borgerne i staten systemet. Dette omfatter grundlæggende system som:

 • politisk;
 • økonomisk;
 • finansielle;
 • oplysninger;
 • uddannelse.

Alle de sætter reglerne, hvorefter forpligtelsen til at leve og arbejde befolkningsgrupper.

Forholdet mellem mennesker og organisationer

Tænd for systemets tilstand maskine, en person træder ind i organisationen, som allerede fund sit formål. Og her kan tydeligt ses den idé, at motivet ikke eksistere uden de organisationer, hvad enten stor virksomhed, lille virksomhed eller endda husstand. Alt dette er etableringen af egeninteresse med henblik på indtjening og yderligere fremskridt op ad karrierestigen.

De forskellige organisationer arbejder fra ti til tusinder af mennesker, og af særlig betydning her er ikke kun et middel til berigelse, men også sociale og psykologiske komponenter. Denne kommunikation mellem kolleger, fælles uddannelse og vandreture, rekreation og at løse problemet opgaver på arbejdspladsen og i hjemmet.

Forholdet mellem mennesker

Og, selvfølgelig, af afgørende betydning i samfundet er relationer mellem mennesker. At sige, at mennesket ikke kan eksistere uden en mand, en lille, så driver det mest grandiose af alle naturens love - skabelsen af par og forplantning. Mænd og kvinder kan ikke uden hinanden, såvel som ingen mad, vand, luft, solvarme.

Isolerede tilfælde af overnatning er syge, svagelige personer, for hvem har også brug ordentlig pleje. Uanset hvad, kan patienten ikke undvære de andre mennesker, der har til at se efter ham.

I det moderne samfund er det bemærkelsesværdigt især - forholdet til den rasende lidenskaber kog. Kærlighed og vrede, kollapsede håb og fødslen af en ny familie, undfangelsen af barnet og rejse rundt i verden på foringen. Hvor mange mennesker, så mange følelser og glæde, og alle af dem er kun tilgængelig i den fulde verden af menneskelig kontakt.

Alt i universet - leddene i en kæde

Når det bliver mere klart eksistensen af den menneskelige faktor, og billedet begynder at dukke op af verdens samlede iscenesat. Og den mest pålidelige svar på spørgsmålet, at uden hvilken der ikke kan eksistere, måske sådan. Alt i universet - leddene i en kæde, og ingen komponent kan ikke undvære den anden. Så det er. Der bliver ingen korn - hvede er født, ikke af dyr - ikke dobudesh mad, der ikke er vand - vi dør af tørst. Den jord til plantning, flod til kunstvanding, fugle og dyr, der er involveret i ordningen mad. Day anliggender, og natten til at sove. Solen at opvarme planeten, og de til gengæld, til afvikling af deres væsener. Man - for mennesket, en der er næste. Og i denne enhed - et udfyldt harmoni af liv på Jorden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.