SundhedMedicin

Medicinsk guld: hvad er det?

Ædle metaller stiger i pris, og det glimt af guld i en halskæde eller en smuk ringlet og tiltrækker og lokker, ansporet købe noget sådant. Og så pludselig i forgrunden ud over materialet ligner meget guld, men det er flere gange billigere. Vores artikel vil være om legeringen, som er kendt i dag som den medicinske guld. Vi vil forsøge at finde ud af, hvad det er, og hvad de skal holde øje med, når de køber produkter fremstillet af dette materiale.

Definition Medicinsk legering. Er det ægte guld?

Se produkter fra det medicinske guld kan du i de butikker, hvor smykker sælges. Når et produkt, uden at undersøge prøverne, du ville ikke engang tænke, at guldet i sig selv ikke er foran dig. Så hvad er den medicinske guld?

Så er denne legering produceres på basis af messing. I visse forhold, det giver en magisk glans forbundet med ædelmetal af gul farve. For metal gør hvid farve anvendes titan-legering. Naturligvis er der en del af ligaturen, dvs. urenheder, der giver de ønskede fysiske egenskaber af legeringen.

Ud over smykker, fra materialet i at gøre kirurgiske instrumenter (deraf navnet), samt tandkroner.

Egenskaberne af de medicinske legering produkter

Nu er vi opmærksomme på, at vi i materialet er smykker fabrikanter. Men hvad er kendetegnene for sådanne produkter, og hvad er deres forskelle fra den nuværende produktion smykker industrien, vil fortælle i dag.

Produkter fra den medicinske guld adskiller sig i, at de er helt uskadelige for sundheden: en person vises ikke allergiske reaktioner. Hertil kommer, denne legering er mere holdbare og "sokker" er i produktet. Eksternt er det tæt på den høje kvalitet guld 750. Det betyder ikke mørkere efter udsættelse for vand og fra langvarig bærer på eksponeret hud. Korrosion heller ikke for smykker lavet af guld sundhed. Som til fremstilling af smykker, er i luksus smykker også anvendes pasta-sten af forskellig farve kombineres legeringer. Derudover kan produktet være belagt med ægte guld legering til at give glans, stigende priser.

At tale om prisen på smykker smykker, bør vi nævne, at produktet ser identisk med guld, der er ti gange billigere. De æstetiske egenskaber af deres uforlignelige, vinder funktionalitet. Således udsmykningen af det medicinske guld - et godt alternativ til smykker.

Forsigtig: hype!

Med hensyn til de iværksættere, der har valgt emnet for indtjeningen smykker smykker, er det værd at være klar til at svigagtigt markedsføring bevæger sig. En af dem - præsentationen af legeringen som en 0,9999 rent guld. Og mange mennesker ubevidst gerne tro det!

For at forstå, at en sådan omstændighed ikke er muligt, så husk guld, den mere ren, - et blødt metal. Af rent guld smykker aldrig gjort, fordi de ikke vil blive slidt. En medicinsk guld solidt og holdbart. Således uoverensstemmelsen er indlysende kendsgerninger.

konklusion

Vores artikel med fokus på overkommelige og attraktive at se på den medicinske legering, som er lavet af moderne smykker smykker. Dette materiale er helt unik: ser fantastisk, ikke at give efter for det ædle metal, og det praktiske, så længe slidt uden at miste udseendet.

Medicinsk guld - en legering, der ikke indeholder ægte guld. Og især er det ikke guld på 999 prøver, i dette forsøg på at overbevise godtroende købere svindlere. Dette bør huskes, når du vil købe smukke ting til dig selv. Vellykket du shopping og kun originale luksuriøse måde!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.