SundhedPræparater

Det stof "Prostamol": billige analoger og anmeldelser om dem

Usund livsstil, stillesiddende arbejde, dårlige tøj og dårlige vaner - alt dette vil før eller senere føre til problemer med prostata hos mænd. Da de første symptomer (smerter ved vandladning, svag seksuel aktivitet) bør søge hjælp fra en specialist. Uden medicinsk behandling ikke kan gøre. Gode resultater i behandlingen af prostata medicin viser "Prostamol". Billige analoger kan også findes på apoteker. Men uden at konsultere en læge pille brug er uønsket.

Formen og sammensætningen af lægemiddelfrigivelsen

Lægemidlet præsenteres i form af bløde gelatinekapsler oval. Indholdet af kapsler - brun væske med en karakteristisk lugt. Crack præparat er uønsket. Det indtages oralt, drikke masser af vand. Den vigtigste aktive bestanddel af lægemidlet er en alkoholisk ekstrakt af Savpalme. Som excipienser anvendt succinyleret gelatine, jernoxid sort, titandioxid, glycerol og renset vand. Det stof er tilgængelige i apoteker i kartonerne.

Medicinen tilhører den kategori af naturlægemidler og almindeligt anvendt i strid med vandladning hos mænd. Det kan udpeges som et lægemiddel og kvinder "Prostamol Uno". Russiske analoger uden problemer kan findes i apoteker. Men før du bruger medicin bør konsultere en læge.

vidnesbyrd

I de fleste tilfælde, udnævnte mænd agent "Prostamol". Billige analoger viser også et godt resultat. Erhverve deres værd i apoteker, har alle de nødvendige licenser. Medikamentet kan anvendes til funktionel vandladning forårsaget af maligne eller godartet prostatahypertrofi. Mere retfærdig sex lægemiddel ordineres til urinvejslidelser natlig urin og smertesyndrom. Blærebetændelse hos kvinder drug "Prostamol" kan udpeges som en hjælp. Billige analoger kan også bruges.

Det stof har næsten ingen kontraindikationer. Det har en urte-baseret. Derfor kan du bruge kapsler under graviditet eller amning. Børn medicin er også kontraindiceret. Dog bør før brug rådføre sig med en børnelæge. I nogle tilfælde kan overfølsomhed forekomme for de individuelle bestanddele af præparatet. Hvis en allergisk reaktion skal annullere midlet og konsultere en læge.

dosering

Det er værd at tage medicinen korrekt "Prostamol Uno". Instruktioner for brug, analoger, meninger - alt dette bør afklare inden behandlingen påbegyndes. De fleste eksperter ordineret en kapsel om dagen (320 mg). Varigheden af behandlingsforløbet indstiller læge på basis af form af sygdommen, og de individuelle karakteristika hos patienten.

Kapslerne bør fortrinsvis tages uden tygning, med masser af vand. Det stof bør bruges hver dag på samme tid efter et måltid. Tilfælde af overdosering i klinisk praksis er ikke tidligere blevet identificeret. Men eksperter rådgive at tage stoffet på det angivne dosering. Dette gælder især for patienter, der er tilbøjelige til allergiske reaktioner. Enhver analog "Prostamol" billige og værd at tage den angivne dosering.

bivirkninger

Uventede symptomer kan udvikles, hvis patienten tager lægemidlet i en forøget dosis. I de fleste tilfælde udvikler de symptomer som kløe, nældefeber, hududslæt. De fleste af disse symptomer ses hos personer med allergi. Da de første ubehagelige reaktioner bør stoppe med at tage medicinen og gå til en specialist i høring.

I sjældne tilfælde kan overfølsomhed manifestere sig i form af mavelidelser. Patienten kan øges gasning, kvalme. I sjældne tilfælde udvikler opkastning og diarré. Når du ser disse symptomer, eksperter anbefaler at tage aktivt kul og søg læge. Specialisten vil udpege analog "Prostamol" billige, der vil ikke forårsage lignende reaktioner.

Det følgende vil beskrive analoger af lægemidlet, som er mest almindeligt anvendt i medicinsk praksis.

"Palprostes"

Denne fitodrug ofte bruges i funktionelle lidelser af vandladning hos mænd og kvinder. Aktive bestanddel er en frugt ekstrakt af snigende håndflade. Titandioxidet anvendte excipienser, renset vand, gelatine. Denne analog "Prostamol" i Rusland er meget populær. Patienter hævder, at stoffet kan findes i næsten ethvert apotek til en rimelig pris. I én pakke skal betale 700 rubler.

Kapsler "Palprostes" er ordineret til benign prostatahyperplasi hos mænd. Kvinder kan bruge retsmiddel i blærebetændelse, som er viral i naturen. Men i dette tilfælde vil kapslen indtaste kun en del af den komplekse terapi. Lægemiddel "Palprostet" hurtigt reducerer inflammation og fjerner smerte.

"Permikson"

Lægemidlet præsenteres i form af gelatinekapsler, gullig. Som en vigtigste aktive ingrediens, der anvendes lipidosterolovy ekstrakt Savpalme frugter. Derudover sammensætning indbefatter komponenter såsom polyethylenglycol, titandioxid, gelatine, jernoxid gul. Phytopreparation kan kun gives til mænd ved vandladning funktionelle lidelser forårsaget af godartet prostatahyperplasi. Ved behandling af blærebetændelse i kvinders medicin er ineffektiv.

Analoger "Prostamol" russisk-made viser gode resultater. Men du skal bruge dem nøjagtigt som foreskrevet specialist. Lægerne siger, at behandlingsplanen indstilles individuelt i overensstemmelse med den form og funktioner i sygdom hos patienten. I de fleste tilfælde anbefales det at tage en kapsel to gange dagligt.

Denne analog "Prostamol Uno" har positive anmeldelser af patienter. Efter en uges behandling mærkbar godt resultat. I de fleste tilfælde anvendes lægemidlet i komplekset terapi.

"Hypersimple"

Hvis du har brug for at udskifte "Prostamol" billige analoger kunne anbefale en læge. Populær på offentlige sundhedsfaciliteter er "hypersimple" piller. Den vigtigste aktive bestanddel af lægemidlet tamsulosinhydrochlorid. Som hjælpekomponenter anvendte indigotin, titandioxid, gelatine, oprenset vand. Det stof har vist gode resultater i funktionelle lidelser af vandladning hos mænd. Hos kvinder er det anvendte lægemiddel i den komplekse behandling af blærebetændelse.

Den russiske svarer til "Prostamol" henviser til den lave prisklasse. Medicinen kan købes på apoteket kun 300 rubler. Sammen med disse vurderinger på den mest positive. Patienterne siger, at en positiv udvikling er blevet observeret i flere dage efter behandlingens start. Derudover lægemidlet sender smerte ved vandladning.

Kapsler "Tulozin"

Kunne ikke finde et apotek narkotika "Prostamol"? Instruktioner for brug, analoger, behandling regime - al denne snak kvalificeret. Lægen vil hjælpe dig med at vælge en kvalitet indenlandske erstatninger. Gode resultater, ifølge anmeldelser af patienterne viser en kapsel "Tulozin". Lægemidlet er baseret på tamsulosin hydrochlorid. Som hjælpekomponenter anvendes mikrokrystallinsk cellulose, calciumstearat, en copolymer af methacrylsyre. Sammensætningen af skallen indbefatter materialer, såsom talkum, polysorbat, vandig opløsning.

Ligesom de tidligere præparater, der anvendes til funktionelle lidelser af vandladning. Med omhu ordinere et lægemiddel til mennesker med kronisk nyresvigt. I sjældne tilfælde patienter udvikler overfølsomhed over for lægemidlet.

Hvis du ikke kan finde en løsning "Prostamol Uno" billigere analoger er altid til stede i apoteker. "Tulozin" fremragende udførelsesform er en kapsel. Pakning bliver nødt til at betale omkring 500 rubler.

"Omnic"

Disse tabletter er også skabt på grundlag af tumsolozina hydrochlorid. Derudover anvendelse af sådanne stoffer som talkum, titandioxid, jernoxid gul, mikrokrystallinsk cellulose, triacetin, calciumstearat. Det stof har næsten ingen kontraindikationer. Det vil ikke arbejde alene med allergi.

Hvad kan erstatte medicin «Prostamol"? Analoger anmeldelser specialister og patienter er gode. Vælg omkostninger lægemiddel baseret på økonomiske muligheder. Men i de fleste tilfælde, giver det ingen mening at betaler for meget. Efter alt, næsten alle produkter, der er anført ovenfor har den samme virkning.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.