SundhedPræparater

Præparater til normalisering af intestinal mikroflora: en liste og beskrivelse af lægemidler

Den intestinale mikroflora er en samling af forskellige mikroorganismer, som interagerer med hinanden. Nogle af bakterierne er af afgørende betydning for den menneskelige krop. Nogle negative faktorer kan tippe balancen og forårsage dizbakterioz. Eksisterende lægemidler til en normalisering af intestinal mikroflora, der består af bakterier, der tillader at genoprette den biologiske balance. Overvej de mest populære lægemidler i denne gruppe.

Hvad er funktionen af mikrofloraen?

Voksen tarm er beboet af mere end 500 arter af forskellige bakterier både nyttige og skadelige. Den første hjælpe fordøje maden, hjælpe med at opretholde kroppens forsvar og hæmme spredning af patogene organismer. Opportunistiske bakterier indeholdt i en mindre mængde og kan provokere udviklingen af sygdommen under visse betingelser. Den rette balance af mikroflora er afgørende for rettidig evakuering af stole.

Patogene organismer normalt er til stede i tarmen bør ikke. I tyktarmen indeholde hovedsagelig bifidobakterier og lactobaciller, enterokokker, bakteriody, E. coli. Opportunistisk nummer er clostridier, stafylokokker, Proteus, Pseudomonas aeruginosa.

Intestinal mikroflora genererer lokal immunitet, vira og kan tåle epitel tilvejebringe modstand mod toksiske virkninger. Gavnlige bakterier er involveret i syntesen af vitaminer og mikroelementer, aktiverende stoffer, hjælpe med at opretholde den ioniske balance.

Hvad vil den krænkelse af mikroflora?

Forøgelse af antallet af skadelige mikroorganismer kan forårsage udviklingen af sådanne patologiske tilstande som dysbacteriosis. Typisk sådan en diagnose høre forældre børn det første år af livet, men i virkeligheden sygdommen opstår hos voksne. For at eliminere en sådan tilstand vil hjælpe særlige forberedelser til normalisering af tarmens mikroflora.

intestinal dysbiosis fremmer hurtig vækst af patogene mikroflora. Dette fører i sidste ende til kontaminering af krop produkter af vital aktivitet af bakterier og udvikling af sygdomme i mave-tarmkanalen, urinvejene og immunforsvar. Negativ effekt på patologi og udvekslingsprocesser.

Årsager til dysbiosis

De vigtigste faktorer, der kan forårsage en ubalance i den intestinale mikroflora, er:

 • længerevarende anvendelse af visse medikamenter (antibiotika, sulfonamider) langt;
 • kemoterapi;
 • psykologisk chok (stress);
 • patologi af infektiøs ætiologi tarmen;
 • dårlig ernæring, misbrug af skadelige produkter;
 • forstyrrelser af hormonsystemet og immunsystemet;
 • udtømning af legemet (lang fastende);
 • fordøjelsessystemet sygdomme (cholecystitis, skrumpelever, hepatitis, mavesår sygdom).

Det skal forstås, at dysbiosis aldrig har udviklet sig som en selvstændig sygdom, men kun indikerer tilstedeværelsen af andre problemer i kroppen. Derfor begynder terapi typisk med bestemmelse af årsagen til sygdommen.

Sådan gendannes mikroflora?

De mest udtalte terapeutiske effekt lægemidler har en medicin beregnet til at genoprette normale tarmmikroflora. De kan inddeles i tre grupper: probiotika, præbiotika og synbiotika. Sådanne lægemidler kan indeholde levende kulturer af bakterien, agenter til avl af nyttige mikroorganismer.

En af de almindeligt anvendte probiotika er "Linex". Billigere analoger forsøger at hente mange patienter, fordi stoffet er ret dyrt. Men det er nødvendigt at tage hensyn til, at den oprindelige agent har en unik sammensætning og en udtalt terapeutisk effekt.

Præparater fra gruppen af præbiotika indeholdt i sammensætningen af de nødvendige komponenter til selv-reproduktion af gavnligt mikroflora i tarmen. De er som regel anbefales at tage i forbindelse med probiotika. Men vi bør ikke glemme, at selv disse nyttige medikamenter har deres kontraindikationer, og hvis de anvendes forkert, kan forårsage alvorlige forstyrrelser i fordøjelseskanalen.

Som en del af synbiotikum, foruden flere arter af gavnlige bakterier, indeholder nødvendigvis stoffer er nødvendige for reproduktion af den "gode" mikroflora - poly- og oligosaccharider. Kort sagt, det er en kombination af en præbiotisk og en probiotisk i et enkelt præparat.

"Linex": en generel beskrivelse

Lægemiddel "Linex" henviser til et kompleks af probiotika og indeholder en del af både de tre slags nyttige mikroorganismer: bidobakterii, lactobacilli og enterokokker. Det er disse bakterier er nødvendige for at skabe den "rigtige" af mikrofloraen i tarmen.

Lægemidlet er til rådighed i form af kapsler kendte farmaceutisk virksomhed "Sandoz" (Tyskland). Også for spædbørn kan købe medicin i form af et pulver, der indeholder bifidobakterier.

Mange eksperter anbefaler at genoprette mikrofloraen i tarmen er at bruge stoffet "Linex". Prisen afhænger af antallet af kapsler pr pakke og spænder fra 270 til 520 rubler (16 og 32 af kapslen).

Indikationer for brug

I henhold til instruktionerne, bør anvendes lægemidlet til behandling og forebyggelse af intestinal dysbiosis. Kilden til probiotika kan være påkrævet i følgende tilfælde:

 • hyppig forstoppelse;
 • mavesmerter;
 • kvalme, opkastning;
 • diarré;
 • Symptomer på dyspepsi;
 • opstød;
 • flatulens, oppustethed.

"Linex" for børn

Med dysbiosis af næsten alle børn den første leveår står over for. For at lette de ubehagelige, smertefulde symptomer på patologi eksperter anbefaler at give børn "Linex". Billigere analoger, såsom "Atsipol", "Normobakt", "Laktobaterin 'indeholder væsentlige kun en art af bakterier og har ikke en omfattende indvirkning. "Linex" i form af et pulver ikke indeholder lactose i sammensætningen.

Kan jeg tage med antibiotisk behandling?

Antibiotisk terapi er en trussel ikke blot for patogene mikroorganismer, men også for de gavnlige mikroorganismer, som bebor tarmen. Ganske ofte i patienter, der fik antimikrobielle lægemidler udvikler dyspepsi. For at undgå dette fænomen, kræver omgående normalisering af tarmens mikroflora.

Forberedelser (mikroflora efter antibiotika komme sig inden for 5-6 måneder) fra gruppen af probiotika bør tage temmelig lang tid. Det er vigtigt at starte behandlingen så tidligt som i perioden med behandling med antibiotika. "Lineks" og andre probiotika rådes til at tage efter de antimikrobielle stoffer ikke er mindre end to timer.

Til behandling og forebyggelse af mikroflora ubalance hos spædbørn stoffer kan blandes med rent vand og Desoldering sit barn i løbet af dagen.

Probiotic "Atsipol"

Tilstedeværelsen af flere komponenter, og højere terapeutisk effektivitet - de vigtigste fordele ved probiotiske "Linex". Prisen for denne medicin til rådighed, desværre ikke alle patienter, og derfor valget ofte falder på billigere modstykke - "Atsipol". Som en del af præparatet indeholder komponenter til reproduktion af gavnlige mikroflora og lactobaciller.

Virkningen af lægemidlet er rettet mod inhibering af væksten af patogene mikroorganismer, mavetarmkanalen kolonisering af gavnlige bakterier, styrke immunsystemet på lokalt niveau og fjernelse af tegn på dysbiosis. "Atsipol" kan bruges til at behandle spædbørn med tre måneder. Probiotic produceres i form af pulver og kapsler til oral administration.

Til forebyggelse af dysbiosis, kan du også vælge stoffet "Atsipol". Pris, bedømmelser spiller en vigtig rolle i udvælgelsen af lægemidler til normalisering af mikroflora. Det skal bemærkes, at "Atsipol" betragtes som en af de mest tilgængelige af probiotika med en multi-komponent komposition. Omkostningerne af kapslerne (30 stk) - 290-330 rubler. I mange tilfælde har et middel været meget effektiv.

Hvad er det stof "Biovestin-lacto"?

Manuel positioneringsorgan som en unik probiotisk, som omfattede er lacto-og bifidobakterier, nødvendig for normal funktion af tarmfloraen, såvel som stoffer, der fremmer proliferation af nyttige mikroorganismer. Producenten af lægemidlet er et russisk farmaceutisk selskab "Bio-Vesta" (Novosibirsk).

Under kliniske forsøg blev det konstateret, at lægemidlet er i stand til at justere tilstanden af tarmmikrofloraen og med held eliminere symptomer på dysbacteriosis. Bifidobakterier probiotika sammensat inhiberer væksten af patogene mikroorganismer, er meget resistente over for antibiotika.

Midler fremstilles i flydende form. "Biovesti-lacton" tage en halv time før måltider eller en time efter et måltid. Opløsningen kan fortyndes i en lille mængde vand eller mælk (for børn). Den flydende temperatur må ikke overstige 38-40 ° C. Ellers stoffet mister sine medicinske egenskaber.

Præparater til normalisering af intestinale mikroflora med forstoppelse

For at genoprette afføringen hos voksne og børn den moderne farmaceutiske virksomheder tilbyder et stort antal lægemidler. Men hver af disse midler kan have en indvirkning på den sande årsag til patologisk fænomen. Nogle bringer kun midlertidig lindring - stoffer med en irriterende eller osmotisk virkning. For at eliminere ikke kun symptomerne, men også den bakterie overvækst, skal du være opmærksom på forberedelserne til en normalisering af tarmens mikroflora, som også er bløde, blødgørende afføring, handling.

Langvarig stagnation af afføring negativ påvirkning af mikrofloraen i fordøjelseskanalen. Gavnlige bakterier begynder at dø og nedbrydes, hvilket fremmer spredning af patogener. Præbiotika er nødvendige for at forhindre, at en lignende situation og forbedre motoriske færdigheder. Sammensætningen af sådanne lægemidler indbefatter ikke-fordøjelige kulhydrater, lactulose og inulin.

En ideel grobund for bakterier er nyttig Lactulose - et syntetisk disaccharid, der passerer gennem mavetarmkanalen uændret og når tyktarmen, hvor processen med genopretning og vækst af mikrofloraen. Samtidig er stoffet ikke egnet til avl opportunistiske og patogene mikroflora.

På grundlag af præparater lactulose frigivelse til normalisering af tarmens mikroflora hos børn og voksne. Den mest effektive og sikre inkluderer:

 1. "Laktusan";
 2. "Duphalac";
 3. "Prelaksan";
 4. "Laktuvit";
 5. "Forlaks";
 6. "Normolakt";
 7. "Normase".

Disse lægemidler kan påvirke mindst på problemet, og det har ikke en negativ virkning på kroppen som en helhed.

"Duphalac": redegørelse

pris af lægemidlet baseret på lactulose det afhænger af pakken volumen. I de fleste patienter bliver "Dufalac" Patienterne i de 200 og 500 ml, hvilken værdi 280 og gnid 400 hhv. At måle mængden af lægemiddel nødvendig kan være flydende ved anvendelse af målebæger som er fastgjort til flasken. I 100 ml sirup indeholder 66,7 g lactulose.

Agent refererer til afføringsmiddel medicin til rådighed hyperosmotisk handling. Vækst af lactobacilli, sænkning af det osmotiske tryk og stimulering af motilitet skyldes lactulose, en del af "Dufalac" præparat. Instruktioner (narkotika pris, der normalt er det ikke specificeret) indeholder de nødvendige oplysninger om den korrekte brug af medicin.

Hvad patienterne siger?

Præparater til normalisering af tarmens mikroflora på grundlag af lactulose bør udpege en ekspert. Ordningen af behandling og dosis vil afhænge af alderen gruppe af patienten. Glem ikke om kontraindikationer, som bør læses før starten af behandlingen. Under forløbet af terapien, er det vigtigt at holde drikke regime og drikke mindst to liter væske om dagen.

"Duphalac", ligesom mange andre lægemidler til at normalisere tarmens mikroflora, tilbagemeldinger fra patienterne har opnået overvejende positive. Den terapeutiske virkning af lægemidlet kan mærkes allerede efter 8-10 timer efter administration. I behandlingen af dysbiosis og forstoppelse afhjælpe er ofte ordineres til børn første leveår.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.